Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Reclamatie ollTiMisT. (Ban aiurea x2)


[Legendary.p]Schwei

Recommended Posts

 

Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

Nick-ul tau pe forum: [Legendary.p]Schwei
Nick-ul celui reclamat:  ollTiMisT.

Link catre profilul celui reclamat: 
http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/15571-olltimist/ 

Motiv: Ban aiurea x2
Dovada:  

zcc1X6R.jpg

Aici puteti observa : Hidden by DREAMZ, June 12 iar ziua urmatoare ollTiMisT. s-a decis ca e mai presus decat un capitan si sa imi acorde ban.
In perioada aia facusem o caterinca pe forum "Saptamana verde RSS" o saptamana fara reclamatii.. care a durat doar 16 ore. Si am raspuns la reclamatia aferenta, DREAMZ cand a dat decizia finala a decis sa imi ascunda reply-ul fara sa imi acorde si WP, o zi mai tarziu apare ollTiMisT. Acuma intreb, in ce calitate te bagi tu peste decizia unui Capitan? De mentionat ca a trecut si o zi de la hide-ul lui DREAMZ cererea era si inchisa deja, pur si simplu un ban dat din ura abuzand de putere.

Daca va intrebati de ce nu am facut reclamatia atunci ca acum e prea tarziu etc.. Nu suntem pe server, dovezile pe forum raman in logs, si eu chiar n-am intentionat sa fac o asemenea reclamatie. La momentul respectiv am decis sa inchid ochii si sa il ignor in continuare pe acest om, stiam ca daca ii ofer atentie se ajunge in aici. In fine am ignorat cat am putut daca omul si-o cauta il ajut sa o gaseasca.




lTmla1J.jpg

Ban-ul nr 2 care este recent. R3NaTa (UPC) a primit o reclamatie de la dauTalent (UPC) la momentul respectiv. Locul desfasurarii din reclamatie fiind Chat-ul gangului UPC, acuzatul fiind UPC si reclamantul fiind tot UPC am decis sa raspund printr-un mesaj simplu sa clarific situatia. Un raspuns modest in care doar am incercat sa clarific 2 reguli care se presupun a fiind incalcate in acea reclamatie. Evident ca ollTiMisT a decis ca raspnsul meu este inutil si a aplicat din nou sanctiune ban-ului din frustarea stransa in el in tot acest timp.

Asadar, nu am asteptari foarte mari de sanctiuni de la aceasta reclamatie, dar va rog sa fiti atenti la poze si la comportamentul dansului, pentru ca pare ca si-a cam luat lumea in cap, se vede mai presus de toti si continua sa actioneze cu "superioritate".


Cat despre reclamatia aceasta, si cea de mai devreme. Nu am sa rog un anume membru din staff sa raspunda deoarece as incalca regulamentul, insa in schimb rog seriozitate maxima, analiza si raspunsuri cat mai detaliate.
De ex fara raspunsuri cu "Closed" "Lock"





Topicul(optional): 
http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/106346-reclamatie-htelegacymihay-mute-aiurea/
http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/106969-reclamatie-r3nata-warn-aiurea/





Optional: (Rezumat)
Prima data m-ai banat acum câteva luni. Am răspuns la o reclamație iar Dreamz când a dat verdictul mi-a dat hide la răspuns, iar tu ai revenit peste o zi dandu-mi ban contestând decizia superiorului tau de a îmi da hide. Considerând ca n-are rost sa ma bat cu moara de vânt ca știu cât ai coeficientul am decis sa închid ochii și sa las faza sa treacă. Okay, lăsând trecutul in urma sa revenim la actualitate. Am dat un răspuns la o reclamație in care erau implicați 2 membrii din gang-ul la care sunt afiliat, acțiunea din reclamație fiind desfășurată pe chat-ul gangului. Știind ca situația cu sancțiunile pe gchat e puțin neclara am vrut sa clarific puțin treaba, știu ca a rămas la alegerea fiecărui gang sa decidă ce fel de limbaj e permis pe chat-ul lor. N-am ținut partea nimănui, n-am instigat, n-am comentat sa ma aflu in treaba. Pur și simplu am clarificat ce era de clarificat pentru colegii mei și poate a ajuta un responsabil in a lua o decizie intr-un timp cât mai scurt. Tu ai decis sa reacționezi din pura ura deoarece te-am luat la mișto in trecut sau poate pentru ca am clarificat si o regula pe care tu nu o respecți.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ai scris un rezumat de mă dor ochii.

Deci sa ne înțelegem dreamz ți-a dat hide asta nu înseamnă că nu meritai ban in iunie .. Ai văzut că doar hide ai primit și ai continuat să comentezi crezând că îți va merge așa , nu-i așa băiatu nu mă interesează că ești în calitate de owner s au ce ești tu acolo n-ai voie sa te bagi la reclamații admini strict . Acolo scrie Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

 

Deci respectăm regulamentul fiecare din noi nu doar tu s au eu dar toți nu ești tu în măsură să te bagi la reclamații admini .. acolo nu este reclamație cheats s au jucători să poți comenta .

 

până la urmă aveți toate dovezile aici .

 

 

 

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

faci reclamatia pentru 12 iunie? serios?

 

26 minutes ago, [Legendary.p]Schwei said:

La momentul respectiv am decis sa inchid ochii si sa il ignor in continuare pe acest om, stiam ca daca ii ofer atentie se ajunge in aici

Nu faci reclamatii peste cat timp vrei lol. Ce-ar fi sa-i fac spre exemplu lui rullz reclamatie ca mi-a vorbit urat pe forum acum cativa ani in urma?) 

Va faceti si voi reclamatii unul altuia si mereu fiecare credeti ca aveti dreptate, dar nu stau mereu lucrurile asa. Haideti sa dam dovada de maturitate si macar sa va ignorati unul pe altul, daca nu puteti trai in pace si armonie.


Ce tine de a 2, a facut bine ca ti-a dat ban. E reclamatii admini, nu-ti oferi tu dreptul de a comenta atata timp cat n-ai dreptul si nici nu esti cel reclamat. Daca era la boardul gangului tau, faceai ce vrei.

 

24 minutes ago, [Legendary.p]Schwei said:

De ex fara raspunsuri cu "Closed" "Lock"

ok, lacat.

  • Like 4
  • Dislike 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...