Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/23/2021 in all areas

 1. 25 points
  Nume: RockeruL Numele Filmului: Hitler vrea să se alăture comunității România Super Stunt Link Video: Descriere: Acest video este un pamflet și trebuie tratat ca atare!
 2. 14 points
  Re, gang! Eu și ceilalți owneri ne-am decis să vă răsplătim munca depusă în gang cu mici premii care, credem noi, vă vor stimula activitatea pe server . Ce trebuie să faceți? Simplu, cât mai mult gp posibil! Cine se află la sfârșitul lunii în top 10 la gp va primi câte 100 gems/persoană. Reguli? Nu prea multe... Doar jucați curat și frumos! Țin să menționez, nu aveți voie cu conturi secundare! Succes! GP-ul acumulat până în momentul de față nu se va lua în considerare! Toți începeți de la 0! La sfârșitul lunii vă vom scădea din GP-ul final ce ați acumulat până acum. Locul 1: Locul 2: Locul 3: Locul 4: Locul 5: Locul 6: Locul 7: Locul 8: Locul 9: Locul 10: MINIM DE GP: 300 !!!!!!!!!!!!
 3. 14 points
  NICKNAME: [T4L.OuTlawz]hareem_ AKA COMPLET: QUICKZ VECHIME: 8-9 ANI MOTIVE BLACKLIST: AIMBOT ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: 5-6 LUNI MESAJ: Salutare! Eu sunt Hareem, multa lume cred ca ma cunoaste, joc de 8 sau 9 ani pe RSS, un server care mi-a adus multi prieteni, si o copilarie fericita! La inceput eram prezent prin toate gang-urile, pana am dat de T4L, stand mult timp in el, ca intr-un final sa ajung owner principal! Am invatat multe in toti anii petrecuti aici! Motivul pentru care am primit blacklist, unul simplu, si prostesc, aimbot, pe care-l foloseam in situatii de nervi, etc .. Se fac aproape 6 luni de cand am primit blacklist, luni in care, nu am avut nici mica intentie de a intra undercover, am acceptat, nu am avut ce face, nu am vrut sa mi inrautatesc situatia, In ultimele zile jucate pe server, am avut dificile certuri cu niste baieti dintr-un gang advers, nu le dau numele, ca poate nu vor, si carora sincer le cer iertare. DareDevil, capitanul de la care am primit aceasta sentinta, daca am spus ceva gresit, dupa ce am primit blacklist, imi cer scuze, ti ai facut datoria de Capitan. Respect tie si respect tuturor! Sanatate si sa speram ce ne vom revedea pe server!
 4. 13 points
  NICKNAME: AZEROT AKA COMPLET: KENPF,DRACU123,NICUBOSS2004 VECHIME: 2015 MOTIVE BLACKLIST: Ciao(ascundere blacklisteri) ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: ultima mea activitate pe server a fost pe 15 ianuarie,dupa care nu am mai intrat pe nici un fel de server deoarece am probleme cu pc.ul si in prezent. MESAJ: salutare tuturor,mulți ma cunosc iar alții poate nu. Sunt AZEROT,am avut in decursul pe tot timpul cât am jucat pe server admin de 3 ori,propriile ganguri si mi-am facut o imagine buna pe server datorită faptului că ajutam toate persoanele care aveau nevoie de ajutor. Toate bune si frumoase pana in luna Mai 2020 cand m-am gândit să îmi refac gangul RoA,dar aceasta idee m.a costat foarte mult. Păi bun,imi făcusem gangul,iar dintr-o dată am inteles ca am ascuns pe montex si gr4h in gangul meu,dar eu nu am stiut. După blacklistul sau rbanul atribuit de către runix eu m-am gândit că nu pot sta fără să nu joc asa ca i am cerut contul lui [RSS]HITLER pe care l-am tras si pe el in jos din cauza mea. Pe acel cont am jucat din Mai până prin Octombrie fără ca nimeni sa nu ma stie,mi-am făcut treaba de admin in tăcere dar si putin dm. In tot acel timp cât am jucat pe cont nu am făcut nici un fel de problema acestui server,nu am avut conflicte cu nimeni,am făcut tot posibilul sa ajut serverul in continuare. Va rog frumos sa ma iertati pentru toate greșelile făcute față de acest server,vreau sa imi cer scuze tuturor cărora le-am gresit dar in special lui @RuNix pentru ca fata de el am gresit cel mai mult. Va promit ca nici nu se va face văzută prezența mea pe server in caz ca revin.
 5. 13 points
  Nume pe server: SOSETA_AKA: Ionut.Corleone, Ionut.AsAsin, [esu]=LoNNNe=., [cP.elita]WaR24O.., etcVechime pe server: 10 ani, curand 11 ( august 2010 ) De ce îți dorești acest rank?: sa ajut comunitatea si playerii Descriere în câteva cuvinte: Buna, ma numesc Ionut, am 20 de ani si sunt admin pe serverul Romania Super Stunt. Am primit functia de administrator in noiembrie 2020 si de atunci ma ocup de administrarea acestui server rezolvand reporturi, ajutand playerii la joburi/organizarea eventurilor/diferite probleme. Am avut un istoric mai naspa pe server, dar m-am cumintit, am lasat codurile si toate prostiile. Awp am primit dintr-un motiv ciudat, am uitat ca nu e voie sa pui emoticon in reason.. # Nume Warns Jails Mutes Kicks Bans Events Other Total Final Score 6 SOSETA_ 125 544 1899 268 429 870 1631 5766 730 Va multumesc pentru atentia acordata, #StopPile! HATERII SA SE ABTINA!
 6. 12 points
  NICKNAME: BLODDY AKA COMPLET: [gS.Team] BLODDY VECHIME: pai la finalul anului anul 2019 m am apucat de acest server, iar în martie 2020 mi sa sfârșit activitatea luând cel de la doilea blacklist. MOTIVE BLACKLIST: primul blacklist a fost pentru aimbot, recunosc, a fost vina mea și regret tare mult după ce am făcut, iar cel de la doilea blacklist a fost pentru fastwalk. Îmi asum greșelile făcute și vreau sa va spun ca îmi pare tare rău pentru disconfortul creat și promit ca așa ceva nu se va mai întâmpla. ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: am luat blacklist prin martie 2020, iar de atunci nu am intrat de multe ori undercover, nu am intrat sa fac rău in acel timp, am intrat doar pentru a vedea ce mai este pe server si de dragul vremurilor. MESAJ: Salutare RSS. Nu știu câți mă cunoașteți, unii da, alții nu. Eu sunt BLODDY, un simplu jucător care a fost prost și a jucat cu coduri (cu aim, iar după am jucat cu fastwalk), acum aproximativ 1 an + -. A trecut foarte mult timp de când am luat acel blacklist și vreau să îmi cer scuze față de toți cărora le-am greșit și că i am deranjat că am fost un copil care nu știe să și asume când cineva e mai bun decât el. Cu timpul, am mai crescut și am învățat că în viața nu câștigi mereu, mai pierzi mai câștigi. Vreau să îmi cer scuze absolut față de toți cărora le am greșit, știu că am avut un comportament de copil, eram mic, acum, m am mai maturizat și mi-a mai venit mintea la cap. îmi doresc foarte mult sa revin pe comunitate, mai ales că încep vacanța și nu vei avea ce face toată ziua în casă. Nu am mai greșit față de nimeni, ba din contră, am incercat sa mă impac bine cu lumea, sa le arăt că m-am schimbat și că nu mai sunt acel copil care era acum 1 an. Nu mai sunt un codat, toxic și toate lucrurile deranjante de la adresa mea, am învățat să joc curat și să îmi asum tot ceea ce fac. Am mai jucat vs prieteni de pe comunitate pe alte servere de dm și au văzut că nu mai sunt acelasi cod Sper sa îmi acordați o șansă să revin și să vă arat că nu mai sunt cum sunt înainte. Va rog mult, o singură șansă să vă demonstrez cum sunt eu acum cu adevărat. Cer doar sa revin pe server, fără acces la contul meu vechi și toate cele, doar sa fiu alaturi de prieteni pe comunitate. Îmi e dor de vremurile în care ma jucam și vreau sa ma joc din nou și sa va arat ca sunt altfel de om și nu mai sunt acel copil ofticat și care nu știe să le asume. Vreau doar sa ma joc pe server, nu sa creez probleme și alte lucruri nefavorabile pentru mine. Sper sa îmi acordați o sansa de a revenii printre voi și sa ne jucam cu toții. Va doresc o zi buna și sa ne vedem cu bine pe server.
 7. 12 points
  Cadou : Wallpaper Pentru : @rullz #DBPN
 8. 12 points
  Asta e tactica de-a ta, sa ma obosesti pe mine cu ditamai romanul. Ba da, poti. Un admin poate sa faca pe inteligentul si sa baneze jucatorii noi, acolo unde sansele sa faca cerere unban sunt mici sau deloc, iar asta doar ca sa faca rau la server. Ce facem noi restul cand observam, facem pe prostii? Asteptam poate poate minune de sus si il ajuta pe unul mami sa faca cerere ca sa poti tu sa fii sanctionat? Aiurea. A observat o neregula, a facut extrem de foarte bine ca a facut reclamatie. Ba chiar inainte ti-a cerut tie dovada, ti-a dat si explicatie de ce. Daca nu aveai asa figuri in tine ca vaai cum a indraznit tocmai tie sa iti puna la indoiala actiunile, si ii aratai dovezile, sau macar iti asumai ca n-a fost cea mai inspirata sanctiune a ta si ca e posibil sa fi gresit, plm nu se mai ajungea aici, nu iti mai luai sanctiune. +25 AWP desi fapta este de demote. Sa arunci cu ban-uri asa din aer, prea aiurea Sa zicem fie ca ai venit cu ceva scuze pe acolo si meeerge deocamdata, mai vedem, acum ca se stie ce apucaturi ai, unde se ajunge.
 9. 11 points
  NICKNAME: AddyWP AKA COMPLET: [RSS]RiSKY [RSS]Neuer_ VECHIME: 10 ani MOTIVE BLACKLIST: Ascunderea unor blacklisteri, care au intrat pentru troll. ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: Am luat blacklist in aprilie 2020 MESAJ: Salut, vin cu aceasta cerere de unblacklist, unde doresc sa mi cer scuze fata de toti carora le am gresit, in special lui RuNix si celor din gangul UPC, deoarece cu ei am avut niste certuri. In mare parte toata lumea ma cunoaste, am fost admin 4 ani si capitan, respectiv rcon cateva luni. Am luat blacklist in aprilie 2020 pentru motivul ascunderii unor blacklisteri, care in timp au revenit pe server. Capitanul l-am pierdut dupa o faza mai ciudata, totul s-a interpretat gresit, am facut niste afaceri corecte, din punctul meu de vedere, nevanzand nimic din RCON. Inca odata imi cer scuze fata de toata comunitatea! PS: Tin sa mentionez ca m-am schimbat, nu vreau sa revin pe comunitate cautand scandal, ci doar de dragul vremurilor, petrecand timp alaturi de prieteni. AddyWP_
 10. 11 points
  Prostia unora va costa acuma pe toti, la ce prostie ma refer? 19/3/2021 at 19:17:14 Gu$t3Ru42 has been banned for 3 days by Admin p4ul. Reason: esti nesimtit 24/3/2021 at 0:24:10 allahuakbaru931 has been banned for 99 days by Admin p4ul. Reason: pai du-te acolo 24/3/2021 at 19:34:1 Rares.998356 has been banned for 99 days by Admin SOSETA_. Reason: du-te 21/3/2021 at 13:34:5 [RSS]NOPATE has been banned for 99 days by Admin Fabian. Reason: òó àé áëàêëèñò 20/3/2021 at 23:47:14 [RSS]KLLER has been banned for 999 days by Admin skivo.. Reason: bagaboanto 20/3/2021 at 22:25:21 [RSS]WAHSAP has been banned for 999 days by Admin skivo.. Reason: tk 20/3/2021 at 19:38:30 [RSS]MOON has been banned for 999 days by Admin skivo.. Reason: /vup 20/3/2021 at 0:40:20 eudulcetesuduce has been banned for 999 days by Admin skivo.. Reason: somn de veci 19/3/2021 at 17:28:16 M6M6M623 has been banned for 999 days by Admin skivo.. Reason: gang gang 18/3/2021 at 19:52:5 cleanmyroom has been banned for 9999 days by Admin skivo.. Reason: coltul prostilor SOSETA_ - Avertisment verbal p4ul - Avertisment verbal skivo - 25 AWP Acuma inteleg ca e vorba de un jucator cu blacklist/s0b/aimbot, etc... , dar sunt zile, nu ore, cu vpn scapa indiferent de cate zile primeste. ( Cel putin acuma cand avem un VPN / Proxy Detector doar pentru staff ) Insa, faptul ca scrieti asemenea reason pare sa avem o comunitate formata doar din copii care nu stiu sa faca cea ce scrie in regulament. Pentru voi nu e mare bataie de cap cu 9999 zile, dar database sa fie incarcat cu asemenea porcarii e de sanse mari Dar ca de fiecare data nu se intelege cu frumosul, acuma toti care scriu asemenea reason indiferent de comanda se alege cu 25 Admin Warning Points Regula se afla deja in regulament, dar se pare ca nu e destul de aspra. /jail, /mute, /ban, /kick care includ un reason impertinent - 5 - 10 Admin Warning Points 25 Admin Warning Points Motivele pentru ban: s0b, hack, aimbot, aim, reclama, teapa, limbaj, instriga la cearta, gluma proasta, rasism. Ce zic playeri de pe server cand vad asemenea motive, zic ceva urat, ma jigneste si adminul cand imi da mute sau warn in reason ? Cand incepe unu, incep si restul. In privinta "adminilor noi" Acuma poate nu luati in serios ce zic, dar ar fii bine sa bagati de seama. "imi i-au admin gata, nu mai primesc warn / mute / jail / ban" A.... aici va contrazic, stafful poate decide cum considera ca e mai bine, admin warning points sau o sanctiune la status, nimic nu este exclus in privinta asta. Deci, adminul nu va ofera "imunitate" pe server, in functie de caz, asa si sanctiunea se alege, so, lucru asta sa nu mai aud. Unii admini deja au primit asemenea pedeapsa, deci, mai merita sa cumparati admin cu idea ca va scapa de ban? Eu zic ca nu, ce sa mai zic de obligatiile pentru care fiecare, ati fost de acord cand vi se da regulamentul in fata. Tot am zis ca mai golesc din lista de admini, ei bine, am zis ca mai poate astepta, dar nu, chiar a venit acel moment.
 11. 11 points
  Acum peet la cum i-ai raspuns si tu, si la ce vedeta ai tot fost tu in ultima perioada, pretentii mai ai ... Mna meh plm pnm, desigur ca nu trebuia deloc sub niciun pretext bkp sa ai asa iesire, asta cu rasismul mna, n-avea ce cauta fix exprimarea aia, urat, clar toata vina in acest caz, ai rank mai mare, data viitoare cand vezi ca te mai enervezi, mai acorda timp sa decizi mai bine ce raspunzi ... Si cam atat pentru acum plm, esti vechi peet, ar trebui sa stii cum se procedeaza cand si cel care face reclamatie este un ditamai toxicul Nu iti vezi mare rezolvare, atat ca e musai de la bkp sa nu repete. Acum om trai si om vedea cine cum unde ajunge, daca era cineva mai vinovat, dar la ce probleme iti atragi tu peet cu noua ta atitudine, ofc mizez pe tine.
 12. 10 points
  cadou: pentru: t4l
 13. 10 points
  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:th3b3st Numele reclamantului: [esu]CEAPUC). Motivul reclamatiei: macro Dovezi:
 14. 10 points
  Tagul OuTlawz reprezinta gangul asa ca viitoarele cereri vor decide cine merita. Doar membri gangului au dreptul la o opinie in mod deosebit cei cu rank de lider. Esti obligat sa ai la activ 7000 gp si minim 400 de ore altfel cererea se anuleaza. Daca cererea ta indeplineste toate cerintele iti va fi desemnat un tester iar dupa el va decide daca meriti tagul OuTlawz.
 15. 10 points
  RSS mai este si server 4 fun, nu deathmatch toata ziua. Cu level 2 a lui poate ajuta incepatorii in alte feluri. Nu ai motive intemeiate pentru reclamatie, atat ca nu stie "sbug" ... ghici ce, nici eu nu am mai auzit pana acum de "sbug" =]]
 16. 9 points
  Ca sa nu uitam ca pana la urma Romania Super Stunt este un server de stunt, m-am gandit sa incurajez aceasta activitate. Tot ce trebuie facut este un videoclip in care se executa fiecare stunt de pe server [/sss 1 - /sss 28]. Conditia este sa fie filmat de la inceput pana la sfarsit[de la /startstunt pana la atingerea checkpointului si sa fie filmat pe server. Acest videoclip va fi folosit ca tutorial pentru playerii care nu stiu sa faca fiecare stunt. Va fi doar un prize de 350 de gems. Deadline: 11 Aprilie, Duminica seara. Jurizarea in mare parte o fac eu, cum ma stiti sunt un om foarte impartial, dar voi lua in considerare si aprecierile voastrea, asa ca nu uitati sa dati react la videoclipurile postate! Cel mai bun videoclip castiga. *Fara off-topic la post, veti primi hide. Intrebarile in privat. Model de post: Nume: Link:
 17. 9 points
  Daca ai gresit fata de comunitate incalcand regulamentul si ai primit ban permanent, boardul asta este sansa ta sa fii iertat. In acest board va trebui sa deschizi un topic in care sa iti ceri scuze public fata de toti membrii comunitatii iar daca primesti destule voturi pozitive si respecti toate conditiile, poti primi o noua sansa. CONDITII PENTRU A FACE O CERERE: - Minim 3 luni* de la ultima interactiune de orice fel cu comunitatea, daca ai luat blacklist pentru hack-uri, dar nu ai cauzat alte probleme. - Minim 6 luni* de la ultima interactiune de orice fel cu comunitatea, daca ai luat blacklist pentru hack-uri, dar ai si avut un comportament aiurea, dupa sau inainte de blacklist, sau daca ai facut alte probleme in comunitate (injuraturi, razbunare cu ban-uri pe server/forum, jucat in continuare pe server cu hack-uri, tepe sau orice ca sa sfidezi tu adminii, etc) - Daca nu este primul blacklist pentru care ceri sa fii iertat, atunci lunile de mai sus se muliplica cu a cata sansa va trebui sa o primesti! Adica 6 luni daca esti prins iar cu hack-uri dupa primul unblacklist, respectiv 12 luni daca ai facut alte probleme. Daca esti la al treilea blacklist, evident se multuplica in continuare, 3 * 3, 6 * 3. Desi la a treia sansa, mai bine nu te mai obosi sa ceri unblacklist. - Rabdare, pentru ca o cerere nu va fi acceptata mai devreme de 1 saptamana de la data postarii, si nici musai nu dupa 1 saptamana. Va dura cat va fi nevoie. REGULAMENT pe care trebuie sa il respecti, daca ti se va accepta cererea: 1. DREPTURI: - Cu o cerere unblacklist acceptata NU ti se vor sterge greselile, NU vei putea reveni ca un jucator obisnuit, NU mai ai aceleasi drepturi! Vei ramane mult si bine doar un fost blacklist! - Poti juca pe server, vizita forumul, dar NU ai voie sa cauzezi niciun fel de probleme! NU ai voie sa tragi tu la raspundere pe nimeni! Ai voie sa faci o reclamatie, in mod civilizat, cu dovezi si toate cele, dar astepti calm o rezolvare a staff-ului! Nu ai voie sa faci contestatii, nici cele normale din boardul contestatii, nici macar la status update sa iti comentezi tu parerea despre vreo decizie! Esti fost blacklist, pur si simplu ti se permite doar sa te joci respectand regulamentul asa cum ti s-a dat! Nu ti se permite sa ne inveti tu pe noi cum crezi tu ca este mai bine! - Nu ai voie sa fii toxic! Certurile, mistourile, fie ele cu jucatori obisnuiti si nu cu staff-ul, toate sansele sa iti readuca blacklist-ul. - In primele 6 luni de la unblacklist, nu vei avea dreptul sa iti cumperi admin sau rank pe forum, deloc. Dupa cele 6 luni, mai vedem, depinde de comportamentul tau din aceste 6 luni si ce istoric ai avut, si doar prin cerere poti afla daca este in regula sa iti cumperi admin, dupa ce trece aceasta perioada. - Cererea ta unblacklist va ramane postata, nemodificata, si dupa ce ti-a fost acceptata. Nu ai voie sa o stergi sau sa o modifici. 2. RECUPERARE CONT: - NU primesti contul sau orice altceva inapoi, daca ti-a fost sters atunci cand ai primit blacklist! - Daca ai avut un blacklist mai chill care nu avea neaparat treaba cu ce detineai tu atunci pe server sau pe forum, poate esti lasat sa il recuperezi, daca mai exista, daca nu e bataie de cap, depinde de caz. - In niciun caz nu vei primi inapoi admin-ul sau rank-ul de pe forum. OBSERVATII * Minim X luni de la ultima interactiune NU inseamna data la care ai primit blacklist, ci inseamna fix ultima ta interactiune cu comunitate, cand ai intrat tu ultima data undercover pe server, sau orice fel de prezenta pe care ai avut-o! Daca minti in legatura cu ultima ta interactiune cu comunitate, mult succes sa mai primesti unblacklist. MODEL: 1. Titlul topic-ului trebuie sa fie dupa urmatorul model: Imi cer scuze <NICKNAME> 2. Continutul topic-ului trebuie sa fie dupa urmatorul model: NICKNAME: AKA COMPLET: VECHIME: MOTIVE BLACKLIST: ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: MESAJ: 3. Topic-ul trebuie sa contina un POLL cu 2 variante, "DA", "NU" si intrebarea "Imi permiteti sa primesc o noua sansa?"!
 18. 8 points
  Cadou : Wallpaper Pentru : @bkp
 19. 8 points
  Și care e treaba ta daca daca știe să facă sau nu un job, fiecare îl face in modul său. Daca ești admin nu înseamnă că trebuie să ai așa tupeu cu jucătorii, le explici frumos ceea ce n-au făcut corect, nu vii cu comentarii că vai, ți-a zis 'prietene' mare chestie ce a făcut 50 awp, ca s-o mai lași pe sora ta pe contul tău
 20. 8 points
  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: ..sinNeer_420Numele Adminului pe RSS: [esu.familia]Slayer_Motivul reclamatiei: ban aiurea/arogante/superioritate/indiferenta/Dovezi: Video unde eram spec pe player, se poate observa in chat cu Slayer purta o discutie cu cineva dupa care ii da ban aiurea, fara dovezi, perioada de timp in care eu stau spec si nu se observa nimic suspect, sunt sigur ca slayer nu porta acea discutie din chat in timp ce era spec. Playerul era unul nou, avea 40 de minute pe server, deci sigur nu o sa faca o cerere unban, nici nu va mai reveni pe server. Dovezi sunt clare ca banul este dat aiurea, deci in acest caz nu este nevoie de o cerere unban acceptata. Apoi dupa ce l-am intrebat daca are dovada a devenit recalcitrant, arogant: https://imgur.com/a/lPaRZiJ N-am treaba cu tine Slayere, da cand vad cat de mult te intinzi si ce urat ti-o arzi cu mine fara nici un alt motiv in afara ca mi-am luat RCON, tot timpu cand te iei de mine aduci in discutie gradul meu de RCON si incerci sa ma injosesti cu apropourile si glumele tale deplasate, ti-am dat pace o vreme ca am vazut ca nu am cu cine, dar cand vad ca intri pe server si doar comentezi, doar judeci oameni si te crezi tu mare smecher cu limbaju tau de lemn. • /mute, /warn, /ban, /jail. /spawn, /asay, /announce, /freeze, /screen dat aiurea (sau orice alta comanda folosita aiurea ex: /unmunte /unjail) - 10 - 25 Admin Warning Points . • Nepostarea dovezilor - 30 Admin Warning Points. • Folosirea comenzii /res aiurea - 30 - 40 Admin Warning Points . ->UPDATE<-: (Necesită minim 30 secunde / 1 minut de filmare, "dovada pentru care ați dat res").
 21. 8 points
  Nup, iCloud nu e Alkatraz iCloud e Galvatron, fost owner Road Rules (gangul meu si a lui el3k dupa ce am luat un-bl). Am vrut sa tac in legatura cu cererea asta de un-bl, dar acum dau lucrurile pe fata. Galvatron parca avea numele Homezz atunci si dupa a pus Galvatron, nu mai stiu exact in totalitate. Alkatraz, regula e regula, nu mai minti cu ultima data cand ai fost on pe server asta a fost acum o saptamana cand ti-am dat eu ban: https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=51373 Acum sa vina toate dovezile, pe care am tot evitat sa le postez la cererea de un-ban ca poate il "dai de gol" pe acest player, mai in detaliu. Oricum mi-am dat seama ca el e, iar dupa ce ti-ai cam deschis gura m-am convins ca e el Bun, dovada ca tu te-ai jucat atunci pe server si mi-ai spus numele tau ( mi-ai aratat si video: Dovada cum asta e facebook-ul tau: ( ne stiam de mult, mai ales ca ai fost owner in gangul meu ) Dovada dupa ce zici ca ti-am dat ban: Credeam ca esti iCloud, dar totusi, mi-ai spus mai indirect ca e Galvatron, eu imi stiu foarte bine membrii din Road Rules, mai ales ownerii, asa ca am facut putin pe prostul sa te dai de gol in detaliu Dovezi cand incepe sa se dea putin de gol in legatura cu iCloud: Legat de faza cu "cine ai tu boala" se referea la iCloud, pe care voiam sa-l prind ca se da de gol Culmea e ca i-am dat respect lui iCloud "ce faci Robert" ( asa cum il cheama pe Alkatraz ) si dupa fix 2 minute mi-a dat mesaj Alkatraz pe fb Bun, in perioada aia erati amandoi pe discord, iCloud l-a ajutat pe Alkatraz cu niste "stats" sa ia vip: 21/3/2021 at 20:22:31 iCloudRR has sent to fanelbosu123 some money ($1) 21/3/2021 at 20:22:31 fanelbosu123 has sent to iCloudRR some Gems (3) Voi doi erati pe discord in acel moment, cand ati facut trade culmea e ca Alka (fanelbosu123 atunci) ma chemase pe discord sa vorbim despre gang, chiar dupa ce a primit ban. Culmea e ca ambele adrese de ip corespund cu locatiile lui Galvatron, respectiv Alkatraz ( tu ) ei doi erau vecini sau parca erau din acelasi oras (Zalau, jud. Salaj), stiu asta fiindca erau la mine in gang. *sper ca nu o sa creada nimeni ca am ascuns un blacklister sau ceva, am facut asta pentru mai multe dovezi* Galvatron, te-a cam dat de gol Robert + acelasi fel de a scrie il avea si Galvatron ( cum il are iCloudRR ) *amandoi aveati aceleasi coordonate la ip: - sper ca nu e o problema ca am pus asta aici, daca sunt ceva probleme sa stergeti un responsabil, va rog *
 22. 8 points
  Pe care dintre ele ti s-a parut tie ca le respecti? Dupa ce ca ai sansa asta, si nici macar nu sunt mare branza de conditii, mai vrei acu sa sari si peste ele. Faci o alta cerere peste fix 6 luni, doar daca iei o pauza de la comunitate de fix acum, altfel vor fi 6 luni si maine si poimaine si peste 1 luna si la infinit vei ramane cu blacklist. Cine nu respecta conditia asta cu X luni inactivitate completa, nici unblacklist-ul nu e de el.
 23. 8 points
  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: .PsihotropNumele Adminului pe RSS: skivo.Motivul reclamatiei: aimbotDovezi: https://imgur.com/a/K9BlLhI https://imgur.com/a/2hkqTmi https://imgur.com/a/tTSMcn5
 24. 7 points
  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS:pump.Numele Adminului pe RSS:alpacinosefpesateMotivul reclamatiei: kick aiureaDovezi:http://www.imgx.ro/view.php?id=255710 el imi da kick pt desync dar eu de-abia intrasem,si l omorasem =)) rad
 25. 7 points
  Am observat că la cererea lui Bloody ai votat că nu vrei să primească o nouă șansă... cu ce ești tu mai breaz decât el să-ți permiți să votezi nu, tinând cont că tu fără aimbot nu poți juca? E posibil să ți se mai dea o șansă, dar eu unul nu te văd prea bine de pe acum. Cine vrea să punem un pariu de 200 de gems că ăsta va lua ban 300 pentru aimbot în maxim două săptămâni, să-mi dea un mesaj.
×