Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


imicerscuzeslade

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

imicerscuzeslade last won the day on November 10 2021

imicerscuzeslade had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    imicerscuzeslade

Recent Profile Visitors

109 profile views

imicerscuzeslade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputation

  1. Every person that got blacklisted abused their chances but a lot of them got unblacklisted, and for a lot of them wasn't even their first blacklist, they abused their chances of their unbans + of their unblacklists and still got forgiven, why don't I have a chance to be forgived, it's my first and last blacklist.
  2. Au mai existat și excepții, nu toți sunt la fel, poate unii oameni chiar vor sa revină pe server și chiar nu mai joacă cu cod, eu fiind unul cu dorința de a revenii și a mă ține de promisiune după atâtea încercări.
  3. Răspunsuri: 1). Nu pot sa-ti dau o data exacta în care am folosit prima data cod, îți dai seama, a trecut timp, dar trebuie sa recunosc că am folosit destul de mult timp script uri de toate feluri și n-a fost deloc ok. 2). M-am învățat fara ele, am învățat să joc de fun, nu mai iau jocul atât de in serios, am învățat să am respect față de oameni, sa am un comportament ok și să nu fiu avantajat prin tot feluri de coduri doar pentru niste kill-uri, gp sau teritorii capturate. Deci nu, nu o sa mai joc cu nici un fel de cod in caz de revin. Mark my words ?️
  4. NICKNAME: [3sS]sLade). AKA COMPLET: [mS.13]slade, [Loyal.p]slade, [cP.elite]sandrex | cu mai multe tag uri VECHIME: 2015-2016 MOTIVE BLACKLIST: cheats / scripts ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: Server - Mai mult de 4 luni | Forum - Ultima cerere unblacklist in care am incercat acum 1 luna MESAJ: Salut la toata lumea, in primul rand as vrea sa ma prezint, din nou :D, sunt slade, un prost care a folosit coduri din oftica pentru care a platit cu un blacklist acum aproximativ 6 luni. Mi-am dat seama ca am gresit si mi-am dat seama si unde... Unde? Prin comportamentul meu pe care am incercat si am reusit sa-l schimb. Mi se urcase jocul la cap, am inceput sa-l iau prea in serios, sa ma oftic, sa incerc sa par interesant cand eu defapt eram un nimeni si din cauza ofticii am jucat incorect si am inceput sa folosesc coduri si sa-mi iau "arfe". Mi-am dat seama unde am gresit, mi-am dat seama ca nu a fost bine ce am facut si am schimbat asta, am invatat din greseli. Am mai incercat sa revin in August, am luat respins deoarece mai trebuia sa astept 3 luni, de nerabdare am mai incercat o data acum 1 luna cu un mesaj, intr-adevar, nu prea convingator, iar acum incerc din nou deoarece personal consider ca mi-am schimbat comportamentul si am reusit sa platesc pentru greseala pentru care am facut-o. As vrea sa-mi cer inca o data scuze fata de toti pe care i-am deranjat cu prezenta si jignirile mele, vreau sa stiti ca, chiar m-am schimbat si chiar as dorii sa va arat asta. Celelalte cereri de unblacklist (poate va ajuta): 1 2 Multumesc pentru ca v-ati luat din timp pentru a-mi citii scuzele ?
×
×
  • Create New...