Jump to content

The.Extreme

General
 • Content count

  1,727
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  71

The.Extreme last won the day on November 18

The.Extreme had the most liked content!

Community Reputation

3,258 Excellent

About The.Extreme

 • Rank
  Jesus
 • Birthday 02/25/2002

Contact Methods

 • Yahoo
  Only for friends

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Statul Washington
 • Nickname
  The.Extreme

Recent Profile Visitors

59,748 profile views
 1. The.Extreme

  Contestatie [esu]mitzy. (RESPINS UNBAN)

  N-ai poza de pe server = nu primesti unban. Lock.
 2. The.Extreme

  Reclamatie - [sN.Army]ANDREW._ (aimbot)

  Dovezile vin de la un blacklister, deci nu se iau in considerare. Andrew... iti zic de pe acum ca nu te vad bine in viitor. Lock.
 3. The.Extreme

  Reclamatie [esu.familia]Anger (ban aiurea)

  Pari suspect in video, deci a avut motiv bun sa-ti dea ban. Lock.
 4. The.Extreme

  Neprezentari

  Motiv: Neprezentare Admin: [sN.Army]ANDREW._ Admin Warning Points: 60 Ora/Data cererii: 16:39 - 27.11.2019 | 20:34 - 27.11.2019 Link cerere: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47038 | http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47044
 5. The.Extreme

  Cerere admin [upc]davidel

  Respins. lock.
 6. The.Extreme

  Reclamatie [esu.familia]Anger ban acordat aiurea.

  Nu am vazut sa-i sara, si doar pentru ca a dat imediat leave nu inseamna absolut nimic. Minigunul? Poti omori foarte usor cu 6 gloante... nu e greu. Tu mergeai in linie dreapta spre el, se vede ca te astepta. Nu te mai plange atat ca “nu sunt singurul admin care stie ca ai aimbot”. Daca sunteti asa de multi de ce nu strangeti dovezi mai mult foarte bune si unu din voi ii dati ban si gata. Nu doua dovezi unde pot zice ca e un cbug de incepator si putin bulan la minigun. +10 awp, lock.
 7. The.Extreme

  Reclamatie SANDWAVE

  +1 Adv pentru x2 post. Fa gura aia mai mica si nu mai te da nustiu cine, ti-am mai zis odata. Tu esti cel care ziceai acum o saptamana sau doua ca dislike/shit e pentru lasi si pentru cei care n-au viata, si uite ce faci tu acum. Revino-ti odata pana nu e prea tarziu. Iar la reclamatii useri nu trebuie motivul in titlu, are dreptate more. Lock.
 8. The.Extreme

  Reclamatie [sN.Army]MORE [limbaj]

  Oki... -25awp more.
 9. The.Extreme

  Reclamatie [A$AP]SANDWAVE Cheats

  Lock.
 10. The.Extreme

  Reclamatie [A$AP]SANDWAVE (cheats)

  Te-am lasat sa iei admin cu 200 ca erai admin bun inainte si nu ai avut blacklist pentru ca nu erai admin bun. Acum vad ca faci numai probleme de cand il ai. Sincer sa fiu, oi fi tu bun la prins pe astia ce au coduri, dar chiar nu ma intereseaza cat de bun esti la adminat atata timp cat faci atatea probleme. Si sa nu mai zic, esti suspectat de jumatate de comunitate ca folosesti ceva. Ce pot sa zic inafara de sa-mi cer scuze tuturor ca te-am lasat sa iei admin cu 200. Eu te-am lasat, eu ti-l scot. Felicitari... esti promovat la player. Lock.
 11. The.Extreme

  Reclamatie [sN.Army]MORE [limbaj]

  Din cate vad incercai sa-l injuri pe la spate, dar se mai intampla sa si gresesti sa spui pe chat public. Daca peet nu vrea sa te ierte, asta e. +25awp, lock.
 12. The.Extreme

  Reclamatie Stroke - abuz readpm

  Iti trebuie video ca fix dupa ce ai dat pm a venit acolo, asa daca tu zici in pm si se nimereste ca si el trebuie sa dea tele in acelasi loc ca tine? Nu mai are voie lumea sa vina ca ai zis tu in pm ca te duci acolo? lock.
 13. The.Extreme

  Reclamatie [RSS]Twest_ [db,limbaj]

  Sa zicem ca era o gluma... incearca sa tii vorbele de genu inafara chatului global Twest, din respect. Cat despre db, dovezi insuficiente. lock.
 14. The.Extreme

  Neprezentari

  Motiv: Neprezentare Admin: [T4L.OuTlawz]HAREEM_ Admin Warning Points: 30 Ora/Data cererii: 19:07 - 21.11.2019 Link cerere: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=46990 Motiv: Neprezentare Admin: [RSS]anonymou$_ Admin Warning Points: 30 Ora/Data cererii: 22:41 - 22.11.2019 Link cerere: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=46998
 15. Daca sandwave e cine pare ca e, se va impiedica odata si va ajunge unde a fost odata, nu va mai speriati si o luati razna atata. Daca vrea runix sa se bage, poate foarte usor sa o faca, da lui nu prea ii pasa de ce zic altii pe din-afara comunitatii din cate stiu eu.

  De parca poate sa faca ceva el... are aimbot? Strangeti dovezi bune si ia demote + ban probabil. Are lag.cs? Again, dovezi bune si faceti reclamatie... il aveti suspect acum, ce mai asteptati.

  Stay positive :P

  1. Show previous comments  10 more
  2. [esu.familia]Slayer_

   [esu.familia]Slayer_

   Are noroc fraierul...

   Dar nu pentru mult timp 😌

  3. [sN.Army]ANDREW._    #DBPN

   [sN.Army]ANDREW._ #DBPN

   @[esu.familia]Slayer_ ție nu iti zice sa te duci in galati la el sa "vorbiti" =))))) 

  4. [esu.familia]Slayer_

   [esu.familia]Slayer_

   N-ar fi o problema pentru mine. Ii accept invitatia, cu atat mai bine...trec si pe la matusa mea 😌

   Edited by [esu.familia]Slayer_
×