Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

The.Extreme

Legend
 • Content count

  1,730
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

The.Extreme last won the day on January 8

The.Extreme had the most liked content!

Community Reputation

3,341 Excellent

About The.Extreme

 • Rank
  Jesus
 • Birthday 02/25/2002

Contact Methods

 • Yahoo
  Only for friends

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Statul Washington
 • Nickname
  The.Extreme

Recent Profile Visitors

63,790 profile views
 1. The.Extreme

  Parerile Adminilor

  Pana la urma, puteti da pm unui capitan/general? Eventual va zice parerea daca se merita reclamatie sau nu, sau chiar va zice sa ii dati ban? Gen, nu e absolut nimic rau cu regula asta noua, decat faptul ca risti ca playerul sa incerce sa fuga. Sunt ip-uri, email-uri, si log-uri care le pot urmari cei cu rank mai mare, deci greu sa scape cu tot statusul. Si in ultimul rand, tot sta cu ban 300 daca e prins.
 2. The.Extreme

  Reclamatie SHAHMEN - Topic lock si sters aiurea.

  Am ras atat de tare la gluma aia incat nu mai stiu cum sa iau o decizie corecta. Lock.
 3. The.Extreme

  Contestatie Unban

  +1 warn la guardian ca te bagi ca musca-n lapte. Nu te vad capitan/general, nici acum si nici in viitor, deci stai cuminte. Decat sa-ti dea ban pe site 7 zile unde te durea fix in crapatura, mai bine te sanctioneaza pe server ca sa-ti pese data viitoare nu te-a sanctionat pentru nume, ci pentru comportamentul tau. Ma bucur ca arati ca nu te-ai schimbat deloc de cand ai luat blacklist. Lock.
 4. The.Extreme

  Pentru The.extreme

  Toate astea au fost decizii facute de persoana care a decis sa te sanctioneze in felul asta doar ca eu sau runix sa nu-ti dam blacklist. Runix stie. Scuze ca eu sunt cel care le face, doar nu vrei sa afli cine naiba te apara de blacklist nu? “Un an pana la urmatoarea cerere.” Cerere inseamna cerere, nu 200 de gems de la prieteni. Te rog stai cuminte, respecta regulile si nu mai fa pe nevinovatul. Ai grija, persoana cutare mai are putin si imi da voie sa-ti dau blacklist. Treaba ta ce faci de acum incolo. Lock, daca vrei cumpara-ti vip inapoi, guardian sau admin nu ai voie.
 5. Unlocked. ”primeste BAN” nu si topic sters. +1 Adv la guardian, fii mai atent data viitoare. Cat despre NiKE, nustiu ce cauta cu admin. Fost blacklister. Demoted. Lock.
 6. The.Extreme

  Contestatie [esu]mitzy. (RESPINS UNBAN)

  N-ai poza de pe server = nu primesti unban. Lock.
 7. The.Extreme

  Reclamatie - [sN.Army]ANDREW._ (aimbot)

  Dovezile vin de la un blacklister, deci nu se iau in considerare. Andrew... iti zic de pe acum ca nu te vad bine in viitor. Lock.
 8. The.Extreme

  Reclamatie [esu.familia]Anger (ban aiurea)

  Pari suspect in video, deci a avut motiv bun sa-ti dea ban. Lock.
 9. The.Extreme

  Neprezentari

  Motiv: Neprezentare Admin: [sN.Army]ANDREW._ Admin Warning Points: 60 Ora/Data cererii: 16:39 - 27.11.2019 | 20:34 - 27.11.2019 Link cerere: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47038 | http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47044
 10. The.Extreme

  Cerere admin [upc]davidel

  Respins. lock.
 11. Nu am vazut sa-i sara, si doar pentru ca a dat imediat leave nu inseamna absolut nimic. Minigunul? Poti omori foarte usor cu 6 gloante... nu e greu. Tu mergeai in linie dreapta spre el, se vede ca te astepta. Nu te mai plange atat ca “nu sunt singurul admin care stie ca ai aimbot”. Daca sunteti asa de multi de ce nu strangeti dovezi mai mult foarte bune si unu din voi ii dati ban si gata. Nu doua dovezi unde pot zice ca e un cbug de incepator si putin bulan la minigun. +10 awp, lock.
 12. The.Extreme

  Reclamatie SANDWAVE

  +1 Adv pentru x2 post. Fa gura aia mai mica si nu mai te da nustiu cine, ti-am mai zis odata. Tu esti cel care ziceai acum o saptamana sau doua ca dislike/shit e pentru lasi si pentru cei care n-au viata, si uite ce faci tu acum. Revino-ti odata pana nu e prea tarziu. Iar la reclamatii useri nu trebuie motivul in titlu, are dreptate more. Lock.
 13. The.Extreme

  Reclamatie [sN.Army]MORE [limbaj]

  Oki... -25awp more.
 14. The.Extreme

  Reclamatie [A$AP]SANDWAVE (cheats)

  Te-am lasat sa iei admin cu 200 ca erai admin bun inainte si nu ai avut blacklist pentru ca nu erai admin bun. Acum vad ca faci numai probleme de cand il ai. Sincer sa fiu, oi fi tu bun la prins pe astia ce au coduri, dar chiar nu ma intereseaza cat de bun esti la adminat atata timp cat faci atatea probleme. Si sa nu mai zic, esti suspectat de jumatate de comunitate ca folosesti ceva. Ce pot sa zic inafara de sa-mi cer scuze tuturor ca te-am lasat sa iei admin cu 200. Eu te-am lasat, eu ti-l scot. Felicitari... esti promovat la player. Lock.
×