Jump to content

bkp

Guardians Master
 • Content count

  1,846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bkp last won the day on January 20

bkp had the most liked content!

Community Reputation

1,243 Excellent

About bkp

 • Rank
  ¿

Contact Methods

 • Yahoo
  .

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nimic nou
 • Nickname
  bkp

Recent Profile Visitors

22,633 profile views
 1. bkp

  Cerere moderator Goess Blacklist

  Acceptat @The.Extreme
 2. bkp

  Reclamatie [esu.familia]Anger [Warn aiurea]

  Cine nu include in topic si frazaJucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.va avea topicul sters + ban pe forum. warned + moved. Lock.
 3. bkp

  Cerere Admin - [RSS]Snappy

  Prea multi admini pentru asa putini playeri, beside trebe sa ai si niste cerinte pe forum, din cate stiam eu. Oricum, succes. Contra
 4. @The.Extreme Cum merge prin america?. Porniti WW3?, faceti ceva la pentagon? :-? Nu ne dai si noua un update? :( 

  1. Show previous comments  3 more
  2. The.Extreme

   The.Extreme

   Deocamdata nu stiu cine mai participa, dar cu siguranta nu cu Trump. Daca nu mai sunt multe optiuni si toti care participa sunt prosti, pur si simplu nu votez si gata.

  3. [esu.familia]VENEPS

   [esu.familia]VENEPS

   @The.Extreme voteaza cu Trump, doar nu vrei sa iasa un gunoi de liberal presedinte

  4. bkp

   bkp

   Iti multumim pentru updateur The extreme news reports Come next week for more.

 5. bkp

  Reclamatie Katasaki[Limbaj]

  Warned.
 6. bkp

  Sugestie Hours (stats)

  Cred ca daca ai cumparat ore, idk nu e prea destept din partea ta sa le cumperi, pentru ca is playeri care le vinde mai ieftine pe gems, dar nu asta conteaza. Da sa se scoata din shop si din trade, nimeni nu cumpara orele, de pe site pentru a isi face stats full. Si daca la timpul potrivit ai cumparat, pai idk ce decide runix la asta. Cat despre gift, sa se scoata si acolo sau sa se deie 2 ore nu 5. Faza cu invidia, damn eu nu as fi invidios sa fac ore , fidnca orele nu vor face ca sa iti mai urce nota la stats, sau da sa ai x ore si sa iti urce +1 la stats, dar nu as fi invidios pentru-ca daca is considerat vechi iau mai multe zile de ban 😛
 7. bkp

  Sugestie Hours (stats)

  Nume pe server:[esu.familia]bkp Idee/Sugestie: Sugestia mea este urmatoarea, sa se faca orele din stats no-tradable, adica sa nu putem face trade cu ele, tot odata cu asta @RuNix sa faci un reset la ore si la fiecare sa ii se puna orele care are jucate pe sv cu adv. Idea asta mi-a venit, findca sunt playeri cu cod, si tu poti vedea atunci la x numar de ore cum sa procedezi la zilele banului asta fiind ca acuma am vazut ca sa scazut la 10 zile. Ce vreau sa ajung cu asta, noi ca admini putem prceda altfel la zilele cu banuri, 300 sa fie scos, sa se lase doar 10/20 zile 10 (pentru incepatori) 20 pentru ("playeri vechi"). Si depinde de orele care are acel player se da banul. " La ore sa decida staffu cate trebe sa ai sa te consideri vechi".
 8. bkp

  Cerere moderator Goess blacklist

  Mai asteapta putin.
 9. 5/10/2019 at 12:42:30 eLecTroN. changed his name in ControlulCTW Daca e cel vechi sa primeasca 300.
 10. Trebuia sa se faca si test desync, nush daca erroarea aia mai e, dar cateodata este si desync, trage playeru da nu ii scade hp, pentru simplu fapt ca ia urcat pingul la un anumit moment, si dupa ia revenit jocul si il vedeti ca se misca ii merge bine dar nu ii scade hp. Oricum a primit ban Lock.
 11. Vor fi banati toti Ps. (Banati) Coder $paima$trazii
 12. bkp

  Admin

  Citeste!
 13. bkp

  Cerere admin [esu.familia]Anger

  Cont facut doar sa dai contra la admin , nu stiu ce el mai mare rasul :). Pro anger am vazut activitatea ultimamente, si vad ca esti activ, nu cred ca vine rau un admin, sa intre cand nu este nimeni, mai ales ca am vazut ca intri des. Pro din partea mea.
 14. bkp

  ESU - No the last breath

  Gj anger 😘
 15. bkp

  Alege generalul preferat !

  Nu cred, ca este unul mai bun ca altul, toti isi / si-au facut treaba cum or putut mai bine, mdea or gresit si ei dar mna, toti la ora actuala isi fac treaba so nu cred ca este unul mai bun ca altul.
×