Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Riddick

Members
  • Posts

    1,813
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Everything posted by Riddick

  1. Se mai întâmpla..treceti și voi cu vederea și ajutați va in loc sa va mâncați între voi..asa nu ajungem niciunde. Madalin cereți scuze și fii mai atent pe viitor.
  2. n-ai facut rau nimanui, n-ai abuza de admin sau altceva.daca ai ban fa o cerere de unban si ti-o voi accepta.
  3. Riddick

    Cerere general

    Pro baiat descurcaret, de treaba.
  4. La mulți ani fericiti și sănătoși, pitico!!????????
  5. Riddick

    Bug Login

    Am dat eu, poti intra si te poti juca.
  6. Cum as putea sa iti dau eu ție respins?toata lumea te știe, toti știm ce persoana excelenta ai fost și ești in continuare. Acceptat!
  7. Respins! Revino cu o alta cerere peste 6 luni.
  8. Motiv: Neprezentare. Admin: MMadalin. Link cerere:http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=43127 Ora/Data cereri:2:07 - 19.9.2018 Admin Warning Points:30
  9. Da stai ba vere ca eu nu vad 12 dislike-uri in aceeasi secunda. abuz si prostie se numeste cand iti da in mod repetat dislike-uri in prostie in acelasi minut, nu unul acum si altul peste 2 ore. fiti mai atenti..nu e abuz aici. Unban DeepLy.
  10. Sa fie prima și ultima data când mai văd asa ceva.in pana mea, sunteți colegi, trebuie sa aveți grija de tot ceea ce se întâmpla, sa știți sa luați decizii și sa administrați corect, nu sa va contraziceți ca dobitocii și sa va faceți in toate felurile.deci asa ceva e inaccesibil. Când veți rămâne fără grade sa nu va întrebați de ce.
  11. Respins. Revino cu o alta cerere peste 6 luni!
  12. si data viitoare vorbeste mai frumos ca nu suntem salbatici.
  13. Îmi pare rău, dar dacă nu ai nicio dovada nu pot sa iau in calcul..data viitoare folosește f8 pentru a face poze și le poți aduce. Fabian dacă chiar s a întâmplat asta te as ruga sa ți ceri scuze și sa ai grija pe viitor. Lock.
  14. Imi place cum gandesti. Cerere acceptata! Unde nu stii intreaba, sunt aici oricand pentru sfaturi si pentru a da o mana de ajutor!
  15. Asta s-a intamplat acum 5 zile, pana acum de ce nu ai facut Chris tu reclamatie ca pe tine te-a jignit?De ce a trebuit sa faca Addy? Ciudat..se intampla acum dupa ce a iesit din gang :-? Azerot data viitoare cand vei mai vorbi urat pe site vei primi ban.
  16. I-am scos banul, n-am observat ca ii daduse ban. Cel putin va ramane fara ban pana va da un general verdictul.
  17. Eu ma gandeam sa inchid topic-ul pentru ca vad ca nu te vrea nimeni..clar nu te-ai avut bine cu niciunul.. Dar cine sunt eu..sa lasam un General sa se uite aici.
  18. Kranto daca tot te-ai apucat sa dai jail trebuia sa le dai la amandoi, nu sa faci diferente. Ia-o ca pe un advertismen verbal, sa nu mai prind asa ceva.ori dai la amandoi ori ii lasi sa se joace, ai inteles?
  19. Cand o sa aiba runix timp.pentru mai multe detalii ii dati PM lui BUZZ. Lock.
×
×
  • Create New...