Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

SOSETA_

VIP
 • Content count

  1,335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

SOSETA_ last won the day on May 29

SOSETA_ had the most liked content!

Community Reputation

833 Excellent

About SOSETA_

 • Rank
  be happy
 • Birthday 03/31/2001

Contact Methods

 • AIM
  de la Simply
 • MSN
  -
 • Website URL
  http://-
 • ICQ
  - 100
 • Yahoo
  Skull_samp@yahoo.com
 • Jabber
  -
 • Skype
  pro.skull42

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vișeu de Sus <3
 • Interests
  Sa traiesc
 • Nickname
  SOSETA_

Recent Profile Visitors

14,171 profile views
 1. Salut, dupa cum spune si titlul am decis astazi impreuna cu Andrey_Derp, Nexus si Lexus ca sa acordam niste premii primilor 3 membrii din Top 10 Gang Points in fiecare luna. Mai jos aveti toate informatiile necesare pentru a intra in posesia acestor premii. Ce fel de premii sunt? - primii 3 membrii din Top 10 Gang Points o sa fie premiati in total cu 30 gems( cate 10 gems la fiecare loc 1-2-3). Pe langa aceste premii o sa fiti trecuti in acest topic lunar daca reusiti sa faceti acest lucru. Cum obtii acest premiu? - acest premiu se obtine acumuland un numar mare de Gang Points si intrand in top 3, pe langa asta putem acorda si pe activitatea de recrutare. OBS: Pentru a intra in posesia acestor premii trebuie sa faci parte din Top 10 Gang Points members. Cine poate participa la acest event? - la acest event pot participa toti membrii gangului, cu exceptia Co-Ownerilor[ pR.units] si a Ownerilor. Care sunt principalele reguli? - folosirea de hacks/buguri care te ajuta sa trisezi = gangkick, ban pe server( in functie de hack/bug/etc) si blacklist in gang. - daca va prindem ca faceti fake gp = gangkick, ban pe server si blacklist in gang. - nu vreau sa apara certuri legate de capture/gwars/etc = va excludem din concurs in luna respectiva, iar pe langa asta o sa acordam sanctiuni in functie de gravitatea problemei. - respectati membrii superiori voua ca si rank Va dorim succes, pentru orice nelamurire sau orice intrebare puteti sa-mi dati un pm mie sau unui owner(Andrey_Derp, Nexus). Pe viitor o sa marim aceste premii, in functie de bugetul de care dispunem. Acest concurs incepe din aceasta luna.
 2. Dovada Gang Points: Ziua: gp e facut in luna mai, am uitat sa postez Diferenta Gang Points: -
 3. SOSETA_

  Shop SOSETA_

  UPDATE! DAU GEMS - PM ME.
 4. Salut, in acest topic o sa fie postată fiecare pozitie obtinuta de gang-ul nostru in fiecare luna. Aici o sa posteze ownerii gangului o poza cu /top-ul la finalul lunii( in ultima zi a lunii) MODEL: Incepem cu prima luna a acestui gang( ma rog, primele 2 saptamani fiindca am primit gang-ul pe data de 14 mai) Luna: mai 2020 Poza: O statistica destul de frumoasa, avand in vedere ca suntem un gang in crestere si pot spune ca am facut o mica concurenta gang-urilor si am reusit sa inchegam usor usor un colectiv unit si frumos. Va multumesc tuturor jucatorilor din gang ce au contribuit in aceasta luna fiindca de la 0 gp in 2 saptamani am reusit sa facem 22k gp( in seara asta poate facem 23k gp).
 5. mai facem colegu e un mod pe skin 288 si imi arata skinul 300 alb.. nu si tu X(
 6. Nick : [pR.units]SOSETA_ Titlul Filmului ( In caz ca vrei sa postezi film ) : - Link Film/Poza: In data de 28.05.2020 am facut niste poze alaturi de gang-ul Politia Romana pe care am uitat sa le postez, dar le postez acum. Se poate observa in ultima poza cum aceasta distractie este distrusa de Dawin( care are in cap doar gp). Noi organizam aceste activitati(patrule, poze, intalniri, etc) pentru playerii incepatori fiindca ei se simt bine cand facem asta si imi cer mereu pe gangchat sa organizam activitati. Pentru cei care spun ca nu se poate sa facem si RP, dar si GangPoints(atacuri, gwars) v-am demonstrat ca am reusit in aceste 2 saptamani de cand este gang-ul pus pe server sa atingem 20k gp+ sa avem un numar destul de ridicat de playeri. Am reusit sa ne atingem obiectivul cu care am inceput acest "proiect" si anume sa facem un grup unit unde toti ne simtim bine si nu suntem sclavii unor atacuri.
 7. Morosane zici ca s-a bagat peste decizia ta, dar i-am zis asta altui admin in gluma( el intelege gluma si nu e ultimul ofticos de pe server) si putea el singur sa ma sanctioneze daca s-a simtit suparat. Am fost sanctionat pentru chestia aia si de atunci nu am mai avut nimic de comentat, n-am mai injurat si chestii, am avut o scapare.
 8. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [pR.units]SOSETA_Numele Adminului pe RSS: [Loyal.p]Moro$aNMotivul reclamatiei: mute aiurea x3Dovezi: primul mute: https://imgur.com/a/c97NnLQ al doilea: https://imgur.com/a/QY5i7ev al treilea: https://imgur.com/a/9lwn7vG Culmea e ca Violent si w1nter, care sunt si ei admini au zis ca sa imi dai un-mute ca nu e nimic gresit in asta.. Deci nu mai poate exista putin amuzant cum era pe RSS mai de mult? Traiti toti intr-o ura, dati mute pentru chestii aiurea( am zis "uite cat am pl, daca ti-o bag in gura?", nu inteleg de ce imi dai tu mute daca w1nter nu s-a suparat.. :-w Ai asa o boala pe noi de cand am facut gangul si traiesti intr-o ura completa. w1nter e admin, daca s-a suparat trebuia el sa ma sanctioneze, nu tu. Mai lasati si voi atata rivalitate si distrati-va putin ca e un joc, nu trebuie sa fiti toti intr-o cearta.. Daca ramaneam doar cu primul mute nu ziceam nimic, dar culmea e ca te trezesti tu singurul admin sa ma sanctioneze, cand toti ceilalti au inteles ca e 4 fun. E doar un joc frate, daca la capture si atacuri sa traiesti intr-o ura, macar cand glumim poti si tu sa te detasezi de asa numita rivalitate.
 9. SOSETA_

  Shop SOSETA_

  UPDATE! CUMPAR MASINA PREMIUM - DAU GEMS + STATS
 10. Salut, in acest topic sunt toate informatiile referitoare la obtinerea tagului special si obtinerea parolei de la Staff Only. 1. Tag special: [pR.units] - este tagul nostru special, oferit persoanelor de incredere. Cum se poate obtine acest tag? - acest tag se obtine prin vechimea in gang-ul nostru si prin activitate. Care sunt cerintele acestui tag? - fast c-bug, vechime in gang( o sa va adaugam cand credeti ca meritati acest tag), activitate in gang( in ceea ce priveste GangPoints, dar si patrulele organizate) si gestionare a problemelor aparute intre membrii gangului. De ce am ales acest tag? - suntem un numar restrans de owneri si ne trebuie ajutor in ceea ce priveste organizarea gangului atat pe plan de GangPoints cand si in plan de patrule(RP). Acest tag reprezinta o asa numita functie de Co-Owneri, care sunt superiori unui lider. 2. Parola de la Staff Only: - in aceasta categorie vor avea acces doar ownerii gangului si persoanele ce au tag-ul special [pR.units] Cum obti parola de la Staff Only? - daca esti promovat la tag-ul special si la asa numita functie de Co-Owner ii dai mesaj unui owner din gang( mie, Nexus, Andrey_Derp) ca vrei sa primesti parola de la Staff Only.
 11. Salut, in acest topic sunt trecute regulile pe care trebuie sa le respectati avand in vedere postarea unor topicuri sau unor comentarii in sectiunea bordului Politia Romana. Reguli: 1.Nu faceti topicuri aiurea. 2.Nu faceti topicuri la sectiunea nepotrivita. 3.Nu folositi un limbaj vulgar. 4.Nu faceti dublu post. 5.Nu aveti voie sa faceti un topic daca nu sunteti in gang. 6. Nu faceti topicuri fara a respecta modelul de postare. 7. Nu aveti voie sa postati materiale cu continut pornografic. 8.Nu incerca sa postezi poze/video cu scopul de a face reclama risti BAN. 9.Nu vreau sa vad certuri. Nerespectarea acestor reguli duce la sanctiuni conform regulamentului general al forumului sau sanctiuni mai simple din partea ownerilor( hide, delete post). Sper ca m-am facut inteles.
 12. SOSETA_

  Reclamatie ESU & Politia Fake gp

  Prietene ai ceva probleme grave, ma jur. Eram in gwar cu tine, ma uitam pe map ca-mi aparea cum pierd teritorii. De ce sa dau /leave pentru un cacat de teritoriu care nu ne aduce un avantaj cand eram doar 25 playeri pe sv? Daca vedeam ca imi captureaza baza, mergeam sa dau /loot si dupa dadeam deffend, asa cum si s-a intamplat de altfel, dar chestia asta nu ai surprins-o( era greu si la baza, 5v1..) Imi poti explica si mie cum sa dau fail un singur player la alti 5 playeri, din care 3 sunt capture si cei 2 ii protejeaza? Am vazut ca nu pot la /wezy, am renuntat.. nu sunt obligat sa merg sa apar acel teritoriu daca am alta activitat.
 13. SOSETA_

  Reclamatie ESU & Politia Fake gp

  Salut, imi vad numele in reclamatie si am dreptul sa raspund. Nu am capturat asa cum zici tu, nu am facut niciun fake gp. Hai sa-ti spun tot ce a fost: Am intrat pe server, toate teritoriile erau capturate de upc(4) si t4l(6), am luat all map(aveam 9 teritorii), mai putin t4l(baza lor e grea) si dupa cautam gwars. Ceea ce ai surprins tu nu e un fake gp, eu eram singur in acel moment in gang( restu copii de 8-9 ani cu patrula), am mers la un atac al gang-ului ESU(/wezy locatia) si am facut niste gp pe ei, dar tot au capturat ca erau 5v1.. dupa m-am bagat in gwar cu tine si le-am zis ca pot sa ia orice, dar nu baza fiindca eram in gwar cu tine si trebuia sa dau /loot( lucru care s-a si intamplat, am dat /leave, am dat /loot si nu am putut sa dau deffend ca erau iar 5v1).. nu pot sa ma impart si sa dau deffend si sa fac gwar, am intrat in gwar cu tine fiindca mai aveam nevoie de 11 gp sa dau /loot. Nu sunt obligat sa dau /leave din gwar si sa merg la toate bazele unde ataca ei ca pana fac asta se scurge jumate din timp + nu sunt sanse sa dau deffend. Daca aduceai dovezi de cand am inceput sa capturam teritoriile si daca vorbeam despre asta, era fake gp, dar asa nu am vorbit in nicio secunda sa captureze ei ca dupa iau eu. Aveti boala pe gang-ul Politia Romana de cand l-am facut, dar nu inteleg de ce, noi suntem un grup de prieteni si incercam sa aducem ceva nou pe server ajutand playerii incepatori sa se dezvolte( ii invatam c-bug, ii invatam sa captureze, patrulam cu ei fiindca playerii de genul adora chestia asta si ma intreaba mereu pe gangchat cand patrulam si mereu ii ajutam cand au nevoie de ceva, ei nu sunt sclavii nostrii de gp ei sunt prieteni cu noi fiindca ei ne reprezinta, pentru ei am facut gang-ul) Cand am avut ideea sa facem gang-ul " aaaa, gang de rp hahahhahaha, nu o sa faceti nici macar 10k gp; gang de politisti, rip intr-o luna; etc" si cand l-am facut avem niste statistici foarte bune: - 17k gp in 14 zile( 15 mai la ora 1 noaptea a fost pus gang-ul) - avem un numar foarte bun de playeri on(15+ aproape mereu) - organizam asa zisele patrule, in care acesti playeri incepatori din gang-ul nostru adora chestia asta fiindca suntem primul gang ce am avut o idee noua( legat de patrule, rp, chiar si comanda /amenda) - chiar daca suntem un gang de 2 saptamani, reusim sa cream o mica concurenta pe server( acum o sa vina aia sa zica ca noi capturam cand sunt 20 pe sv, dar nu e asa, noi incercam sa facem o legatura intre activitatea de gang( gp, atacuri, gwars) si scopul cu care am pornit( asa anumitul RP si anumita patrula organizata de gang-ul nostru intr-un numar destul de mare de playeri, 7-8 chiar si 10)
 14. SOSETA_

  Server Discord Politia Romana!

  T/C cineva pls
×