Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

Imperialist

Guardian
 • Content count

  4,029
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Imperialist last won the day on May 8 2018

Imperialist had the most liked content!

Community Reputation

1,734 Excellent

About Imperialist

 • Rank
  I'M THE GODDAMN BATMAN
 • Birthday 10/14/1996

Contact Methods

 • Yahoo
  Pm Me If you want

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gotham City
 • Nickname
  [RSS]ImperialisT

Recent Profile Visitors

24,711 profile views
 1. Imperialist

  Parerile Adminilor

  Regula noua huh? Sincer am citit o dată aceasta regula "revoltătoare" însă nu am văzut nimic în neregula, bine poate partea cu reclamația, dar în rest nu vad dc atâta discuție pe baza ei. Din ce am înțeles eu vezi unul care are aimbot, și îl filmezi dar nu ii dai ban ca vezi ca jocul are bug-uri (ciudat dar adevărat câteodată) și atunci îl urmărești ceva timp, discuți și cu alți și ajungeți la un acord, și îl banezi pe loser, simplu ca ala mai joaca 1-2 zile nu schimba nimic ci din potriva ala o sa se creadă invulnerabil și o sa creadă ca nu pățește nimic,dar cred ca asta nu trebuia sa se știe.
 2. Ce de umbre... :) si povesti noi.

   

 3. Imperialist

  Cerere admin Adoniz.

  De ce nu vorbești cu un căpitan general sa îți mute adminul dacă tot vrei admin pe contul asta? Altfel nu poți avea 2 admine...
 4. La mulți ani kids :)

 5. Imperialist

  Cerere blacklist [T4L.OuTlawz]woozie_

  Ma nush dar woozie tu dc raspunzi la apeluri de la necunoscuti? adica din ce zici aici pari ca nici nu il cunosti,a dat el asa random call? So mare santaj,daca copilu nu stie ce face nu e vina nimanui ci doar parintilor,poate,videoul chiar daca il putea pe yt il dadeau astia jos pt ca continut "sensibil" sau vreo 2-3 reporturii si nu mai e si nici contul lui. Acuma chestia asta pare intre ei 2 mai mult decat are legatura cu RSSul singurul lucru care e legat de RSS in conflictul asta e comportamentul celor 2 si gemsurile.
 6. Imperialist

  Cerere rank trif#2392

  @[SHERIFF]STEFAN o întrebare, nu ca as avea vreo treaba cu discordul dar îți mai faci multe conturi și te susți? Ar fi normal sa facem toti ca tine? Eu zic sa îți alegi un singur cont și sa îl folosești doar pe ala asta dacă nu vrei sa îți fie blocat și atunci ai sa fi obligat.
 7. @Grizzly #DBPNAm posturi asa frumoase pe profil nu? Do you like what you see huh? 

  1. .grizzly

   .grizzly

   Foarte, ti-as da un premiu

  2. Imperialist

   Imperialist

   Aha... Mai dă-mi ca o sa primești tu unul. Și apropo tu dacă ai o părere asa proasta despre România și limba asta ce mai cauți aici? Asta e server de romani din câte știu eu. Dc arunci vorbe pe care nu le înțelegi? Pt ca sunt sigur ca majoritatea prietenilor tai sunt români. 

 8. Imperialist

  Scuzele mele half.bb

  @gervontaTANKdavis. Normal ca ai stat liniștit ca doar nu voiai sa te baneze cineva și ai încălcat și regula asta Update! 25.07.2018 Jucatorii care fac cerere de unblacklist nu au voie sa posteze pe forum pana nu primesc accept la cererea de unblacklist de la Generali,RuNix sau Plolice_police Prin postari nu sunt excluse nici Status Update-urile sau comentariile la Off-Topic Singurul topic in care aveti voie sa postati pana la primirea unblacklistului este topicul facut de voi la "Coltul rusinii"
 9. "Another One Bites The Dust" ????

 10. Mi se pare aiurea ca tot noi sa ne alegem căpitanii, adică pana acum nu a fost așa tot timpul cineva din staff a propus pe cineva și a fost chiar dacă unora dintre noi nu le-a convenit(mie un exemplu) a mers. Oricum știu ca tot asta o sa se întâmple dar parca restul se implica cam mult deși nu se merita la unii. 

 11. Imperialist

  Reclamatie [esu]Alioani_ (mi-a furat casa)

  Noi nu trebuie sa citim ci trebuie sa vedem dovezi. Tu ai nevoie sa citești topicul asta. Dacă tu te-ai gândit ca o dă-i și după o primești back de la un necunoscut e rău.
 12. Imperialist

  Blacklist HULK!

  Nush cine vrei sa creadă povestea asta. Tu dacă ai făcut cerere de unblacklist dc nu ai întrat atunci? Ai făcut-o asa sa fie acolo atunci. Fie ca ești hulk sau nu fie ca ala era hulk sau nu amândoi ați tras la numele ala și nu sta nimeni acum sa vadă care și cum e mai ales din niște vorbe, din ip e degeaba pt ca și tu și el v-ați folosit de vpn sa va faceți N conturii asa ca bafta.
×