Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


iZanny[]

Members
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

About iZanny[]

  • Birthday 04/12/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    iZanny

Contact Methods

  • Discord
    DeadlyWD#7405

Recent Profile Visitors

2,810 profile views

iZanny[]'s Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

108

Reputation

  1. Cu tot respectul pentru vechimea ta pe acest server, nu prea te-am m-ai văzut să fi activ server (ca si mine de altfel), iar în rarele momente când intri pe server mergi la /lv și te apuci să vorbești cu lumea. Persoanele afectate cu adevărat de scăderea asta de playeri îs cele care fac DM, cele care vor să își creeze un gang dar nu au concurență, oameni ăștia au din ce în ce mai puține motive să intre pe server. Să fiu sincer, nu pentru toate persoanele au existat dovezi clare pentru blacklist, unele persoane au luat blacklist doar pentru simplul fapt că deja deranjau, toți știm asta dar ne facem că nu vedem doar pentru simplul fapt că acele persoane ne deranjau și pe noi. Imperialist faptul că ai comparat samp-ul cu Lol, CoD și asa mai departe e din start o mare greșeală pe lol îs câteva mii de jucători, la fel și pe cod pe oameni aia nu ii deranjează dacă pierd 1000-2000 de playeri când vin încă 5000 care abia își creează contul, în schimb pe samp unde numărul jucătorilor e între 30-50, acolo 20 de playeri se simt destul de mult, lasă topicul deschis nu te apuca tu să dai topic close doar pentru că tu nu ești de acord cu această propunere, decizia asta o pot lua doar Andy sau Runix fiind și singuri care ar putea să facă ceva în privința asta. Dați unblacklist la Greenland că vr să îi pun piesa
  2. Bug-ul asta e din 2013 și nu are nici o rezolvare, toată lumea știe de el.
  3. Pro, cu mine ai fost o persoană foarte ok, ai avut câteva ieșiri mai urate cu anumite persoane de pe server dar pert total ai merita să revi.
  4. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Numele meu pe RSS:iZanny[] Numele celui reclamat pe RSS:C4.exe Informatii text de ce consider ca triseaza: Prima faza incepe de la 1:48 pana la 2:05, trag in tine pana ma plictisesc si nu iei hit in 25 de playeri, a doua faza incepe de la 2:10 imi iau un hit de sniper fara ca macar sa fi pus tinta o secunda sa te uiti, la secunda 2:15 imi dai un hit de la 45 de m distanta cea ce e greu fara aimbot, la secunda 2:16 la fel nici macar nu ai avut tinta o secunda pusa, iar dupa 2 hituri de la distanta mare. Sa nu mai zic ca dupa 1 minut de cand ti-am zis sa filmezi ti-ai dat crash te-am asteptat 5 minute sa intri la loc in caz de un posibil crash sau cv si ai intrat fix dupa ce am iesit eu. Dovezi poze/video:
  5. Ai vorbit fără să ridici 2 degete, acum te iert dar tura viitoare te trimit la colț
  6. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Numele meu pe RSS:iZanny[] Numele celui reclamat pe RSS:AdryaN Informatii text de ce consider ca triseaza: Se vede in filmare, astept dovezile lui Dovezi poze/video:
  7. Pro, ai avut bl acum ceva timp și probabil ti-ai învățat lecția
  8. Nume: iZanny[] Ce ai de vanzare/de cumparat: Vreau sa ma las si vand tot stats + 91 c4 Pretul oferit/dorit: 50 de lei pe BT Poza cu status: https://imgur.com/a/fMEH7CJ
  9. https://youtu.be/bczm0-AsEeM?si=q8tQOzPao2UVsHOW
  10. Când apare filmul Mircea ?
  11. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum:iZanny[] Nick-ul celui reclamat:ollTiMisT. Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/15571-olltimist/ Motiv: Hide aiurea Dovada: Se poate verifica Topicul(optional):- Altele cuvinte: Cu ce drept imi dai hide la comentarii atata timp cat is admin si am pus link de la reclamatia anterioara ca in caz ca este prins din nou cu cod sa nu fie iertat.
  12. Îs rau ca deja m-am saturat când intru sa vad 3 reporturi nerezolvate și 5 admini on, mulți dintre ei dau /res doar în momentul în care intră redscreen și nici nu se pun spec. A-ti ajuns sa dați pro doar pentru că e fata, ce îmi pasă mie că a fost ea rcon pe nu stiu ce sv? Rconul face ce vrea lui, nu ii intră redscreen, da ignore pm și nu îl mai deranjează nimeni, mie în schimb îmi dau pm playeri ca admin x și y nu isi fac treaba de parcă eu îs căpitan. De ce să primească admin pe o aplicație făcută în 2-3 minte fără filmare, fără nimic, îs suficienți admini care dau doar mute acum nu mai avem nevoie de încă unul.
×
×
  • Create New...