Jump to content

bkp

Captain
 • Content count

  1,914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bkp last won the day on January 20 2019

bkp had the most liked content!

Community Reputation

1,333 Excellent

About bkp

 • Rank
  ¿

Contact Methods

 • Yahoo
  .

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nimic nou
 • Nickname
  bkp

Recent Profile Visitors

23,265 profile views
 1. bkp

  Reclamatie [RSS]ximinal (Tepe la playeri )

  Dovezi incare toate acele or fost tepe, si nici unu dintre playeri nu or fost comfort cu preturile alea? Doar pentru faza cu vipul cel mult il putem sanctiona. In rest, doar dovezi din trade log unde face tradeuri cu cineva.
 2. bkp

  Sugestie AKA

  Well momentan asta e pentru ce-i din staff nu depinde de noi. Mai mult ajuta admini ca playeri.
 3. bkp

  Sugestie AKA

  Nume pe server:bkp Idee/Sugestie: sugestea mea, este sa fie adaugata o comanda pentru /aka playeri id, pentru rconi/admini sau pentru rconi. Si sa apara o lista cu aka lui playeru respectiv, poate vrei sa ii dai ban si sa vezi daca are aka, si totate celelalte sa decizi cate zile sa primeasca. Poate e putin mai fast de cat sa iesi sa intri in url si pana se incarca poate fix atuncea iasa
 4. bkp

  Reclamatie [RiPPER420] [Aimbot]

  Ce-a mai ciudata faza min 3:35-3:40. In rest rateaza, si te prinde prin fast. 🔒
 5. bkp

  La mulți ani XRoyaL

  La multi ani ! 🍰
 6. bkp

  Reclamatie [Karma.ZEW] [No-Reload]

  http://www.rss-ro.com/unbans.php?reject=47487 Lock.
 7. bkp

  Tentativa de teapa

  Nu este primadata cand nu respecti modelul, mi-ai facut mie o reclamatie si am editat eu sa nu fi sanctionat. Revino cu alta cerere cand iti merge bine tot. Si in cealalta reclamatie inainte da o faci citeste bine topicul unde vine modelu de postare si respectal, last advertisment ce primesti daca nu vei fi sanctionat. P.S Daca dai un reply la o postare si dupa faci alt reply aia se sanctioneaza too, daca vrei sa mai adaugi ceva in plus la replyu tau ce ai lasat il editez si mai adaugi ce ai de spus nu bagi x4 post unu dupa altul. Lock.
 8. n0thing, nu cred ca un player cu cont nou pe forum vine sa faca o reclamatie doar pentru-ca nu te-ai luat de el, deci nu cred asta. @QueenZ Pentru limbajul tau adminu nu va fi sanctionat, daca ai alte dovezi sau se mai ia de tine nu ezita sa ne faci de cunoscut printru-n pm, sau chiar alta reclamatie. Cat despre tine @n0thing , de acuma in colo sa nu te mai prind in chesti de genu pentru-ca cum ti-am zis nu cred ca baiatu a inceput doar pentru ca o vrut el, vom fi cu ochi pe tine. Ai dreptu de a il omora este server de stunt/dm, dar cred ca si tu l-ai instigat la cearta. Esti admin smr fi exemplu. Lock.🔒
 9. bkp

  Account Locked Ueid12

  ai o poza?
 10. bkp

  contestatie un-ban

  Mi se parea cam ciudat, ca anger avea aim, desi cand eram in esu avea-i niste faze in care nici mie nu imi placeau asa cum ca iti sarea depe playeri in mine. Nu am vrut sa zic nimica, findca na or fost faze ciudade in care nu prea parea asta. Dar cu videoul asta cred ca te-ai lamurit si tu, dice lumea te acuza de aim. Stiu ca esti tu nu trebe sa imi mai zici nimica, defapt am vorbit amn2 pe sv, si mi-ai trimis pm zicand ca esti tu. Sincer eu vroiam sa iti acord sansa, la fel ca toti ceilalti, dar dupa dovada asta am zis ca nu. Nu este vorba de ciuda, dar e naspa ca un player cu care cat de cat duceai un gang si te ai bine sa faca chesti de genu eu personal ma simt tradat. Cand am zis azi pe sv, ca vb cu mai multa lume si in seara asta iti dadeam raspuns, era pentru-ca vedem ca toti vroiau sa iti acorde sansa, dar cu o exceptie, sa fim cu ochi pe tine dar mi se pare ca nu mai avem nevoie de asa ceva. Lock.
 11. bkp

  Reclamatie [radar.] [Aimbot]

  Sec 0.1 rateaza :), faza cu spatele e de la skinuri si bugvizual. Lock.
 12. bkp

  Sugestie /preturi

  Pro, dar cum zice robbo de vip de ex daca pe site e 250 si in joc il vinde lumea cu 150, poate tu vrei pe el 180. Sa se specifice acolo ca pretul e aproximativ, adica sa se puna un pret razonabil intre 150 - 250 ce priveste la gold. Etc. idk cred ca ma-ti inteles. Pro.
 13. bkp

  Design

  Se cauta moderator la sectiunea design. Daca crezi ca esti capabil fa cerere. Obligatoriu: · Poasteaza-ti cateva lucrari daca ai. · Respecta modelul
 14. bkp

  reclamatie PEET ban aiurea x2

  Nu aveti voie cu mai multe conturi pe forum, cred ca e clara regula asta. Astepti pana iei un-ban pe contul principal si faci reclamti. Lock.
×