Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Maddo

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About Maddo

  • Birthday 02/06/2007

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Nickname
    Madd0

Contact Methods

  • Skype
    rss.maddo

Recent Profile Visitors

1,734 profile views

Maddo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputation

  1. pai am vazut ca nu te duce capu' si ti-am dat un exemplu. vad ca nu te-a ajutat prea mult pentru ca te depaseste situatia. de ce as baga eu sobu sa fac coins?am mai mult decat tine. ti se pare ca nu am status bun? spre deosebire de altii eu am donat pentru statusul meu. CHIAR NU VEDE NIMENI CA A FACUT 2X POSTS?? BAN PE FORUM!!!!
  2. ba,mai du-te tare cu sobul tau cu tot ca ala e lag toata ziua. daca tot te ocupi tu sa dai busted sobeitilor ca mine,arata-mi video cand fac coins/misiuni cu sobu. de ce tine minunea aia de sob doar o secunda?? sa zicem ca prin extrem as fi avut eu sob desi sunt admin,dar chiar crezi ca il bagam ziua la 2 cand erau 20 admini on si 350 de playeri? pe tine te ajuta capul putin?? Note: daca o sa mai faci misto de mine si vorbeste gura fara tine,o sa-ti fac reclamatie ca am strans destule dovezi. sa-ti fie clar : nu am zis ca am masina zburatoare,am zis ca e BUG si ca nu e vina mea ca e asa. nu am gresit eu cu nimic,ca prietenu-l tau ...... poate ca il iubesti foarte mult pe Madworld,dar mai lasa-ma in pace!! X(
  3. exista oare posibilitatea sa nu fi observat? s-a mai intamplat asta vreodata unui admin? daca ar fi sa fac reclamatii pt asta mi-ar lua muult. aici motivatia celui care mi-a facut reclamatie http://imgur.com/7qvRp7c http://imgur.com/CXV2HOI
  4. eu,ea si spazick faceam un filmulet si cand i-am dat ei jail vroiam sa gasesc drumul spre unde ajung playerii cand iau jail. se vede in video cand ii dau ei jail,apoi dupa pozitia de pe map ajung la ea. deci e clar ca nu i-am dat jail ca sa fac asats. sunt printre ultimii in top,iar un jail nu m-ar fi urcat in top.
  5. daca mi-a scapat o litera ,nu inseamna ca nu stiu limba romana. mai exerseaza tu putin la punctuatie. i-am zis de bug,a zis ca am un mod pe infernus sau ceva gen.. Eu nu am de gand sa ma cert cu tot esu pentru ca a luat madworld demote. poti comenta ce vrei..eu ma opresc aici. bafta!
  6. da,ese un bug probabil. i-am zis lui Runix sa verifice si a zis ca nu are nimic,ca e de la pc meu. problema voastra e ca va razbunati amicul care a luat demote. mna condoleante!
  7. pai sa-ti explic. masina mea personala face la fel. am poze cand zbor cu ea si e invizibila. nu am idee de ce. dupa cum vezi in video stateam pur si simplu in tir pentru ca nu stiam ce se intampla. daca tu zici ca ala e sob... =]] iti dau team viewer sa te uiti in pc-ul meu si in toate arhivele posibile sa vezi. mie imi suna asta a razbunare sau ceva inscenat..in fine..
  8. da,sunt sigura. :l dupa ce ti-am facut reclamatie pt limbaj s-a intamplat sa-mi dai ban "din greseala" :l :l ai impresia ca am 5 ani?? daca tot zici ca din greseala,posteaza te rog dovada cu cel care trebuia sa ia ban si avea id apropiat de al meu .. deci eu aveam 90 si ala 89 sau 91..exemplu.. Deci dovezi?!?!?!?!?!
  9. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[rss]Maddo. Numele Adminului pe RSS:[RSS]Chinezu Motivul reclamatiei:ban unui alt admin cu motivul : din aceasta cauza 99 pauza. Dovezi:http://imgur.com/7oKEaeZ in ultimele 2 zile am luat ban de la 2 admini. :l
  10. pai uita-te si tu la dovezi. discutia e clara..am pus dovezile in ordine. partea ta de reclamatie e cea cu limajul,in rest sunt pt banul prietenului tau. oricum ma astept de la tine sa imi faci reclamatie pentru fiecare ban dat, (pt ca vrei sa-ti razbuni prietenul care a luat demote) dar iti dai seama ca nu ma voi obosi sa vin aici sa-ti raspund la reclamatii. poate la cereri unban da...aici NU.
  11. stiu ca o sa iau warning points pentru spam,dar am uitat sa precizez ca playerul care a luat ban ameninta ca flodeaza serverul daca nu ii dau unban pe alt cont.. si tocmai am primit acest screen de la un player http://imgur.com/6pFsoaG
  12. Deci..Chinezu_(admin) si playerul care a luat ban aveau o conversatie interesanta despre cum flodezi un server . playerul care a luat ban de la mine a intrat cu alt cont,a facut acelasi lucru iar mai tarziu a luat ban de la Krypton. lui Chinezu nu puteam decat sa-i fac reclamatie pentru limbaj,dar daca tot mi-a facut el reclamatie,postez aici. http://imgur.com/ITvbo51 http://imgur.com/GMymxmt conversatia a durat mult mai mult,insa nu voi posta 10 screen-uri dupa ce amicul sau a luat ban,domnul China s-a gandit sa ma scoata putin (de 2 ori) de pe server,ceea ce a si facut http://imgur.com/osPDZYY (nu e asta o problema) . aici limbajul sau de admin si restul : http://imgur.com/dbyXCP6 http://imgur.com/nYYBYpj http://imgur.com/HHx4W1I - in ultima e revoltat deoarece a pierdut legatura cu prietenul sau. sincer,nu sunt sigura ca nu se vorbeste asta pe server. acum eu am incercat.. :l
  13. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.-Frankie iti spune ceva asta?? CE TE BAGI?? X( iti explic pe privat de ce i-am vb asa pe skype,ca doar nu am facut-o asa de drag,a facut el ceva,intelegi? problema cu voi membrii vechi e ca nu acceptati ca nu va puteti amesteca oriunde,sunteti membrii la fel ca ceilalti,comportati-va ca atare. Madworld,faptul ca ai avut tu o zi proasta e ultimul lucru care ma preocupa,stiai foarte bine ca nu trebuie sa-mi dai ban din acel motiv,dar totusi ai facut-o. si eu am luat warn din acelas motiv,iar cum nu e nicio diferenta intre noi (suntem playeri) as vrea ca si tu sa fi sanctionat,si cam atat!
  14. Suntem pe rss. Aici predomina limba romana. pai ma,cu cine stau eu pe confa si ce fac,sunt deja chestii personale. nu le amesteca tu cu samp-ul. acum taci si asteapta-ti verdictul.
  15. pe tine te amuza situatia?? sa vezi ce o sa-l amuze pe police. azi am luat si eu warn din exact acelasi motiv. ban altui admin,dar pe mine ala m-a injurat pe samp in 10 screens. la tine e aiurea acum..
×
×
  • Create New...