Jump to content

Imperialist

Guardian
 • Content count

  4,339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Imperialist last won the day on April 27

Imperialist had the most liked content!

Community Reputation

2,410 Excellent

About Imperialist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gotham City
 • Nickname
  [OuTlawz]ImperialisT

Recent Profile Visitors

32,469 profile views
 1. Imperialist

  Cerere Avatar

  Sper sa iti placa!
 2. Imperialist

  Cerere Avatar

  lock.
 3. Imperialist

  rejected Imi cer scuze IcloudRR.

  Tu și cu Moto ați stat mult și bine pe comunitate și nimeni nu a stat sa se întrebe ca poate ați fi cineva cu blacklist. Când au apărut suspiciunile ați negat tot,eu nu suport asta, proul meu va fi dat,către voi doi când timpul vostru pe comunitate va fi egal cu timpul petrecut în blacklist fără alte cuvinte,asa ca ne vedem peste câțiva ani.
 4. Imperialist

  rejected imi cer scuze [ SANDWAVE ]

  Wait what? Eu n-am dat pro pt ca ai fost "pâinea lu Dumnezeu" ci pt ca față de alți nu te-am găsit pe sv deci ai respectat ce ai avut de respectat pt unblacklist dar dacă tu faci o comparație în sensul asta atât de mare eu îmi retrag proul. Comparația e mult prea mare și tu nu ești acolo cu nici o persoana de pe comunitatea asta îți garantez.
 5. Imperialist

  [T4L.OuTlawz]blind

  @Unfamous blind how are you in the water?
 6. Imperialist

  [T4L.OuTlawz]blind

  Poate data viitoare pui și tu poza cu gstats ca lumea nu poza cu top membrii
 7. Imperialist

  Complaint [OuTlawz]ImperialisT abusing warn cmd

  You are blind, I didn't said stfu I said shut up already :|.
 8. Imperialist

  Complaint [OuTlawz]ImperialisT abusing warn cmd

  I said I don't want to make an complaint. First of all u joke with your friends not with me so I can take it how I want to cuz I don't know you. Since when "shut up" is the same thing as "kiss ass"? Cya.
 9. Imperialist

  Complaint [OuTlawz]ImperialisT abusing warn cmd

  I can warn even u are an admin. I can't ban u thats right so I don't want to make an complaint for this, that's my choice.
 10. Imperialist

  TOP GANGS HISTORY

  Septembrie 2021
 11. Artist/Grupa:Skylar Grey,Polo G,Mozzy, Eminem Denumirea piesei:Last One Standing Link YouTube:
 12. Imperialist

  Reclamatie [OuTlawz]ImperialisT - mute aiurea

  N-am zis ca esti mort,te-am intrebat ca acum poti murit linistit ca ti-ai indeplinit "misiunea".La tine chiar nu am cum sa ma mai adresez altfel am incercat si cu frumosul si a fost acelasi raspuns de azi inainte nu am sa mai deschid discutii cu tine.Dreptate o sa primesti atunci cand ai nu atunci cand vorbesti aiurea.Tu nu mai faci diferenta intre admin si player si crezi ca tu esti mereu victima cand defapt tu esti primul care comenteaza si cand incearca cineva sa inceteze conflictul sari cu replici de genu " ce poti face tu" "nu o sa tac niciodata in fata ta",adica cu replica asta tu pur si simplu ma faci incapabil si crezi ca imi e frica de replicile tale lipsite de logica.Eu nu sunt blind sa crezi ca ma cobor la acelasi nivel cu tine asa ca inceteaza sa mai vorbesti in acelasi mod cu toata lumea. De gang chat nu era o injuratura era o descriere mai explicita asupra ta si a modul tau de a scrie ceva si a vorbi despre altceva nimic mai mult.
 13. Imperialist

  Reclamatie [OuTlawz]ImperialisT - mute aiurea

  Nimeni nimic Dupa ti-am spus gura cu scopul de a te opri din a mai vorbi Dupa care tu ai inceput ca eu nu am cum sa te opresc niciodata pe tine asa ca ti-am dat un simplu mute data viitoare incearca sa te potolesti cu instigarile astea.
 14. Vezi ca la prodm nu ai knife și nu merge cum zici tu asta ca idee. Nu am macro, switch ce mai zici,e pur și simplu rotita de pe mouse.
 15. Imperialist

  Reclamatie [hte.legacy]MihaY(fake gp)

  Din nou ce are de aface ce am zis eu cu ce zici tu?
×