Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Fabulos! Messi a ajuns la golul 500 pentru Barcelona, după ce a marcat în prelungiri și a decis El Clasico


Alex18

Recommended Posts

             58fd40278eb9f.JPG

 

Real Madrid - FC Barcelona 2-3.

 

Catalanii au obținut o victorie senzațională pe ”Bernabeu”, prin al doilea gol marcat de Lionel Messi, în minutul 90+2.

 

Faza care a precedat noul gol al starului argentinian a fost însă desprinsă din jocurile de pe play-station. Era minutul 90+2, când elevii lui Zidane, care evoluau în 10, după eliminarea lui Ramos, se aflau în jumătatea adversă. Catalanii au bătut un aut, aproape de linia de corner, după care Sergi Roberto, fundașul dreapta, a plecat într-o cursă solitară de la marginea propriului careu de 16 metri.

Roberto n-a fost oprit de nimeni, a făcut o cursă absolut senzațională - catalanii au scăpat 6 contra 3 - apoi i-a pasat lui Andre Gomes, portughezul a pasat la Jordi Alba iar acesta din urmă a scos la marginea careului de 16 metri, de unde Messi a reluat superb, cu stângul, în dreapta lui Navas.

 

Golul lui Messi nu numai că a adus o nouă victorie a Barcelonei în fața Realului, dar a fost și reușita argentinianului cu numărul 500 în toate competițiile. Leo mai marcase și primul gol al catalanilor, cel prin care a reușit să restabilească egalitatea la 1, în minutul 33.

Prin ”dubla” de duminică seară, starul argentinian a ajuns la 23 de goluri marcate în poarta Realului, dintre care 16 exclusiv în La Liga. De acum, Messi, cel mai bun marcator din El Clasico, se poate mândri că l-a depășit pe legendarul Alfredo Di Stefano și la golurile marcate în campionat (are cu două mai multe).

Dincolo, Real a înregistrat primul eșec acasă după 22 de meciuri și mai mult de un an, 27 februarie 2016.

”Nu am cu cine să îl compar pe Leo Messi, pentru mine e cel mai bun jucător din istoria fotbalului şi am văzut mult fotbal. E decisiv și când stă acasă și mănâncă”, a spus Luis Enrique.

           58fd4132dd133.JPG

 

 

 

 

 

 

Edited by ♚AG♚Alex18 ❤️
Link to comment
Share on other sites

Interesat 

Link to comment
Share on other sites

On 28.04.2017 at 1:29 PM, £££C.IoNUT97£££ said:

Forta Messi :)) , poate ia balonul si plange Ronaldo =)

:))) 

Mor :)))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...