Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

peet

VIP
 • Content count

  5,878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

peet last won the day on December 5 2019

peet had the most liked content!

Community Reputation

729 Excellent

About peet

 • Rank
  Caribbean Pirates™

Contact Methods

 • Yahoo
  Nuam

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Nickname
  PEET

Recent Profile Visitors

20,205 profile views
 1. Știu cum merge treaba cu gangurile, știu că odată și odata era sa revină iar in forta, dar motivul ar fi altul, decât să își bată cineva joc de gang mai bine desfiintez gangul si sa rămână o legendă, decat un gang de top7-8, a ajuns pentru cP, facem loc pentru alte ganguri, eu nu m-ai am timp sa ma ocup la fel si majoritatea ownerilor si lideri la fel, am fost anunțat de majoritatea din iei ca nu vor mai avea timp sa joace..motive intemeiate, cui să las gangul sa il conduca la astia de joaca din 2018? Astia distrug gangul într-o luna, nu stiu iei sa conduca un gang, mai bine sa rămână o amintire frumoasă pe server decât o cârpă călcată de altcineva, eu gangul nu il voi mai reface niciodata, nimeni nu are permisiunea sa il refaca înafară de mine si konor, sa fie clar, succese!
 2. Dupa cum ati inteles din titlu, da Caribbean Pirates se desfiinteaza, nu va mai reveni niciodata, cred ca intelegeti si de ce.. O mare parte dintre noi, nu mai au acel timp care l-am avut odata, am avut o deosebita placere sa lucrez cu o echipa atat de buna, am fost un gang legenda, un gang unde ne-am simtit bine, un gang unde cu totii am invatat cate ceva, va multumesc tuturor pentru efortul depus in gang, sunteti cei mai tari!! Voi posta mai jos niste amintiri, ca sa mai trageti cateodata cu ochiul peste ele si sa va aduceti aminte de acele momente frumoase, have fun CARIBBEAN PIRATES THE BEST !!!
 3. De când este permis sa dai un cont de admin altcuiva, știu ca nu era permis, se bloca direct contul + demote, alooo... de ce se mai stă la vorbă? Acționați măh🤦‍♂️

  1. Show previous comments  4 more
  2. [Loyal.p]Hypnos

   [Loyal.p]Hypnos

   Stiu ce zici, e ca faza cu "n-am jucat eu cu cod, a jucat frate-miu" :))

  3. peet

   peet

   Exact 

  4. TONY42O

   TONY42O

   peet daca nu se rezolva nimic si nu se ia sactiune imi promoiti  ca imi dai si mie contu cu rcon:diablo:

 4. peet

  Cere Admin [esu.familia]Vladut

  Pro, baiat de treaba, ai mai avut rank in trecut, te descurcai destul de bine, succese!
 5. peet

  O lista.

  Pro
 6. peet

  Cerere admin [T4L.OuTlawz]CRiSU

  pai nu era aia ca cei cu bl nu au voie la admin?
 7. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum: PEET Nick-ul celui reclamat: [esu.familia]DareDevil Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/531-esufamiliadaredevil/ Motiv: guardian master off Dovada: Topicul(optional): Altele cuvinte: Sub ce motiv imi dai tu imi scoti gm? Degeaba ai acel rank, am avut tot dreptul sa postez in acel topic si sa vin cu o decizie, atata timp cat topicul este la reclamatii jucatori am tot dreptul, de unde si pana unde nu este permis acest lucru? arata si mie te rog frumos Bai omule la aceasta sectiune am tot dreptul sa postez si sa iau o decizie, casca naibii ochii aia si vezi ca topicul este facut la "Reclamatii Jucatori" nu la reclamatii admini, acolo da nu aveam voie sa ma bag nu si in acest caz. Baga guardian masteru inapoi si nu te prosti, daca nu te descurci cu rank-ul cere mai bine tu rank off dar nu la altii, ca e vai... Pe langa faptul ca nu le ai cu forum-ul mai si vorbesti ca un porc, ce limbaj ai tu ca capitan? damn it
 8. peet

  Reclamație [cP.elite]Smoody. - Aimbot.

  De ce sa nu imi permit sa dau lock? Nu era o regula unde o dovada gen aimbot trebuie sa fie filmată în calitate hd unde sa fie clar? Pe lîngă faptul ca este un joc buguit mai aduce și dovezi unde are filmarea cu lag. De ce generalii/capitanii? Nu spun ca nu au dreptul dar cascați ochii ca acest topic este facut la secțiunea " Reclamații jucători " unde și adminii de rând pot da verdictul, daca era la reclamatii admini nu ma băgam deoarece doar acolo un general/capitan da verdictul nu si în acest caz. Daca tot continui să o ții asa? Arata'mi si mie unde scrie ca la sectiunea reclamatii jucători, verdictul îl da un general/căpitan. Nu mai puneți reguli din capul vostru, prea vi sa urcat gradele la cap.
 9. peet

  Reclamație [cP.elite]Smoody. - Aimbot.

  😂😂😂 Dacă la el e aimbot atunci la ăștia care dau 7/7 cei? + ai lag pe filmare, dovezi insuficente. t/c
 10. peet

  Reclamatie [cP.elite]PEET ban aiurea x2

  http://imgz.ro/fullview.php?id=250631 Nu a fost ban aiurea. Primul ban a fost dat din cauza ca nu am stiut ca a primit ban, si cazul celui de-al 2-lea ban este din cauza ca el a primit ban 5 zile de către ghost , unde drdevil mi-a spus sa ii dau ban 10 zile, si de aia i-am mai dat ban 5 zile.
 11. peet

  Imi cer scuze tuturor! HEINE.

  Contra, nu ai ce cauta aici, mii scârbă de ăștia ca tine, revino cu o cerere in 2030. Locul tău este la colțul prostilor, acolo lângă chrr. Nu înțeleg de ce vi s-ar mai da o șansă la ăștia care ați prostit atâta lume + ai facut prostii cu rankul de guardian master. Sa dea runix un backup si se rezolvă? Mai bine iți dai tu un backup la creier.
 12. peet

  Imi cer scuze !

  Pro
 13. peet

  Reclamatie PEET [limbaj]

  imi zici si mie unde e limbajul?
 14. @bkp @[esu.familia]DareDevil na poftim poze cu limbajul sau vine azi demote-ul ala sau?
×