Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


AddyWP ??

Guardian
  • Posts

    1,143
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by AddyWP ??

  1. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum: [hte.legacy]addywp) / AddyWP Nick-ul celui reclamat: [eL.squadron]dariO Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/20449-elsquadrondario/ Motiv: wp unui guardian pe un topic postat acum 4 luni Dovada: https://prnt.sc/Nir86jwBGYIe Topicul(optional): - Altele cuvinte: Se poate verifica pe logs ca el mi-a dat, poza o facusem dupa ce mi a scos robbo wp.
  2. Nume: [hte.legacy]addywp) Ce ai de vanzare/de cumparat: gems si tot stats (200 gems, 24k coins, 200 ore +cv kills si driving points) Pretul dorit: 5e revolut Poza cu status: https://prnt.sc/TJJOzq7HKgrJ
  3. cu ce ajuti tu serverul de discord?
  4. Esti pe board-ul gangului hte, te as ruga sa pastrezi un limbaj decent.
  5. se anuleaza concursu ca e hte pe 1
  6. ai vorbit numa sa te aflii in treaba contra, nu te am vazut niciodata pe server
  7. https://prnt.sc/KG36HGdKmvLH t/c
  8. daca nici fondatoru nu apare in poza e rau
  9. Daca chiar vor sa ajute serveru, sa bage niste bani, intra frumos pe http://www.rss-ro.com/post.php?view=117647 , doneaza pt gems, are si lvl 3 la admin si a ajutat si la plata hostului.
  10. Singurul care merita functia in prezent, pro.
  11. asa ai zis si data trecuta, sa te joci cu prietenii tai, sa te distrezi, pana ai dat iar de ganguri, ai vazut ca nu ti merge si ti bagat codurile la maxim. Contra din partea mea, ai fost si vei fi toxic in continuare.
  12. Lasand prietenia noastra deoparte, cererea asta este mult mai buna decat ultima. Personal, eu iti ofer pro, deoarece te cunosc si stiu ca ai scris fara nicio ezitare tot mesajul din aceasta cerere.
  13. lasa ca nici tu nu esti mare legenda hte, noroc cu hte pe rhs ca altfel nu te prea stia nimeni
×
×
  • Create New...