Jump to content

DjAndy

General
 • Content count

  2,550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

DjAndy last won the day on August 18

DjAndy had the most liked content!

Community Reputation

2,982 Excellent

About DjAndy

 • Rank
  ★Special Administrator★
 • Birthday 08/18/1997

Contact Methods

 • AIM
  pe butoane
 • MSN
  Ce drq e asta ?
 • Website URL
  http://steamcommunity.com/id/djandy97/
 • ICQ
  Nu exista asa ceva la mine
 • Yahoo
  duso1997
 • Jabber
  whaaaaaat ?
 • Skype
  razer.razer7

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  :Arad
 • Interests
  King
 • Nickname
  DjAndy

Recent Profile Visitors

155,793 profile views
 1. DjAndy

  NEW /HNS

  V3
 2. DjAndy

  Propunere modificare sanctiuni

  Chiar si daca scrie in regulament , fiecare admin o face in felul lui , cand e vorba de jigniri / amenintari / instriga la cearta / rasism / limbaj vulgar , etc etc cu o sanctiunea dura de cat trebuie , ban, warn , nu mute de la prima abatare , cu toti mai gresim , insa , aici trebuie gandita treaba , adica sa intri in pielea jucatorilor care pur si simplu incep sa injure , doar pentru singurul fapt ca ajung batuti la dm / gwar / garena... Merita sa-i dau warn sau doar mute , doar sa-l calmez. Daca tot injura fara nepasare , e mai bine sa-i dau warn 5/5 sau ban 1-2 days. Cea ce priveste cheaturile , dar nu incurca playeri / creaza probleme , nu merit sa fie sanctionati , repet , aici revine gandirea la fiecare admin , fiecare face in felul lui , acelasi lucru a specificat-o si runix , chiar si asa , daca ma repet , daca scrie in regulamentul , nu ar fii nicio diferenta , vad ca zboara , gata , strica jocul la toti , RCONI se mai fac util si dau /troll la playeri de genu , blocati in lumea lor , au fost si sugestii sa fie si la admin lvl 5 comanda troll , dar comanda ar crea multe probleme la tot serverul daca ajunge pe mainile gresite , se stie bine istoricul pe server, ce a fost , RCONI care au dat tot serverul peste cap , asemenea comanda la mana adminilor ar face acelasi lucru. Sanctiunea la warn nu are rost sa fie modificata , din nou.. , gandirea adminilor , cum procedeaza , pentru ce i sanctioneaza , etc etc... Kick la ping mare e mai bine , de cat ban , au fost cazuri similare , cu ping 500+ iar jucatorul nu primea dmg / lua hit / se teleporta , ajung cu ban pentru cheating Problema cea mai mare se vede si la ganguri cu abuzurile din prezent , insa , schimbarea sistemului cu capture , ar elimina marea majoritate a restrictilor https://www.rss-ro.com/post.php?view=14130
 3. DjAndy

  Contestatie DjAndy

  Fair , iti dau adminul back cu 85 AWP , dar am sa trag o linie cea ce priveste admini inactivi care au AWP. Oricare admin care are AWP si e inactiv timp de o saptamana , va primi 20 AWP , sa nu credeti ca scapati asa usor de awp doar ca nu mai intrati pe server sa va faceti treaba! Sanctiunea nu se aplica daca adminul isi anunta inactivitatea pe forum!
 4. DjAndy

  Cerere rank TEMPNAME

 5. DjAndy

  Cerere rank siushi

 6. DjAndy

  Contestatie DjAndy

  Chiar daca am scris asta , nimeni nu baga de seama , 🤦‍♂️ "De nu am repetat sa bage mail / forum account asociat , ei uite raspunsul dc nu a facut-o” Da se pare că regulamerul e dat mura-n gura pentru uni , daca adminul nu are cont pe forum , primește demote , fara discuții. Faptul că ai intrat tu pe contul ei deja apar semnele de întrebare 🤔 Chiar și așa , daca ești în situația asta , 2 players 1 PC , orice activitate suspecta , poate apărea și în istoricul tau și să nu fiu chiar așa de râu și să nu zic că acuma daca poți lua Blacklist , cerere pentru unblacklist nu mai exista.
 7. De nu am repetat sa bage mail / forum account asociat , ei uite raspunsul dc nu a facut-o Ramona16 a primit demote cu succes! Lock!
 8. DjAndy

  NEW /OH

  NUME: DjAndyNUME MAPA: NEW /OHNR OBIECTE: 26(din care 12 sunt texturate)POZE MAPA: https://imgur.com/a/sSqesuhPRET DORIT: King
 9. DjAndy

  NEW /HNS

  De asta am facut 2 variante V2
 10. De parca nu o e noutata ca uni admini folosesc adminul pentru a face glume proaste , ei pana incep sa fac si eu glume proastea cu asemnea comenzi. Daca va place , si mie imi va face placere sa dau ban la admini sa prinda gluma mea , daca vad asemnea glume proaste pe VIP/GANG/ADMIN/GLOBAL Chat / PM - /w De data asta scapi cu un avertisment verbal , dar la urmatoarea abatere , te asteapta ce am scris mai sus sau AWP! Lock!
 11. DjAndy

  Bug job

  I try the job and didn't find any problems. The keys which you press matters. Arrow UP is used to gain altitude First you need to gain speed , then you can slowly get in the air Unfortunately this problem is with your game / client , not with the job itself Lock!
 12. DjAndy

  Cum sa ai propriul tau gang

  Slotul #3 - Deja sa dat la nelu.HUB - nelu
 13. DjAndy

  Reclamatie activel.eeeviL /res aiurea

  Oh da , pe langa asta , mai dai si report , dar ai adminul ala pe degeaba din cateva vad 🤔 +40 AWP Lock!
×