Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


anger001

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    Anger=D

Recent Profile Visitors

210 profile views

anger001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

  1. pai am mai multi dusmani ca prietenii, stau cu ei in casa dapi vecinii, dupa prietenii dupa familia =] e greu is singur frt ma plictisesc deia vreau un-ban ce fac stau sa ma lupt cu ei sa ma duc la puscarie... aiurea mai bine ma joc.
  2. nu la asta m-am referit, am dusmanii si imi copie multe date si incerca sa-mi fure tot gen. eltrack- nu tin minte ce putere am eu sa dau demoted? lol repet pe [esu.familia]Anger nu am zis niciodata asta si nu am fost contra nimenui,ba din contra cand ma vede jucatorii on intra ca ma cunosc, si tu de mai sus ca nu ma suportii dai contra,era usor si pentru mine sa dau contra ca nu suport pe x si y de-asta nu primesc un-bl ca vin unii "haterii" si zic din ura contra,fie ultimul comentariu,restu am zis mai sus.
  3. NICKNAME: [esu.familia]Anger AKA COMPLET: [RSS]Anger=D VECHIME: 2013 MOTIVE BLACKLIST: in cererea trecuta se spune ca am amenintat. ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: 1 feb-2023 ban 300 zile pentru c-am intrat pe cont fara sa fac cerere si mi-sa zis sa revin iar la vara gen acum. MESAJ: Imi cer scuze ca am amenintat cativa jucatorii nu mai stiu in ce fel anume, asa au considerat ei fara sa posteze un screen sau ceva precum i-am amenintat, eu nu am mai intrat de mult ca na cat am ban pe rss ma joc alt joc, si cineva are asemanator ip-ul meu cred ca vecinii.. sau nush dar am vazut in loguri ban-uri cu reason: [esu.familia]Anger si nici nu eram eu. Eu de mult vreau sa revin si nu reusesc, imi cer scuze iar pentru ce s-a intamplat in trecut a trecut mult timp cred ca mai bine de 1 an decand n-am intrat pe sv,repet ultima conectare pe 1 feb si ban in prima zi,ca am uitat ca am blacklist credeam ca am doar ban deia nu facusem cerere,dupa am facut cerere si na mi-sa zis sa revin c-am acum,imi e dor sa ma joc pe rss,vad in lista multi care au primit o sansa eu mai greu,acum pe bune cu ce am gresit asa grav sa nu pot intra 1 an si ceva..
×
×
  • Create New...