Jump to content

The.Extreme

Legend
 • Content count

  1,735
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

The.Extreme last won the day on January 8

The.Extreme had the most liked content!

Community Reputation

3,362 Excellent

About The.Extreme

 • Rank
  Jesus
 • Birthday 02/25/2002

Contact Methods

 • Yahoo
  Only for friends

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Statul Washington
 • Nickname
  The.Extreme

Recent Profile Visitors

65,726 profile views
 1. The.Extreme

  CONSTESTATIE BKP

  Pe viitor ca sa stii bkp... nu mai lua in considerare reclamatii de la cei care nu sunt implicati. Daca Soseta avea ceva impotriva cu /unjail dat de bouncerul atunci facea el reclamatie, maiden nu avea de ce sa isi bage nasul. Reclamatia e clar facuta din ura. Cat despre vorba ca “nu esti implicat in reclamatie, nu lasa reply”, nu o folositi cum trebuie. Soseta e cel care a dat jail, daca tu ai facut reclamatie pentru el, nu conteaza, el e practic implicat. Nu merita hide, nu merita nimic. Da, putea sa dea dovezile lui bouncerul usor, dar nu cred ca a stricat daca a lasat un comment sa clarifice situatia. Regula aia se aplica aici pentru tine maiden. Contestatia era facuta catre bkp, tu ti-ai facut treaba si ai facut reclamatie, nu aveai de ce sa vii sa mai lasi un comment cu alta poza, ca sa confuzi lumea si mai mult. bkp, eu zic sa scoti awp-urile, sau daca un capitan/general crede altfel, n-aveti decat, dar eu va zic ce e mai bine daca vreti sa tineti comunitatea buna si sa eliminati ura asta care se vede de la 10km intre voi. bouncerul, nustiu daca ai facut asta sau nu, dar data viitoare intreaba si tu “de cea primit jail?” inainte sa iei o decizie de genu. Clarifica situatia si luati o decizie impreuna, e cel mai bine.
 2. The.Extreme

  Consty boi is back-ish lel

  Sup fool, what have you been up to?
 3. The.Extreme

  Happy Birthday, Matrix!

  Happy Birthday bro ❤️ hope you had a great one! Stay chill and have fun!
 4. The.Extreme

  La mulți ani DjAndy

  Happy Birthday!
 5. The.Extreme

  Parerile Adminilor

  Pana la urma, puteti da pm unui capitan/general? Eventual va zice parerea daca se merita reclamatie sau nu, sau chiar va zice sa ii dati ban? Gen, nu e absolut nimic rau cu regula asta noua, decat faptul ca risti ca playerul sa incerce sa fuga. Sunt ip-uri, email-uri, si log-uri care le pot urmari cei cu rank mai mare, deci greu sa scape cu tot statusul. Si in ultimul rand, tot sta cu ban 300 daca e prins.
 6. The.Extreme

  Reclamatie SHAHMEN - Topic lock si sters aiurea.

  Am ras atat de tare la gluma aia incat nu mai stiu cum sa iau o decizie corecta. Lock.
 7. The.Extreme

  Contestatie Unban

  +1 warn la guardian ca te bagi ca musca-n lapte. Nu te vad capitan/general, nici acum si nici in viitor, deci stai cuminte. Decat sa-ti dea ban pe site 7 zile unde te durea fix in crapatura, mai bine te sanctioneaza pe server ca sa-ti pese data viitoare nu te-a sanctionat pentru nume, ci pentru comportamentul tau. Ma bucur ca arati ca nu te-ai schimbat deloc de cand ai luat blacklist. Lock.
 8. The.Extreme

  Pentru The.extreme

  Toate astea au fost decizii facute de persoana care a decis sa te sanctioneze in felul asta doar ca eu sau runix sa nu-ti dam blacklist. Runix stie. Scuze ca eu sunt cel care le face, doar nu vrei sa afli cine naiba te apara de blacklist nu? “Un an pana la urmatoarea cerere.” Cerere inseamna cerere, nu 200 de gems de la prieteni. Te rog stai cuminte, respecta regulile si nu mai fa pe nevinovatul. Ai grija, persoana cutare mai are putin si imi da voie sa-ti dau blacklist. Treaba ta ce faci de acum incolo. Lock, daca vrei cumpara-ti vip inapoi, guardian sau admin nu ai voie.
 9. Unlocked. ”primeste BAN” nu si topic sters. +1 Adv la guardian, fii mai atent data viitoare. Cat despre NiKE, nustiu ce cauta cu admin. Fost blacklister. Demoted. Lock.
 10. The.Extreme

  Contestatie [esu]mitzy. (RESPINS UNBAN)

  N-ai poza de pe server = nu primesti unban. Lock.
 11. The.Extreme

  Reclamatie - [sN.Army]ANDREW._ (aimbot)

  Dovezile vin de la un blacklister, deci nu se iau in considerare. Andrew... iti zic de pe acum ca nu te vad bine in viitor. Lock.
 12. The.Extreme

  Reclamatie [esu.familia]Anger (ban aiurea)

  Pari suspect in video, deci a avut motiv bun sa-ti dea ban. Lock.
 13. The.Extreme

  Neprezentari

  Motiv: Neprezentare Admin: [sN.Army]ANDREW._ Admin Warning Points: 60 Ora/Data cererii: 16:39 - 27.11.2019 | 20:34 - 27.11.2019 Link cerere: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47038 | http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47044
 14. The.Extreme

  Cerere admin [upc]davidel

  Respins. lock.
×