Jump to content

Buzz.

Members
 • Content count

  2,037
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Buzz. last won the day on November 20 2019

Buzz. had the most liked content!

Community Reputation

2,456 Excellent

About Buzz.

 • Rank
  ☆☆☆☆☆☆

Contact Methods

 • AIM
  xviii
 • Yahoo
  xviii

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  Buzz.

Recent Profile Visitors

35,475 profile views
 1. Buzz.

  -80000 coins - sinNeer_420

  Mersi ca mi ai spus chiar habar n a veam lol, din 2015 acum am aflat asta Damn..
 2. Buzz.

  -80000 coins - sinNeer_420

  @MoJaY42O esti pe un joc tin sa iti reamintesc aici se pot seta chestiile ce l ai cumprat inapoi prietene. Daca tu pui viata reala in subiectul asta n ai decat sa furi cat vr.
 3. Buzz.

  -80000 coins - sinNeer_420

  Imi pare rau de buzunaru tau dar macar putin respect de ai avea si tu, i am spus lu' runix ca se putea rezolva si altfel nu asa, nu trebuie sa faci gura asa mare sa ma jignesti si asa mai departe. Nu m-am dat mare niciodata cu rankruile pe care le-am avut, defiecare data am ajutat, le am luat pe merit, ce valoreaza mai mult decat banii tai.. Aia ii poti face, timpul, nervii si noptile nedormite pt a rezolva probleme, nu mi le mai da nici dracu inapoi.. Asteapta poate se rezolva, stai calm.
 4. Buzz.

  [Model] Cerere demote !

  Nick : Buzz. Motiv : Merit. Level admin : 10 Poza /stats : nu este nevoie.
 5. Buzz.

  Record Gang Member. #1

  Astazi, Lethal Alliance a atins pentru prima data 50 de jucatori online. https://imgur.com/a/mlEZnox Cu ocazia asta am rasplatit gangul intr-un mod ce nu o sa se mai intample pe viitor, daca ajungeti la 70 poate , pana atunci nop. Imi pare rau de ce-i ce nu au apucat, am anuntat 5 minute continuu. GG Lethal Alliance!
 6. Buzz.

  -

  -
 7. Buzz.

  Organizare Gang Points (GP).

  Pentru inceput, multumiri persoanelor ce au ajutat in cresterea gang-ului Lethal Alliance. Dar, a venit timpul pentru a face organizarea necesara, unora nu o sa le convina altora o sa le convina, pana la urma, cine vrea sa ramana sa simta putin acel stil de joc cum era odata, bravo lor, inseamna ca le este dor. Asa ca: 24.01.2020 data in care se va face control la cei ce detin in momemtul de fata rankuri (Co-Lider ; Lider). Pana la aceasta data aveti timp sa faceti suma necesara de mai jos. Lider: 1000 GP / 100 Ore. Co-Lider: 500 GP / 20 Ore. Rank 1-5 FREE Special TAG: [LA.Squad] 1500 GP / 700 Ore. De azi inainte rankurile Co / Lider nu se mai dau FREE! Nu uitati, cei ce detineti in momentul de fata rankuri, aveti destul timp pentru a face gp-ul necesar.
 8. Jur ca nu inteleg, hai sa zicem ca am aim dar sa stea el toata ziua sa se uite pe mine sa vada daca am aim in fine hai sa o luam serios donam 30 euro ca sa bag aim nu ? E ok mersi mult poate ca tu crezi ca corect ceea ce faci tu. Te salut

  1. Buzz.

   Buzz.

   Eu iti recomand sa filmezi cand te bagi la gwar sau in dueluri de genul.

   Sa ne demonstrezi si noua cat de "pro" esti si pe filmari personale, asa cum esti si in filmarea din reclamatie.

   Iti las admin-ul.

  2. CapsLocK_69

   CapsLocK_69

   Crede-ma filmez cam orice fac dar nu prea fac gwar-uri nu sunt pro doar ca asa s-a nimerit, oricum mersi data viitoare iti las filmare la urmatoare recl. ca stiu ca o sa mai primesc

 9. Buzz.

  Reclamatie CapsLocK_ [aimbot]

  Lock.
 10. Buzz.

  Reclamatie bkp godmode + capture (dm)

  Dovezi insuficiente, e nevoie de un video pe astfel de situatii.
 11. Buzz.

  Problema propietate si casa

  Doar @RuNix te poate ajuta.
 12. Buzz.

  Problema propietate si casa

  Din cate stiu, proprietatea de 10 cumparata din shop, se sterge automat cand expira. Nuj daca e asa so... Daca nu ar fi asta oricum, generalii nu pot vedea cine ti a sters/vandut casa/biz ul, nu exista log din pacate pentru asta.
×