Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Ncs

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Ncs last won the day on October 15 2014

Ncs had the most liked content!

About Ncs

  • Birthday 07/02/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tecuci
  • Nickname
    [TRS]Ncs

Contact Methods

  • Skype
    ncs.dorift

Recent Profile Visitors

799 profile views

Ncs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

29

Reputation

  1. Acest video a fost facut prin 2013 , gasit recent prin calculator. In momentul de fata nu prea mai fac videoclipuri , dar am vrut sa imi arat munca de acum cativa ani. Drift: Eu Edit: Edgeofroad Enjoy !
  2. Serverul era defapt RPG.. si tin sa te corectez.. Tot ce este server roman este retardism*
  3. Nick-ul tau: [TRS]Ncs Numele filmului:O sambata cu Nea Ilie in SA-MP Autorul filmului:Tary aka Nea Ilie Film: Descriere: "Am deschis un server sa ne plimbam (sambata 18.10.2014) ca nu o mai facusem demult. (Nu cereti IP, e inchis) Scuzati calitatea, am randat de doua ori dar tot asa se vede pe youtube, in pc se vede bine. WTF Youtube?" Like-urile pe youtube pentru tary !
  4. Ca sa ii arat ca il am, si ca astept sa imi lase datele de contact sa il pot da
  5. Nu pun la download.. dau personal . atat
  6. Nick-ul tau: Ncs Numele filmului: GTA SA: Nissan 240SX Camber Killer Autorul filmului: p0tatoplanet / NcStecuciii Film: https://www.youtube.com/watch?v=A020WWxJlhM&list=UURxvL5mziG-FFNLOCl56opg&index=2 Descriere: Prezentarea unui mod creat de mine
  7. Stock hendling , nau mauds on dat carr
  8. Eu l-am lasat stock.. tot ce bag ar fi modurile de masini facute de mine..+ enb cand fac poze
  9. Nick-ul tau:[TRS]Ncs Numele filmului: Side-by-Side - Collab 2014 Autorul filmului: Echipa side-by-side , editat de membrul Braw Film: Descriere: Collab-ul echipei Side-by-Side.. Filmarea fiecarui membru apare in stanga jos pe durata collabului..Echipa exista din 2011
  10. ^ defapt.. e mapa din jocul meu.. un pack complet . nu e de pe serverul vostru
  11. Nume: Ncs Numele Filmului: N-avem filme Link Video/Poza: Descriere:am facut niste poze in timp ce ma plictiseam pe RSS.. pe una din mapele de drift..
  12. Pai.. Masina arata cam asa cand mi-a dat-o un amic , fiind de asemenea si creatorul ei (Bodyzzz).. Cam aceasta este singura poza pe care o mai am care arata cam cum arata masina inainte sa ajunga pe mana mea Apoi ai inceput modificarile.. si aici a fost ca un fel de poveste.. dar o fac pe scurt aici.. dupa ce am primit masina.. i-am scos compartimentul motor.. cum este de pe un model gresit (masina Originala a fost un sil80.. eu am vrut un 240sx original..) si i-am pus cu totul alt compartiment , apoi au urmat Panourile originale, farurile si bara fata stil "pignose" sau "nas de porc" din cauza fantelor.. I-am modificat linia.. pentru ca masina am vrut de la inceput sa aiba rotile intr-un camber gigant .. si cum panourile erau originale, nemodificate.. am spus sa ii pui jenti originale de nissan 240sx.. si sa le tin pana cand ma voi atinge de panouri.. "am adus-o" intr-un garaj unde sa-mi fac modificarile.. Dupa aceea.. evident.. am inceput sa-i lucrez aripile... le-am editat pe cele originale (le-am facut gri pentru poveste, si sa evidentiez munca) Apoi i-am montat Jentile , fiind niste SSR-urile .. numele exact nu mi-l amintesc pentru cunoscatori.. In spiritul povestii "am trimis-o la vopsit" culoarea am ales sa fie permanenta..adica nu poate fi modificata in sa-mp.. un Maro, avand in minte sa o potrivesc cu auriul.. Si ajunsesem la capatul proiectului.. acesta fiind prezentat doar pentru exteriorul masinii.. diferenta intre pozele de sus si cele ce urmeaza dupa acest text sunt : Modificarea in proportie de 90% a interiorului.. Adaugare de stickere pe masini, geamuri.. Urmeaza poze facute cu ENB.. Si aici mai am cateva rendere realizate in zmodeller.. cu niste poze mai detaliate in interior.
  13. Puteam sa jur ca prima data cand m-am uitat la clipul meu credeam ca ai scris "ass" pe masina
×
×
  • Create New...