Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

DjAndy

General
 • Content count

  2,501
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

DjAndy last won the day on May 22

DjAndy had the most liked content!

Community Reputation

2,723 Excellent

About DjAndy

 • Rank
  ★Special Administrator★
 • Birthday 08/18/1997

Contact Methods

 • AIM
  pe butoane
 • MSN
  Ce drq e asta ?
 • Website URL
  http://steamcommunity.com/id/djandy97/
 • ICQ
  Nu exista asa ceva la mine
 • Yahoo
  duso1997
 • Jabber
  whaaaaaat ?
 • Skype
  razer.razer7

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  :Arad
 • Interests
  King
 • Nickname
  DjAndy

Recent Profile Visitors

152,523 profile views
 1. DjAndy

  idee minigame /chainsaw

  asta poti face cu alti player in alt vw , la ce se mai incarce serverul cu un minigame asa simplu si plictisitor.
 2. DjAndy

  Reclamatie bwoy (warn-uri aiurea)

  Lock!
 3. DjAndy

  Restrictie la Event

  Aceasta restrictie e strict pentru (Admin) De ce va intrebati ? >> Exemplu << Da , cam de asta am decis sa pun aceasta restrictie. Who says first - La acest tip de event nu se aplica restrictia Pentru inceput (Adminii) nu mai pot participa la niciun timp de event , indiferent daca e de la /event(inafara de who says first) sau facut in freemode , insa , daca se raporteaza un jucator cu cheaturi la event atunci aveti dreptul "de a participa" doar pentru a verifica daca jucatorul X are Cheat / Aim ATENTIE Daca jucatorul nu se afla la event , nu se ia inconsiderare , de asta trebuie sa folositi comanda /spec si verificati daca e la event Intrebati pe ceilalti admini / cel care a creat eventul , la ce zona de /dm se afla eventul Daca reportul nu este activ , nu aveti ce cauta la event Pe langa asta , orice tentativa de a da report aiurea de catre un admin se pedepseste cu AWP De asta e indicat sa verificati /event daca este un event activ ( Admini mai mic de la 3 , sa intrebe ) Ce sanctiunie primesc daca particip la event daca reportul nu e activ ? +30 AWP Ce sanctiunie primesc daca trimit report aiurea doar sa particip la event ? +15 AWP Ma astept ca marea majoritate din admini nu verifica forumul foarte des. (Dar ar fi bine sa-i informati daca participa la event fara reportul activ)
 4. DjAndy

  Reclamatie bwoy (warn-uri aiurea)

  @.bwoy. Ai 48 de ore la dispozitie sa postezi dovezile ( de cand e facut topicul ) Daca nu bagi de seama , ei bine nici eu nu o sa bag de seama scuza ta cand iti scot adminul.
 5. DjAndy

  Reclamatie hades. [Nesimtire]

  Fake astats, res aiurea, ce mai e pe lista 🤔 Chiar daca primeste report , nu inseamna ca poti sa iti dai singur res , daca playerul suspecteaza ceva , admini pot sa te verifice. Si daca ai admin , tot poti fi veficat de alt admin daca vede ceva suspect pe tine , gen aim , cheaturi sau alte moduri care iti ofera benefici fata de restul. Si asta e pentru toti , indiferent de ce grad aveti , daca sunteti prinsi (cheaturi/aim) , aveti de pierdut , gradul cat si reputatia voastra se reflecta la cum va comportati. +40 AWP Lock!
 6. DjAndy

  Reclamatie skivo. WIN EVENT

  Poate gasesc eu o solutie in privinta asta , candva Insa asta mi-a zis si RuNix in trecut "admini trebuie sa se ocupa de report , nu sa participe la event , sa renunte la admin daca tot vor sa participe la eventuri" Well , uite resultatul , sar putea baga script pentru adauga automat AWP , dar nu merita sa faca totul serverul Pana cand gasesc solutia , anuntul pe tema asta ar trebui sa apara la zona admin ( Restrictie / script ) So , lock for now...
 7. DjAndy

  La multi ani Alicee.

  La multi ani @Alicee. Multa sănătate , fericire și să fii alaturi de cei dragi 🎉
 8. DjAndy

  ajutor pls

  https://www.rss-ro.com/shop.php Gradele de pe discord nu se obtin la fel si pe forum 😂 VIP / Guardian / Guardian Master poti achizitiona din shop!
 9. DjAndy

  Cerere rank discord

 10. DjAndy

  Cerere rank Darius

 11. DjAndy

  Contestatie unban

  Deja sa stie bine ce comportament / mentalitate ai , provoci niste copii ca sa ce , sa arati ce ? Si asa ti-ai aratat mentalitatea la ce limbaj ai , la care tot nu-i vad rostul , injuri sa iti arati ura pentru un joc ? really , grow up De asemenea si admini / playeri ar trebuie sa stie asta de mult , nu va coborati la mintea altuia sau ajungeti aici ca si el Iti reduc restrictia la 5 zile ( trebuie sa faci cerere de unban , dovada , find contestatia asta ) Lock!
 12. DjAndy

  Cerere componente PC

  In prezent ar fi necesar de un procesor mai potent de cat un i3 , inafara de a 10-a generatie ( care inca e scumpa ) CPU - i5 9400 ( ~900 LEI) / R5 2600 ( ~665 LEI ) - diferenta de ~230 lei pentru 10-20 fps-uri in plus pentru INTEL - sau un r3 3300x care se comporta foarte similar ca un i7 7700k RAM - 8GB (daca e doar pentru jocuri) SSD - 128GB (minim) HDD - 1TB GPU - GTX 1660 6GB SURSA - 500W cu o certificare de cel putin +80 bronze ( nu te zgarci la sursa , altfel , la prima pana de curect , totul ajunge ars ) CARCASA - dupa preferinte Insa un lucru nu ai specificat , bugetul ?
 13. DjAndy

  Erica[AIS]

  Exista un model de respectat, daca vi sa dai doar din gura , nu rezolvi nimica , fara dovezi solide ca merita demote , nu ai sa vezi! "Din cate stiu,in regulament stiu ca nu ai voie sa te dai drept o fata pe server" Lucru asta e de multi ani si inca e
 14. DjAndy

  Neprezentari

  Motiv: Neprezentare. Admin: [T4L.OuTlawz]hareem_ Link cerere: https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=48829 Ora/Data: 1:08 - 29.5.2020 Admin Warning Points: 30
×