Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

bkp

Captain
 • Content count

  1,947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

bkp last won the day on January 30

bkp had the most liked content!

Community Reputation

1,377 Excellent

About bkp

 • Rank
  ¿

Contact Methods

 • Yahoo
  .

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nimic nou
 • Nickname
  bkp

Recent Profile Visitors

23,703 profile views
 1. bkp

  Sugetstie hunter

  Prea mult abuz, nu
 2. bkp

  Reclamatie [hTe.legacy]kranto (aim)

  Daca pui intrebarea crezi ca ma intimidezi si nu ti-o cer? pm pe forum. Beside, nu o lua ca acuzuri kranto, sau iao cum vrei, dar scoti niste lucruri pe gura si apoi te contrazici tu singur si sa te scapi bagi o nu am am am facut sunt rege. Eu stiu ca ma aveam si ma am bine cu tine, dar ce sa zic de cand erai pe sv ai fost acuzat, si vad ca te lasi revi tot rege esti la dm, dar tot acuzat esti, si as zice ca de majoritatea playerilor si ce-i “ buni “.
 3. bkp

  Reclamatie [hTe.legacy]kranto (aim)

  “ Pai nu am 40 fps am 80,dar ideea e ca nu mai am placa video si cand dau sa filmez, scade la 40 si nu pot sa joc “ Curios ca ai zis asta la o cerere de un-ban. Ti-ai schimbat placa video de la una de intel care iti da 80 fps intro nvidia 1050ti? in 4 zile?
 4. * Ca să faci o reclamație pe motiv "ban aiurea" trebuie să fi facut o cerere de un-ban iar aceasta să fie acceptată ! Dacă faci reclamația fară să ai cerere de un-ban acceptată , vei fi sancționat cu +40 Warn Points + topic inchis ! Le are nu le are cu adminu trebe sa sti asta. Alpacino, data viitoare fai reclamatie. Ramaneti amn2 adv verbal next va sanctionez Lock.
 5. bkp

  Reclamati ghost_. (Res aiurea)

  Demote ”Anunt catre admini, ca ajutor pentru cazurile astea, aduceti dovada de reporturi, adica. Poza cu reporturile care erau” Se pot lua in considerare 🔒
 6. bkp

  Reclamatie [gS.Team]BLODDY aimbot

  Tu vreo filmare de la gwar ai? :-?
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Vina ta ca ai cumparat o casa personala, de la un player care casa ai personala nici nu era alui. Casele personale nu se pot vinde, la care cred ca la mihail ia expirat zilele datorita inactivitati, si a revenit normal ca isi vrea casa inapoi. Daca runix are ceva de zis lasa reply altfel ramane topicul locked.
 9. @albeer. imi faci un evatar dinala fain?

 10. bkp

  Complaint [gS.Team]BLODDY (ammo hacks + no reload)

  Hai ca am packetloss, avantaj pentru mine, si este permis -.-. Daca era packetloss, de la propiu internet nu se zice nimica, dar sa iti faci tu singur, ce-a ce am inteles de la tine. Si totusi ma intreb ce sens ar avea sa trisezi intru-n joc ca acesta?. Daca tot iti place sa comentezi la orice reclamatie, si la orice pe site, macar citeste regulamentu si invata ca nu ai voie sa faci x2 post, adica unu dupa celalat, daca ai lasat un reply si nu o mai comentat nimeni, iti dai edit la post si pui acolo restu nu faci 123131 replyuri. Pana aici comentarile, sa fie banat si adminul respectiv sa posteze aici.
 11. Katana am sa tin cont de tine. Dar mentan sunt destui moderatori. Desigur avem necoie de moderatori la alte sectiuni. Lock.
 12. bkp

  Reclamație [cP.elite]Smoody. - Aimbot.

  Intradevar e la reclamati jucatori eu nu ma-m adresat ca atare dar reclamatia e facuta de un admin. Din cate am observat doar 2 ati sarit ca sunt dovezi insuficiente. Zau? 😂😂 , el face fast de pe loc si ximinal se invarte si merg gloantele dupa el dar se vede asa ca el are lag in filmare dovezi insuficiente. Si asa pixelat si la 10 fps se vede cum il urmaresc gloantele. Peet iti faci aparitia si oriunde ti-o faci, faci ceva sa dai in bara si acuzi lumea fara sa aduci ceva obiectiv, doar o faci din ura acuzand lumea, si adresandute lor. Oricum, ai decizi tu pe pielia ta nu ai lasat ca admini sa isi deie cu parerea, aici ai gresit tu ca ai dat lock so nu incerca sa o dai la intors ca ni sa urcat la cap bla bla bla, ca daca un admin face o reclamatie de genu e sa va dati cu parerea si dupa ce multi si-au dat cu parerea sa deciem, nu sa faci tam tam tu. Cred ca ai inteles.
 13. bkp

  Reclamatie [cP.elite]Toffe Ban aiurea.

  Baiatu a primit 25 awp din partea mea pentru-ca a dat /ban fara sa aplice regula in cazul in care trebuia aplicata. Fiind cazul tau. Lock.
 14. bkp

  Reclamație [cP.elite]Smoody. - Aimbot.

  Hai ca are lag pe video, si pixelat si totusi ii merg gloantele dupa el🤦‍♂️. Nu suntem la dezbatere, cauzele care lasam topicul deschis este pentru opinia adminilor. Atat tot, de aici incolo generali/captani vor da veredictul.
 15. Cred ca cu nicio indoiala gta 4 este cel mai rau optimizat gta care sa facut . Nu e idee rea mihail, dar faza e ca multi de aici abea ii duc sampu, si multi nu au sa isi faca rost de pc. Dar nu e idee rea. Defapt daca nu gresesc sa mai jucat lumea pe servere online de la gta 4.
×