Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×
Cum sa asociezi contul de pe forum cu server Read more... ×

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Salut, incepand de astazi liderii acestui gang au obligatia de a avea cont de forum asociat pe server si pe care sa-l foloseasca, dar si sa stie fast c-bug. De ce am luat aceasta hotorare? - sunt unii playeri ( adica liderii ) care imi spun mereu cand intru pe server ca un alt lider face team-kill/ nu vine la deffend/ nu ajuta gang-ul/ injura/etc. - sunt unii lideri care nu stiu fast c-bug Cum vor decurge aceste reguli? - in fiecare zi membrii din units/wanted/ alti lideri ( ce poseda cont de forum ) o sa-i anunte pe liderii care nu folosesc forumul si nu au asociat forumul la /stats. Cand se vor lua sanctiuni? - pana in data de 25 august toti liderii trebuie sa-si faca cont de forum, iar din data de 25 august liderii ce nu au cont de forum asociat si nu il folosesc o sa primeasca un advertisment. In ce consta aceste advertismente? pai la fel ca si team-kill, cand un lider face 3/3 advertismente o sa primeasca rank off pana cand poseda un cont de forum. Cont de forum cerinta obligatorie pentru viitori lideri? Da, aceasta cerinta este obligatorie pentru viitori lideri si o sa fie urmarita de membrii din units/owneri. Pe langa acest criteriu s-a adaugat cerinta de "c-bug" in randul liderilor. Liderii, atat membrii din UNITS cat si din WANTED vor face o reclamatie unde cred ca nu se poate rezolva o problema aparuta in colectiv, iar ownerii vor lua o hotarare in ceea ce priveste reclamatia. REGULI PENTRU UNITS SI WANTED UNITS: - verificarea liderilor care nu au cont de forum si avertizarea acestora - testarea liderilor pentru fast c-bug - organizarea de atacuri, patrule, recrutari in lipsa ownerilor. - consolidarea unor probleme ce apar in gang, daca nu se poate acest lucru o sa se faca o reclamatie unde ownerii iau o decizie - explicarea cum se creeaza un cont de forum. WANTED: - ajutarea in procesul de invatare (c-bug + explicarea cum se creeaza un cont de forum ) - organizarea/implicarea in atacuri, recrutari, patrule, etc. - ajutarea membriilor din UNITS cu consolidarea problemelor. Sper ca m-am facut inteles, eu nu o sa pot sa intru pe server in urmatoarea perioada ( cred, inca nu e sigur) deoarece am intampinat o problema medicala. Va rog sa va respectati cerintele si sa informati playerii in vederea acestor noi reguli.
 3. activel.eeeviL

  Reclamatie Daredevil - limbaj

  După ce ai făcut acum cativa ani ai tupeu sa vii sa faci reclamație la un Captain, sincer dupa mine ai avea de mult ban de la @DareDevil
 4. Today
 5. pLay_

  Reclamatie [RSS]Sby [Abuz Sniper Bug]

  Lock atunci .
 6. pazea ne da mitzy amenda
 7. [Loyal.p]slade).

  Reclamatie [RSS]Sby [Abuz Sniper Bug]

  Ok, LOCK, las de la mine... Ar trebuii sa fiu mai intelegator recunosc.
 8. [esu.familia]robbO

  Reclamatie [RSS]Sby [Abuz Sniper Bug]

  Eu nu m.as fi obosit sa fac reclamație pt atâta lucru, probabil nici nu știe exact despre ce e vorba si ce implica un astfel de bug. Morala e alta, dadeai un report sau vorbeai cu un admin, viața era mai ușoară. Am lăsat mesajul sa știți pe viitor, luați voi adminii o măsură.
 9. Puteai sa i dai un spawn, eventual un kick. +15 awp Lock.
 10. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [pR.units]SOSETA_Numele Adminului pe RSS: ClawsMotivul reclamatiei: nesanctionare + favorizare jucator din gangDovezi: Deci spamez ca are desync, dau report, dau si pe vip chat si omu nimic.. La final el imi zice " da tu crezi ca eu am observat? ".. pai man, din moment ce spamez vip chat, dam report toti, iti zic si in chat public ( eram fix langa tine ) nu ai cum sa-mi spui ca nu ai vazut. Iti apare aia de /reports, tu ca un admin normal trebuie sa verifici /reports, eu asa stiu ca a dat Andy o noua regula Mi s-a oprit filmarea si nu am observat, nu am prins partea in care mi-a spus ca " nu a observat ", el fiind chiar langa playerul respectiv.
 11. SOSETA_

  SOSETA_ - gang points

  Dovada GangPoints: luna: iulie 2020
 12. SebaK_.

  Cerere deagle

  Nume:Sebak Poză/Video:http://www.imgz.ro/success.php?uid=199806 Ce ai dori din acest(a)poză/video:deagle
 13. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [Loyal.p]slade). Numele reclamantului: [RSS]Sby Motivul reclamatiei: Abuz sniper bug Dovezi:
 14. A luat demote, lock .
 15. DareDevil

  Reclamatie [ [RSS]TEMPNAME. ] [Res Aiurea]

  Bored of those . Demoted . Daca in urmatoarele 6 luni iti cumperi admin , o sa iei demote si o sa ramai fara gems si n-ai sa sti de ce . Luam in considerare toate greselile tale + ca acu ceva timp ai luat demote si tot nu te-ai invatat minte . Lock .
 16. va rog sa luati in considerare si acel FPM aiurea pe care il vedeti chiar il screenul lui.
 17. eu ma cred ne-dreptatit. am intrebat destul de multe persoane si toate au zis ca nu se inteleg cu tine. asteapta sa vedem ce zice un superior nu te arunca ca nu retrag reclamatia.
 18. [RSS]TEMPNAME

  Reclamatie [RSS]TEMPNAME. Ban Aiurea + FPM Aiurea

  ai luat un-ban , ce mai vrei , dovada ai acolo , ai zis [Censored] mea asa ca bafta . daca spunea-i in chatu normal iti dadeam mute
 19. [esu.familia]iuliah

  La multi ani, Dreamz!

  La mulți ani!
 20. in loc de limbaj pm trebuia ban aiurea , scuzati-mi greseala
 21. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS:[SbF]PuyaNumele Adminului pe RSS:[RSS]TEMPNAME.Motivul reclamatiei:ban aiurea + FPM dat aiureaDovezi:http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=49261 + http://www.imgx.ro/view.php?id=252742 FPM aiurea
 22. [cP.elite]Toƒƒє

  Reclamatie [ [RSS]TEMPNAME. ] [Res Aiurea]

  =))), Aici ? Pe alex asta ? Ai stat spec ? Pune dovada daca "In unele momente ai stat spec"
 23. [RSS]TEMPNAME

  Reclamatie [ [RSS]TEMPNAME. ] [Res Aiurea]

  in unele momente stateam spec
 24. [cP.elite]Toƒƒє

  Reclamatie [ [RSS]TEMPNAME. ] [Res Aiurea]

  1.Te cred, (stai pe nrg, in fata la gate) si tu stii ca nu e aimbot 2. Da ce'am facut we "smechere" ? Nu stateam spec pe el ? si ai dat tu 'res' ca a aparut 'RED-Screen' ? 3. Eu zic ca n'ai cum sa stai spec pe el, sa dai si res, sa rezulti ca n'are aimbot. (De cand am dat eu spec pe tine, se vede clar ca erai in fata la gate - UPC) Deci nu mai manca atat 'rahat' pentru nimic.
 25. [RSS]TEMPNAME

  Reclamatie [ [RSS]TEMPNAME. ] [Res Aiurea]

  1 , nici macar nu e aimbot , 2 dc nu te-ai ocupat tu smechere
 26. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [cP.elite]Toffe Numele Adminului pe RSS: [RSS]TEMPNAME. Motivul reclamatiei: Res Aiurea (cand nu trebuie) si Fara res, cand trebuie (Admin de cauciuc). Dovezi: Nu inteleg, cum reusesc asemenea specimene dupa 'DEMOTED', sa isi cumpere iar admin
 1. Load more activity
×