Jump to content
Anunt important in legatura cu moderarea topicurilor !! Read more... ×

KrYsTy

Guardians Master
 • Content count

  1,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

KrYsTy last won the day on March 31 2019

KrYsTy had the most liked content!

Community Reputation

2,147,483,646 Excellent

About KrYsTy

 • Rank
  ✵█████████]100%✵ ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ
 • Birthday 05/06/1997

Contact Methods

 • AIM
  ( ͡° ͜ʖ ͡°)
 • Yahoo
  No

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bücharest, România
 • Interests
  xXx
 • Nickname
  KrYsTy

Recent Profile Visitors

7,777 profile views
 1. propun demote si dați-mi esu.fam inapoi 😃 prea drastic a instigat la cearta @Alessya mai taci si tu ca esti degeaba ce nu înțelegi...?! =)))
 2. KrYsTy

  Reclamatie KrYsTy (ban aiurea)

  La genurile de banuri se mai intampla frate sa dai wrong id:)) dacă era alt reason mai ziceam e ok accept awp dacă îs vinovat , am recunoscut ca am dat ban wrong id in cererea un ban cred ca e de ajuns mi am cerut si scuze asta e accept awp App DOUBLEPOST Banned.
 3. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: KrYsTyNumele Adminului pe RSS: [T4L.OuTlawz]sad_Motivul reclamatiei: Ban altui admin Dovezi: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=48179 hai nu ma lua cu wrong id ziceai ceva ca am aim ca a confirmat AdYtZa, bine aduceti-mi dovezi ca am aim. plm nush ce ai avut tu in minte eu is c-am inactiv pe server intru si eu din cand in cand sa imi omor timpul si sa vad ce mai e nou si ma trezesc cu ban de la tine ah oricum n-am așteptari mărețe am uitat sa mentionez ca esti admin 2k20.. http://www.imgz.ro/view.php?id=251044 comanda /BAN nu se foloseste așa "tralalalalala" documentează-te inainte sa folosesti comanda /BAN pe cnv iti doresc o seara! ON: Regulamentul nu l-ai citit deci ia si citeste baiete daca nu vrei sa ramai fara acest suprem rank • Banarea unui alt admin - 25 - 50 Admin Warning Points
 4. KrYsTy

  Reclamatie [ [T4L.]DanutZzZ ] [Aimbot On/Off]

  Primul video dacă era aim, nu rata el in halul ala cu Tec-9 al 2 lea video ce imi arăți? o faza si aia abia ca pare suspecta.. vin-o cu dovezi concrete, sa-i putem da BAN! Locked.
 5. KrYsTy

  Cerere căpitan [RSS]dOmiNNo

  Da davidel, esti un om matur, de treaba si consider ca meriti acest rank, vechime ai destula te poti descurca destul de bine... succes si sper sa iei, prietene 😘
 6. KrYsTy

  Reclamație M O R E ( un-locked aiurea )

  limbajul tau lasă de dorit blacklistere ia ai grija, eu i am spus ce era de spus si am închis reclamația, tu daca erai un " deștept " asa cum te crezi tu imi făceai frumos reclamație și dacă un general/căpitan considera ca am dat lock aiurea ma sancționa si re-deschidea topicul , abia atunci puteai sa postezi dovezile alea in + care le aveai... !
 7. KrYsTy

  reclamatie KrYsTy locked aiurea

  na bunule, aceași fază in video asta @The.Extreme stie de video ăsta el a zis cu gura lui ca nu e aimbot!
 8. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum: KrYsTy Nick-ul celui reclamat: @M O R E Link catre profilul celui reclamat: sus Motiv: Un-locked aiurea se baga peste mine Dovada: http://www.imgz.ro/view.php?id=250357 Topicul(optional): Altele cuvinte: MAI LASAT FARA CUVINTE "VERE" O_o 
 9. KrYsTy

  reclamatie KrYsTy locked aiurea

  La ping 90-150 tu vrei sa dai busted unui player cu aim nu? esti un frustrat omule , nu vezi ca o ti într-una cu reclamati pana si in prima zi de an nou tu faci reclamati pe rss n-ai viața socială baiete mai iesi din casa. on: au fost destui care au comentat acolo. servus.
 10. KrYsTy

  reclamatie 7kick. aimbot

  Dupa ce ca filmezi in 50 fps-uri mai asculti si jador pe youtube ++ esti pe germany Locked.
 11. KrYsTy

  Abuz /XMAS

  Bravo shahmen o sa devii KING de-al 2 lea pt spusele si gasirile acestor abuzuri !! Respeakt shahmen king!!!
 12. KrYsTy

  Reclamatie SANDWAVE (-reputation abuz)

  După toate cele din trecut , ai primit un-blacklist , ai dat dovadă de om cu capul pe umeri primele săptămâni, a trecut ceva vreme si iar ai luat-o 'razna' acum mai esti si frustrat are dreptate shahmen nu numai lui ii dai dislike. mi-ai dat si mie si la toti useri forumului , nu chiar toti , jumătate:) asa ca tot nu te potolești tot tu esti ala mare si tare. Banned Indefinitely + Blacklist! @DjAndy Topic Closed!
 13. KrYsTy

  Reclamatie SANDWAVE (-1 rep )

  Un-locked, @DjAndy sper ca nu ai facut acest topic degeaba, daca facem reguli haide sa le si aplicăm zic...!! Jucatori care au avut in trecut blacklist nu mai auniciun drept de a cumpara aceste rankuri! Guardian&Guardian Master
 14. KrYsTy

  Idei de Merry Christmas

  Ba shahmen , a fost destul de buna ideea lui runix de anul trecut, ar fi bine sa o bage tot pe aia de anul trecut cu portocale si cadourile alea.
 15. KrYsTy

  Reclamatie n0thing TEAPA

  Noi nu putem crede nici pe tine nici pe el, ai facut-o pe propria raspundere. Dacă doriți vreodata sa cumpărați ceva cu * PaysafeCard / Paypal * tot ce ține legat de banii puteti cumpara de la @RuNix fara nici-o teamă că nu veți mai primi bunurile dupa ce banuți voștri au fost luați. Topic Closed.
×