Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. knt23

  Părere PC

  Un pc decent,monitorul este bun,l-a cumparat un prieten recent si isi face treaba,dar cum a zis si xreal,gtx 1050/1050 ti sunt depasite,dar tot sunt niste placi bune de buget.
 3. knt23

  Posteaza-ti desktopul.

 4. knt23

  knt gp

  Dovada gpoints: Ziua: 31.05.2020 Diferenta gpoints ( aici veti pune in fiecare zi cat ati facut): 444
 5. Hack tu nu vezi ca nu te bag in seama cand intri vezi-ti de treaba ta si eu de a mea (la fel si peet)
 6. DjAndy

  Posteaza-ti desktopul.

 7. Today
 8. [esu.familia]hack

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  Vezi ca esti mai prost decat erai Am scris cum va fi
 9. [esu.familia]Chris

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  @[esu.familia]hackda tu nu stii sa rezolvi problemele decat sa ramana unu afar? Oricum nu e rezolvata treaba daca e asa.. Tequilla revine in gang.. ii se va da rank-ul care l-a avut.. vei fi luat in vizor.. si gata.. Peet isi vede de ale lui.. ( aici is 2 variante.. 1.ori va impacati si incercati sa colaborati ca sa mentineti gangu in top 1... care nah necesita o gandire matura.. ori 2. va ignorati si pe ascuns va bagati picioarele unul in altul.. aici nu trebuie mult de gandit )
 10. [esu.familia]hack

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  Ramane cu gangkick si salut ti e Vad ca si acum ai un limbaj urat, scuzele din partea ta nu le am obtinut inca dar te am asteptat, bafta in alt gang Am vrut sa te las sa joci dar daca si peet a procedat cum am procedat eu asa sa fie, bafta, toxici nu ne trebuie Peet nu e doar cum zici tu simplu lider, e membru familiei
 11. teK9

  Episoade RSS

  EPISOD NOU !!!
 12. HeatoN.)

  Salutare și bine v-am găsit

  Bine te-am găsit, nu se va întâmpla, nu sunt o fire recalcitranta
 13. Johnny

  Salutare și bine v-am găsit

  Bine ai venit! Sper sa te distrezi pe server la noi! Si sa fii disciplinat fara conflicte si limbaj altfel vei fi sanctionat!
 14. LaFleur

  Model

  Nume: Piesa: ex:
 15. LaFleur

  Model gangpoints

  Nume: Startpoint(poza): Gp in prezent(poza): Interval:
 16. LaFleur

  Model

  Nume: Coechipieri: Gang advers: Win/lose: Poze/video/log link:
 17. Yesterday
 18. [esu.familia]Vlad

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  Am vazut si eu ca ai un comportament mai ciudatel si ca esti "nebun" dar nu in sensul bun.
 19. [esu.familia]Slayer_

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  FOARTE FRUMOS CHRIS ❤️
 20. Vladut, tu ca admin chiar daca te scoate din papuci ar trebui sa fi exemplu si sa fi mai calm. Inteleg ca sunt zile proaste si eu le-am avut. Dar chiar daca te provoca treci cu vederea La fel am sa trec si eu cu vederea din cauza ca lexus a provocat. Se vede clar cum cauti sa ii bagi lemne pe foc ca vladutz sa se incinga. Va bagati si voi ca mustele in lapte cand vedeti de discute doar sa puneti lemne pe foc. Lock.
 21. Da, fiind prima mea reclamatie, am uitat sa pun acel text, imi asum orice decide capitanul. In legatura cu "m am bagat in seama aiurea" am scris si mai sus, dar se vede ca nu te a interesat sa citesti. Nici nu ai venit la /rec cand recrutam cu 5 minute inainte sa "vorbim" pe vip chat, sa ma ironizezi pe mine si gang-ul meu, cautand anturaje cu mine chiar tu si sa nu spui ca pun pe cineva "cunoscut" sau din gang sa afirme, ROUGH era acolo si el si poate confirma. Pe vip chat, tot despre membrii gang-ului era vorba in discutie, aflandu ma si eu printre ei. Deci nu stiu cine cu cine a cautat anturaje primul si chiar daca cautam eu primul, nu cred ca asta iti rezerva dreptul de a ma jigni.
 22. [esu.familia]Vlad

  Reclamatie [esu.familia]Vladut (jigniri)

  Singurea mea greseala este ca ti-am dat curs. Pur si simplu vorbeam cu Soseta pe vipchat si te trezesti tu sa-mi spui ca imi caut anturaje cu tine, ai spus de cateva ori, prima oara parca nu te-am bagat in seama. Eu imi caut anturaje cu tine, nici macar nu te cunosc, habar n-am cine esti, se vede dupa contul de pe forum. Tu m-ai instigat fara nici un motiv, era o simpla discutie intre mine si soseta fara nici un cuvant la adresa ta. Nu am ce sa argumentez mai mult, greseala mea ca ti-am dat curs, nu ai prea multa minte si asta am vrut sa spun prin acel cuvant care te-a apostrofat. As putea sa te banez si pe forum datorita, dar te las in pace ca nu are rost sa ma cobor la nivelul tau. Cine nu include in topic si frazaJucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.va avea topicul sters + ban pe forum.
 23. [esu.familia]Chris

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  Peet... trebuia sa mergi la el sa vezi de ce se enerveaza asa usor.. nu trebuia sa sari direct cu gkick.. trebuia sa ii explici cum sta treaba.. pe viitor nu mai reactiona din instinct.. fi rational Tequilla.. incearca pe viitor sa nu te mai enervezi ca adminii nu se ocupa.. treaba lor.. iesi de pe srv ... si revi usor.. dar n-are rost sa sari asa ca iti faci doar probleme si oricum nervii astia nu o sa ii puna pe adminii astia in activitate..
 24. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [pR.units]LEXUSNumele Adminului pe RSS: [esu.familia]VladutMotivul reclamatiei: jigniriDovezi: https://imgur.com/a/TtLCSjY Recrutez /rec si vii si te bagi in seama cu mine, ironizandu mi gang-ul si dupa iar pe Vip Chat si ma jignesti spunand ca ma bag in seama aiurea (eventul daca o sa raspunzi ca eu am instigat la ura)
 25. [esu.familia]DREAMZ

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  tequila e loial gangului, a facut 700 gp a primit gkick, a facut 200 cu rank1 a primit gangkick, acum avea rank1 si 450 gp..
 26. Pai eu i am dat report la unu si nimic, am zis ceva de genu ca aveam (stafu ... si admini... care nu se ocupa de nimic) 4 admini on in gang si 1 e afk sau ceva gen si a inceput iuliah aia sa comenteze (am inceput si eu) si nush de unde drq a aparut peet in discutie...
 27. [esu.familia]robbO

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  Da vreau sa mi explicati, am spus de multe ori ca nu de la cea mai mica greseala si abatere sarim cu cea mai drastica sanctiune, gasim rezolvari, cand nu se poate abia atunci ramane sa dam afara un membru
 1. Load more activity
×