Jump to content

[RSS]Eff3ct42O_

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

106 Excellent

About [RSS]Eff3ct42O_

 • Rank
  God
 • Birthday 08/16/1998

Contact Methods

 • Yahoo
  dacian_marius16@yahoo.com
 • Skype
  dacian_16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Nickname
  [RSS]Eff3ct42O_

Recent Profile Visitors

4,704 profile views
 1. [RSS]Eff3ct42O_

  La multi ani effect cu intarziere

  Va mulțumesc la toți pentru urări
 2. [RSS]Eff3ct42O_

  Intrebare

  http://forums.rss-ro.com/index.php?/forum/31-gangs/ Îți alegi ce gang vrei și după apeși pe "reclamații staff"
 3. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Posteaza aiurea)

  Se vede ca nu stii regulamentul. Altu primeste ban si tu sa nu primesti nimic?
 4. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum:[RSS]Eff3ct42O_ Nick-ul celui reclamat: [RSS]Cosmin_ Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/15606-rsscosmin_/&wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjgzODE5LCJpZF8yIjo3MTgwMzZ9 Motiv: Posteaza aiurea Dovada: Topicul(optional): Data/Ora: Acum Alte cuvinte: A sters comentariul =))))))))) Oricum am poza 5. Dreptul de a posta o sa-l aiba cel care a facut contestatia si capitanul care a rezolvat reclamatia respectiva.
 5. [RSS]Eff3ct42O_

  Contestatie albeer.

  5. Dreptul de a posta o sa-l aiba cel care a facut contestatia si capitanul care a rezolvat reclamatia respectiva. Mersi pentru alta reclamatie =)))
 6. [RSS]Eff3ct42O_

  Contestatie albeer.

  Nume:Zamolxes. Numele capitanului:albeer. Topicul: Data/Ora:25/06/2017 Motivul contestatiei:Demoted aiurea Altele:Sa incep cu inceputul. Fac aceasta contestatie pentru Zamo pentru ca el a zis ca ii rusine sa ceara inapoi adminul si totusi ii pare rau pentru ce a facut. Vaza e ca am fost la el acasa sa jucam o carte, de vreo 3-4 ori pe saptamana ma duc la el si stam la o samanta. Jucam noi ce jucam carti si eu am aprins telefonul sa vad ce mai ii pe forum si am vazut ca am primit ban pe forum de la cosmin. Si i-am zis la mirel (Zamo) sa imi bage putin parola lui la cont sa vorbesc cu cosmin de ce am primit ban.. Dar el cum ii cu capul pe sus nu raspunde ca ii rusine.. Stie sa faca doar ss si reclamatii atat. Eu nu stiu parola lui de la cont pentru ca nu vrea sa mi-o dea. Albeer, sper ca ai inteles povestea si nu este inventata, nu am nimic cu tine, Dar poti sa verifici ip-urile mele cu ale lui, are si cont pe forum Zamolxes. mentionez ca mai intrat si pe contul meu acasa la el si el la mine, dar pe forum nu am intrat niciodata si se poate dovedi. El tot imi zicea sa o las asa sa nu mai fac contestatie si toate felurile dar i-am zis ca ii fac eu. Si fac de pe contul meu pentru ca el nu vrea sa imi dea contul lui de forum sa ii fac. Toate cele bune. @albeer.
 7. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Ban aiurea)

  Oricum pe la pitesti tot o sa vin la matusa
 8. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Ban aiurea)

  Ba domnule, De ce nu te uiti si tu la ip? Are si cont pe forum Zamolxes. sa vezi ce ip are el si ce ip am eu... Nu te duce capul jur..
 9. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Ban aiurea)

  Da ba, eu am fost pe contul lui dar el a fost langa mine. Ca am fost la el acasa sa jucam o carte..
 10. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Ban aiurea)

  Da ba am facut, dar dupa ai facut si tu si am primit si eu si zamo awp.. Deci meriti awp pentru ca daca tu nu ma banai nici eu nu te banam.
 11. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Ban aiurea)

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[RSS]Eff3ct42O_ Numele Adminului pe RSS:[RSS]Cosmin_ Motivul reclamatiei: ban aiurea Dovezi: Asa cum zamolxes si cu mine am fost sanctionati, cer sa fie si el sanctionat. Mentionez ca cerere de un-ban am facut doar ca o trecut deja de pagina 5 Buzz a acceptat cererea
 12. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Ban aiurea)

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[RSS]Eff3ct42O_ Numele Adminului pe RSS:[RSS]Cosmin_ Motivul reclamatiei: ban aiurea Dovezi: Asa cum zamolxes si cu mine am fost sanctionati, cer sa fie si el sanctionat.
 13. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Ban aiurea)

  Si acuma te mandresti ca o luat demodet?
 14. [RSS]Eff3ct42O_

  Reclamatie [RSS]Cosmin_ (Ban aiurea)

  Nick-ul tau pe forum:[RSS]Eff3ct42O_ Nick-ul celui reclamat: [RSS]Cosmin_ Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/15606-rsscosmin_/ Motiv: Ban aiurea Dovada: Data/Ora: 25.06.2017 Alte cuvinte: Cu ce drept imi da mie un ban? Daca ban-ul era by eff3ct? Eu trebuia sa comentez nu?
 15. [RSS]Eff3ct42O_

  Posteaza-ti setupul telefonului

  S8+?
×