Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

DaveyROYAL

Members
 • Content count

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DaveyROYAL last won the day on February 23 2019

DaveyROYAL had the most liked content!

Community Reputation

70 Good

3 Followers

About DaveyROYAL

 • Rank
  Senior Member

Contact Methods

 • Yahoo
  budapedroraul@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  DaveyDinROYAL

Recent Profile Visitors

679 profile views
 1. Felicitari si succes in continuare
 2. Era asa faina comunitatea asta cand nu era atata ura nush nu mai joc rss da si cans intru pe forum doar ura si certuri vad urat fratilor

  1. [esu.familia]Slayer_

   [esu.familia]Slayer_

   Ura, invidie si cearta mereu a fost, nu stiu pe ce comunitate ai fost tu 😂

 3. Vand vip gold permanent

 4. DaveyROYAL

  CERERE ADMIN [dauptdokyo]osgean

  CONTRA-pe langa ca nu resspecti toate cerintele ai si un comportament urat ai iesit ai intrat in esu de 100000 de ori cand intrai esu era cel mai tare cand ieseai injurai esu pe la orice colt si dupa iar reveneai de aici imi dau seama ca nu esti destul de matur pentru functia asta!
 5. Vand gems pe psf si vip gold perm.

 6. DaveyROYAL

  Cerere capitan [esu.familia]DREAMZ_

  Activitatea unui capitan nu se leaga doar de activitatea de pe server un vapitan bun nu trrbuie sa stea 5 ore pe zi pe joc
 7. DaveyROYAL

  Cerere capitan [esu.familia]KAPPA_

  @SHAHMEN eu zic sa lasi prostiile si argumentele tale omu asta a venit cu o aplicatie lunga niste randuri in care a zis ceva concret si nu si-a batut joc de aplicatie cum au facut-o unii.In al 2 lea rand omul a spus ca pe server nu e asa activ insa pe forum intra zilnic si eu cred ca un capitan se ocupa mult mai mult de forum. Krysty si la cererile admin sunt anumite aspecte care nu se respecta si tot ia acel om admin au fost multi cu blacklist care au luat admin daca un general nu a zis nimic despre asta ii dai contra si punct nu vii si faci aiureli.Esti un om de gasca insa uneori te ia gura pe dinainte si te cam bagi peste tot.
 8. DaveyROYAL

  Cerere capitan [esu.familia]KAPPA_

  PRO-Omu asta e printre singurii oameni care inca mai activeaza pe comunitatea asta dupa atatia ani si intra pe forum zilnic si raspunde la anumite topicuri ajuta oamenii cand e nevoie si e mereu acolo cu o parere buna.
 9. DaveyROYAL

  Admini inactivi

  Probabil esti frustrat ca ai aplicat la admin si te-au respins iar acum ne faci pe noi inactivi ca sa atragi tu atentia dar iti zic ca nu ai cum sa stai on la ora aia in perioada asta deci eu zic sa termini cu suferintele ca daca erai tu stateai si tu 1 2 zile dupa nu mai stateai.
×