Jump to content

PEET

Guardians Master
 • Content count

  5,858
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

PEET last won the day on December 5 2019

PEET had the most liked content!

Community Reputation

712 Excellent

About PEET

 • Rank
  Caribbean Pirates™

Contact Methods

 • Yahoo
  Nuam

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Nickname
  PEET

Recent Profile Visitors

19,728 profile views
 1. PEET

  Ce instagram-uri aveti?

  De vede sucre iți taie capu😀😀
 2. PEET

  cerere unblacklist, kies.

  Argumentează te rog În urma cărui fapt poți afirma aceste vorbe, prin ce fapte anume ai dedus ca sa schimbat? Asta nu e cerere de un-bl, dar bataie de joc, va milogiti in cereri, dupa reveniti pe server stati cuminti 2 sapt si dupa reveniti la fostul comportament, pai nu este corect asa, să se ia o decizie cu cap, ca resturi avem destule deja, nu ar mai trebui altele. on: apropo care 3 ani? Nu mai vorbi prostiile astea, ca ai blacklistul de mai putin de un an. - Chiar si în aceasta reclamatie ai un tupeu si limbaj foarte urât, doi la mâna ai jucat cu aimbot, trei la mâna aceasta reclamatie e din iunie 2019, când jucai pe server, care 3 ani ma? Ai facut o cerere de un-bl si in 2018, unde la fel pentru comportament ai luat bl, ulciorul nu se duce de două ori la apă, poate ai vrut sa spui de 3 ani ai avut vreo 3 blacklisturi, mi-e scârbă de resturi ca tine, încă mai ai tupeu sa vii si sa minti aici.
 3. PEET

  La mulți ani XRoyaL

  La multi ani boss🤪
 4. PEET

  Reclamatie [Stef.] [Aimbot]

  Cine il vede pe server ban 150 zile, aimbot. @[esu.familia]mitzy a avut admin a jucat cu aimbot acum iarăși joacă, nu e cam timpul pentru un blacklist?
 5. PEET

  Job - A story with birds

  look there: good luck t/c
 6. PEET

  reclamatie PEET ban aiurea x2

  * Ca să faci o reclamație pe motiv "ban aiurea" trebuie să fi facut o cerere de un-ban iar aceasta să fie acceptată ! Dacă faci reclamația fară să ai cerere de un-ban acceptată , vei fi sancționat cu +40 Warn Points + topic inchis ! http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47421 http://imgz.ro/fullview.php?id=250435
 7. PEET

  Sincere scuze! - SuZa

  Pro, erai fata de treaba, meriti sa revii))
 8. @Buzz. verifica mesajele in privat, ms.

 9. PEET

  PEET birthday

  Va mulțumesc pentru felicitari tuturor Thanks all for congratulations ❤
 10. PEET

  PEET birthday

  Mersi tuturor❤🙏
 11. PEET

  Petitie DjAndy

  4-5 nivele erau ok nu 7.. pai nu avem noi asa noroc sa "ghicim" de 7 ori unde se poate de mers, 2 jucatori in 2 zile sa castige e absurd..
 12. PEET

  Sugestie Duel

  Dap.. la fel si la tradeuri daca dai esc se acceptă oferta
 13. PEET

  Sugestie Duel

  Uneori mai dai esc din greseala si te baga direct duel si se baga unu prodm cu unu care nu stie c-bug si pierde acele statistici într-o clipa. Doar daca sa se faca un sistem prin care sa iti dea o oferta pe chat si sa scrii /accept . /decline duel..
 14. PEET

  Bug : Spawn CP

  Este bug de la spawn, de demult este acest spawn si este aceasta problema, te spawneaza deasupra spawn-ului se vede si in poze, vom schimba spawn curand, poate chiar si baza
×