Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

bkp

Captain
 • Content count

  2,062
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

bkp last won the day on June 12

bkp had the most liked content!

Community Reputation

1,562 Excellent

About bkp

 • Rank
  ¿

Contact Methods

 • Yahoo
  .

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nimic nou
 • Nickname
  bkp

Recent Profile Visitors

24,881 profile views
 1. bkp

  Neprezentari

  Motiv: Neprezentare. Admin: bwoy. Link cerere: https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=49035 Ora/Data: 02/07/2020 Admin Warning Points:+30
 2. bkp

  Neprezentari

  Motiv: Neprezentare. Admin: [RSS]TOSHIBA_ Ora/Data: 0:27 - 29.6.2020 / 01/07/2020 Link cerere: https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=49011 Admin Warning Points: +30
 3. bkp

  Reclamatie [Sbf.Legend]Rabbit (Tepar)

  Vrei sa iti faci gang si iti lasi gemsu pe mana lu altu . Fi destept si ramai tu cu gemsu macar daca dai teapa dai tu nu ei tie, ca odata ce se vad cu 200 gems, ba ma-m suparat pe tine ca nu mi-ai zis salut, si iasa scandal Si uite asa ramai fara nimica. Mneh 23 gem pierduti in proasta pentru un gang ce niciodata nu va fi creat. Lock.
 4. bkp

  Cerere moderator Alex18

  @Alex18 Scz ca nu am raspuns, dar eram plecat. Ma Bucur sa te revad si ma Bucur ca ai revenit, contributia ta la aceasta sectiune era chiar buna. Bine te-am regasit!
 5. bkp

  Reclamatie [esu]D4r1us limbaj

  Daca joaca cu hack inseamna ca poti sa il injuri sau sa il faci sclav, sau sa zici ofense la adresa lui?
 6. bkp

  [Model] Cerere demote !

  @Happy :)
 7. Alt capitan mai destept? Mi se pare nesimtire fata de tine ca faci prostiile astea. E doar un react la ceva care nu isi are rostu sa pui botu dar tu fiind copil ce pui botu la toate prostiile care te deranjeaza, ii dai ban ii dai hide si asta basta ce mai cauti aici cearta? In cel mai probabil caz, daca chiar ma calca pe nervi ii dadeam 3 zile ban findca nu e limbaj facut ca exemplu ce ti-am dat. Dar diferenta intre tine si mine e ca nu pun botu la toate tampenile voastre. Lock.
 8. Ahh stai ca acuma va cade greu si daca reactionam la niste posturi. Degeaba ne dai noua tag ca nu il putem sanctiona . Eu as fi sanctionat pe baiat, dar tu ca ai GM banuiesc ca ai facuto nu? :-? sau vi sa bagi lemne pe foc? Intrebarea mea, este limbaj sa ii dai 14 zile de ban? "facepalm" Uite exemplu de limbaj pentru dat 14 zile, nu ala. https://imgur.com/M8sPrVs Fix it krysty si lasa-l in 3 zile !
 9. Zimi terog numele ce il ai pe sv si ipu tau in privat Pm me.
 10. bkp

  Reclamatie [RSS]Vlady - Injurii grave

  Nu stiu dice copilu asta mai ii pe sv. Si-a intrecut masura @konorr Invata ce ii injuratura, si sa iti intreci masura. +80 wp nu ii vine rau o vacanta de 14 zile Lock.
 11. bkp

  Designer

  Pm me.
 12. bkp

  Designer

  Salut, am nevoie de un desiigner, sa ma ajute la ceva lucruri. Ma voi apuca de stream incurand, si as avea nevoie de o imagine, cu numele meu, cu canalul de twitch/youtube si instagram ( asta ultima o voi mai vedea ). Celalat lucru voi avea nevoie de un overlay, adica cand sunt in joc sa imi apara ce joc ma joc si ceva chesti. Mai multe detali in pm Evident ca munca asta o voi plati. Pm me thx.
 13. Nush daca ti se blocheaza contul cand scri parolele gresit, ci doar te da afara :-? Este o greseala mare, ca nu ai cont de email.
 14. • Folosirea comenzii /res aiurea - 30 - 40 Admin Warning Points . ->UPDATE<-: (Necesită minim 30 secunde / 1 minut de filmare, "dovada pentru care ați dat res"). Lasi atacu si te ocupi, pentru asta esti admin. Aveti 10/10 teritori si tot timpul din lume dupa sa ataci.
×