Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


DaveyROYAL

Members
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

DaveyROYAL last won the day on February 23 2019

DaveyROYAL had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    DaveyDinROYAL

Recent Profile Visitors

2,034 profile views

DaveyROYAL's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later

Recent Badges

73

Reputation

  1. Fiti contra acestei propuneri si o sa ajungeti sa va bateti in baza intre voi si o sa va notati pe caiet fiecare kill cu cate un gp in plus ca n-o sa mai aveti cu cine sa va bateti
  2. PRO,un player care merita cu adevarata sa devina capitan,are experienta necesara!
  3. Titlu: Contestatie Unban Nickname: DaveyDinROYALLink cerere unban: https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=49932Motivul pentru care crezi ca esti nedreptatit: imi dati ban pt 30 de secunde adica pentru un kill pt aimbot.Ok am inteles situatia am facut cerere unban am zis tot ce am avut de zis e clar ca ala nu e ban acordat corect si vine bkp sa-mi zica mie ca sunt anger?Ba omule eu am fost admin aici cand se lua admin cu cerere.Am fost owner nmk am avut tagul esu.familia si tu vii sa-mi spui mie ca sunt alta persoana si imi lasi banul fara macar sa aduci vreo dovada ca sunt acea persoana?Mi se pare josnica situatia si astept un raspuns de la cei care chiar stiu anumite lucruri si am multi oameni care pot confirma ca eu sunt Davey si nu altcineva+toate dovezile din lume+ip-urile. Am revenit cu un edit deoarece vad ca oricum nu imi raspunde nimeni si vreau sa elucidez si faza cu aimbotu ca am luat ban pt aimbot si sa zicem ca bkp mi-a lasat banul pt acea faza de 30 de secunde desi e clar ca nu poti bana pentru un singur kill care nu mi se pare deloc suspect. Update 12.11.2020 Videoclipurile ce includ dovezi pentru coduri precum, aim, s-aim, lag-cs, anti-stun etc, trebuie sa cuprinda macar doua faze diferite in mai mult de 10 secunde. Atentie! Nu veniti cu video de 10 secunde sau mai putin pentru ca acestea vor fi insuficiente
  4. CONTRA-pe langa ca nu resspecti toate cerintele ai si un comportament urat ai iesit ai intrat in esu de 100000 de ori cand intrai esu era cel mai tare cand ieseai injurai esu pe la orice colt si dupa iar reveneai de aici imi dau seama ca nu esti destul de matur pentru functia asta!
  5. Activitatea unui capitan nu se leaga doar de activitatea de pe server un vapitan bun nu trrbuie sa stea 5 ore pe zi pe joc
  6. @SHAHMEN eu zic sa lasi prostiile si argumentele tale omu asta a venit cu o aplicatie lunga niste randuri in care a zis ceva concret si nu si-a batut joc de aplicatie cum au facut-o unii.In al 2 lea rand omul a spus ca pe server nu e asa activ insa pe forum intra zilnic si eu cred ca un capitan se ocupa mult mai mult de forum. Krysty si la cererile admin sunt anumite aspecte care nu se respecta si tot ia acel om admin au fost multi cu blacklist care au luat admin daca un general nu a zis nimic despre asta ii dai contra si punct nu vii si faci aiureli.Esti un om de gasca insa uneori te ia gura pe dinainte si te cam bagi peste tot.
  7. PRO-Omu asta e printre singurii oameni care inca mai activeaza pe comunitatea asta dupa atatia ani si intra pe forum zilnic si raspunde la anumite topicuri ajuta oamenii cand e nevoie si e mereu acolo cu o parere buna.
  8. Probabil esti frustrat ca ai aplicat la admin si te-au respins iar acum ne faci pe noi inactivi ca sa atragi tu atentia dar iti zic ca nu ai cum sa stai on la ora aia in perioada asta deci eu zic sa termini cu suferintele ca daca erai tu stateai si tu 1 2 zile dupa nu mai stateai.
  9. PRO-un om cu capul pe umeri un om matur cu o experienta vasta pe aceasta comunitate,joaca de foarte multi ani si nu a cauzat probleme cred ca e printre putinii oameni care merita aceasta functie!
  10. Salut,de gems esti interesat?
×
×
  • Create New...