Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Cerere unblacklist BLODDY


O ultima șansă   

19 members have voted

  1. 1. Se poate?


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

 

NICKNAME:    BLODDY

AKA COMPLET:   AleXu.TSA [cP.elite]AleXu.TSA [gS.Team]BLODDY [Loyal.p]BLODDY

VECHIME:    3 ani dar cred ca mai mult de 1 si jumătate an am stat cu blacklist 

MOTIVE BLACKLIST:    intrare in perioada banului. 

ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA:     acum 6 luni 

MESAJ:     Salutare. Mulți ma cunoașteți și îmi știți povestea mea pe acest server, dar alți jucători noi nu sau poate ști auzit de mine. Sunt un simplu jucător care a trecut prin mai multe ipostaze care nu m au dus spre bine, adică ceea ce privește situația jocului. Pana acum am 3 bl-uri toate pentru ca am intrat undercover in perioada banului, iar motivele adevărate sunt cele ca am avut aim/fastwalk iar cel din urma ca am jucat cu un ping amplifier urmând sa iau ban 100 zile dar in ultima săptămână am intrat undercover fiind prins si luând cel de al 3lea blacklist. Stiu ca am greșit fata de mulți jucători scuze pentru ce fel m am comportat fata de voi. Imi mai cer scuze in fata tutoror ce am fost toxic si nu am stiut sa ma comport. Vârsta nu era o scuza ci mentalitatea mea era greșită stiu ca v am greșit si nu stiu cât de mult ați putea trece peste fazele pe care le am făcut, dar vreau sa va spun ca m am schimbat, intre timp am mai vorbit cu unele persoane, sper sa fi văzut cum sunt. Nu stiu.. m am gândit sa fac cererea asta cu ocazia ca a trecut destul de mult timp și ca am ascultat de ce mi s a zis sa mai revin după încă 3 luni, în urmă făcându-se 6 luni de la ultima interacțiune cu serverul și sper sa ma primiți înapoi sa mai stam la o vorba si sa aducem aminte lucrurilor făcute in trecut. Unii dintre prietenii mei au revenit si m aș bucura dacă as putea sa mai schimb o vorba cu ei. Sper sa mi mai dați o sansa si sa ne jucam impreuna. Va mulțumesc si o seara buna și într-un final sper sa mi se acorde o șansă de a vă arata ca nu ma mai joc cu coduri sau sa fac alte prostii copilărești 

Edited by iertare.bloddy.
Link to comment
Share on other sites

pro,chiar dacă am avut o mica cearta pe insta undeva prin decembrie,ianuarie pe un grup unde erau mai mulți eu,tu,benz etc.

 

Link to comment
Share on other sites

Ma rugai sa iti dau pro, ti-am dat. Ai venit pe server, dupa 2 zile ai inceput sa ma injuri ca ultimu tupeist fara motiv.
Contra.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pro,esti de treaba

Bafta

Link to comment
Share on other sites

contra, inca nu te ai schimbat 

o sa te tina cum te tine de obicei, primele zile sfânt și după tare in clanță

 

te superi nu te superi, asta e realitatea

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Da avem nevoie de playeri dar nu de tine si damn sigur acuma 6 luni ai intrat yup sure.

 

lock

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...