Jump to content

[T4L.OuTlawz]C.IONUT

Guardian
 • Content count

  743
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

[T4L.OuTlawz]C.IONUT last won the day on June 6 2018

[T4L.OuTlawz]C.IONUT had the most liked content!

Community Reputation

451 Excellent

About [T4L.OuTlawz]C.IONUT

 • Rank
  #Titan#Spartan
 • Birthday 01/01/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Nickname
  [T4L.OuTlawz]C.IONUT

Recent Profile Visitors

8,344 profile views
 1. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  La mulți ani [T4L.OuTlawz]g0d !

  La multi ani !
 2. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  LA MULȚI ANI The.Extreme

  La multi ani barosane ! te astept pe samp sa facem gwar(cand ai tu timp ) ! , multa sanatate , fericire , toate cele bune si distractie placuta !
 3. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  vand 100 gems pe paypal 5 euro

  Alpacino te rog sa citesti regulamentul de aici Regulament sectiune | Rules - Afaceri cu stats sau alte lucruri pe server - Romania Super Stunt - Forums (rss-ro.com) , afacerile psf, card ,steam etc se posteaza la sectiunea Magazin , si anume VAND/CUMPAR SAU SCHIMB , o sa iti mut eu topicul , ca avetisment este verbal deocamdata , pe cine mai prind ca posteaza vand /cumpar psf steam , skinuri etc o sa fie direct sanctionat . 11. În acest board se postează doar afaceri pe server, nu steam, paysafecard sau altceva, pentru asta aveti aceasta sectiune .
 4. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  La multi ani rullz

  La multi ani !
 5. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  Cerere moderator [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  Jucatori care posteaza la acest reply dar nu are nimica de aface cu acest topic va primi ban! Nume : [T4L.OuTlawz]C.IONUT Varsta: - Sectiunea dorita: Afaceri cu stats sau alte lucruri pe server Experienta in domeniu: Bineinteles Vei aplica regulamentul?: Da Accepti sa fi sanctionat daca gresesti?:Da Timpul dedicat pentru a modera: 1-2 ore pe zi , minim o data pe saptamana ,
 6. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  [T4L.OuTlawz]C.IONUT VAND AVION HYDRA (PERSONAL CAR )

  /TC VANDUT
 7. te salut , ti am mutat eu topicul la afaceri sau alte lucruri pe server , La sectiunea VAND din magazin sunt permise , ( doar daca vinzi pe psf card ,paypal ,etc ) , cititi va rog din board regulamentul :d
 8. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  [T4L.OuTlawz]C.IONUT VAND AVION HYDRA (PERSONAL CAR )

  Jucatorii care posteaza reply la acest topic in care fac o oferta sau pun intrebari legat de ceea ce vinde/cumpara/schimba autorul topicului vor primi ban. Nume :[T4L.OuTlawz]C.IONUT Ce vinzi : HYDRA (PERSONAL CAR) Ce vrei sa primesti :GEMS/STATUS SAU HUNTER(PLUS DIFERENTA DIN PARTEA MEA) sau 5 euro psf Poza cu ce vinzi : https://imgur.com/a/7xd6Owe
 9. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  Cupa Romaniei - Ne jucam un joc? + Premiu!

  Dinamo Bucuresti - FCSB= 1-3
 10. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  Premier League - Ne jucam un joc? + Premiu!

  Liverpool - Manchester City ,scor 3-2
 11. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  Reclamatie [T4L.OuTlawz]ENRIQUE | ban aiurea

  * Cine nu include numele CORECT al adminului sanctionat primeste BAN. (ai scris numele cu s la final de la tag in loc de [T4L.OuTlawz]ENRIQUE tu ai scris [T4L.OuTlaws]ENRIQUE, (nu gasesti adminul asa ) iar cererea un-ban ti a fost acceptata la o altă zi (cred ca te-a iertat mai mult ) , aici decide un capitan/general daca ramane topic-ul inchis sau sanctionează adminul .
 12. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  Cerere moderator [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  Jucatori care posteaza la acest reply dar nu are nimica de aface cu acest topic va primi ban! Nume : [T4L.OuTlawz]C.IONUT Varsta: - Sectiunea dorita: Magazin Experienta in domeniu: Eu zic ca ma incadrez Vei aplica regulamentul?: Da Accepti sa fi sanctionat daca gresesti?:Da Timpul dedicat pentru a modera?: Macar o ora din zi ,sau poate mai mult depinde cat de active o sa fie topic urile .
 13. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  La mulți ani Corvo/Daemon

  La multi ani ! sa ai parte de sanatate , fericire , hold uri cat mai smechere ,distractie placuta acasa si numai bine iti doresc .
 14. [T4L.OuTlawz]C.IONUT

  La multi ani MissisPresidenT!

  La multi ani !
×