Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


AnAcKiNN

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AnAcKiNN

  • Birthday 03/19/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucurestii.
  • Nickname
    AnAcKiNNNN

Recent Profile Visitors

719 profile views

AnAcKiNN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputation

  1. Lista cu videoclipuri sa va clarific pe toti ca nu folosesc aim : si mai am un video care mie sila sa-l uploadez ce mai vreti de la mine fratilor???
  2. o sa pun toate videoclipurile sa dovedesc ca nu folosesc aim sau eu stiu . aici ai un video http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=43097 mai ai unul https://youtu.be/UlQS292gTG8 mai e si in reclamatia asta unul mai am 2 de uploadat. revin cu edit..
  3. Nu dati nici un lock . http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=43097 vreau sa fie sanctionat si acest admini pentru ban aiurea si nu e capabil pt acest rank.
  4. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: AnAcKiNNNNNumele Adminului pe RSS: djsn4keMotivul reclamatiei: kick aiureaDovezi: voiam si eu sa filmez si na =)) .
  5. mai are rost sa pun si eu videoclipul sau dati lock?
  6. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: AnAcKiNNNN Numele reclamantului: Cipriaan[] Motivul reclamatiei: limbaj si nici un admin nu il potoleste... Dovezi: https://imgur.com/a/x4wDMRN
  7. Nick-ul tau pe server : -AnAcKiNN Nick-ul playerilor din echipa : - WON / LOST ? : won Gangul advers : DK Scorul final : 1-0 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? : lv Link pe site / poze : http://www.rss-ro.com/logs.php?detailed=1800183 Alte cuvinte :-
  8. Jucatori care posteaza la acest reply dar nu are nimica de aface cu acest topic va primi ban! Nume : AnAcKiNN Varsta: 18 Sectiunea dorita: San Andreas Moding. Experienta in domeniu: Am experienta in mod-uri am un document cu mod-uri pentru sa:mp de 40 gb. Nu prea am avut cand sa fiu activ acolo ca deabea m-am reapucat.. Vei aplica regulamentul?: Sigur ca da. Accepti sa fi sanctionat daca gresesti?: Da. Timpul dedicat pentru a modera?: Sunt activ mereu pe forum si de pe sa:mp mai ies 2-5 minute ma uit pe forum sau eu stiu. Nu pot sa zic de ex 3-4 ore pe zi e o prostie chestia asta intre ,, DELOC - MEDIU - FOARTE ACTIV '' sunt mediu spre Foarte activ. Si cand mai ma plimb cu masina ma uit pe forum cel putin azi si ieri =)).
  9. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: AnAcKiNNNN Numele reclamantului: [T4L]ksmin. Motivul reclamatiei: aimbot. Dovezi: la al 2 lea duel se vede bine. Poate joaca cu aim-ul cu setari mici si doar la anumite standarde da hit. Dar la al 2 lea nu ai cum sa nimeresti 6 hit-uri la asa distanta aceasta sunt jucator de lagshot si skinshot stiu ce spun.
  10. eu joc cu numele asta de cand joc samp adica din 2011 iar pe rss nu am jucat m-am apucat in 2014 ca mi-a zis unu eminem pe steam sa ma apuc de rss ca e foarte populat si sunt gang-uri etc.. Si eu de atunci am jucat 2 ani si dupa m-am lasat 2 ani ca m-am apucat de skinshot / lagshoot, si de atunci nu am mai intrat pe rss. Iar acu cv zile am vazut ca rss este inca viu. Dar cu ce motiv imi spune mie ca sunt blacklister si ca am aka nike..
  11. Dacian , aici ai dreptate , eu nu te cunosc personal si nu cred ca nici tu pe mine n-am mai jucat de 2 ani.si am rss am doar 2 ani jucati 2014-2016. ca 2 ani am jucat skinshot. Dar sincer cred ca mai bine as face eu un grup ca nu sunt nici prunc cu figuri in cap sau un ratat care nu are ce face. M-as putea descurca sa fac un server de discor asemanator.
  12. Va pot face eu un server de discord pentru RSS? Cred ca pot face ce are actualul server de discord. Daca va tot certatii..
  13. cu ce motiv ma acuza ca am blacklist??
  14. Cine este acel copil terminat care ma acuza ca am blacklist si ca sunt nike . Apropo cine este nike? https://imgur.com/a/KEyMvoX
×
×
  • Create New...