Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


GR4Hdmeru

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    Montex.

Recent Profile Visitors

1,268 profile views

GR4Hdmeru's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

29

Reputation

  1. Buna. Ma numesc GR4H dupa cum (nu) stiti dar am luat blacklist din CAUZA la aimbot FALS detectat de catre COMANDATUL mitzy dupa spusele sale crede ca am aimbot si n am cum sa l contrazic. Eu pur si simplu vreau sa mi scuze celor ce le am gresit ,si da neg asta cu aimbot STIU personal ca nu am asa ceva. Poate te-am injosit cu ceva dar crede-ma ca nu am facut o, si da imi cer scuze ca am tot continuat cu cereri de unban si contestatie dar pur si simplu n am cum sa ma opresc daca stiu ca am DREPTATE dar tot nu inteleg de ce o tii pe a ta MITZY pur si simplu cred ca nu poti sa accepti ca si tu uneori faci GRESELI Da esti o persoane matura dar cand vine momentul sa rezolvi un caz mai greu actionezi in cel mai prost fel posibil asa cred eu si nu numai eu. @albeer. si imi pare rau ca te am bagat si pe tine in aceasta situatie putin cam CIUDATA Daca tot vrei sa aflii cum joc poftim un video SI inca odata chiar imi pare rau ca am procedat intr un asa fel . Si poate si tu ai gresit ca ai reactionat asa. Poti sa te exprimi daca ai ceva de zis. @albeer.
  2. Gata ai luat demoted , T/C @Buzz.@albeer.@rullz@Cristi.S
  3. Odata ce ti-am zis nu , tu tot continuai cu PM , si ti-am zis taci drq.Nu esti tu mare persoana sa nu iti zic sa taci + disperat nu e injuratura sau jignire.
  4. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS:montex1337Numele Adminului pe RSS:[RSS]TIBA2003Motivul reclamatiei:4 warnuri aiurea .Dovezi:http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=38450 Eu zic ca nu merita 5 awp , daca imi dadea 1 mai ziceam , dar asa macar 15-20 ...
  5. La faza cu 40 awp nu mi-ai raspuns
  6. Eu am zis clar ca el ar merita acest rank , doar ca un Capitan nu ar trebui sa joace cu cheaturi , ce ai omule ? Si dece mie imi dai 40 si la altii 10/20 ? https://imgur.com/a/ClRTl Daca dai ban dai la toti egal , nu cu favorizare.Si am dat un argument bun , am zis un argument dece nu ar merita Captain .
  7. Pai la orice PRO am zis un argument bun .
  8. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum:montex. Nick-ul celui reclamat: Imperialist Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/3280-imperialist/ Motiv: Ban aiurea Dovada: https://imgur.com/a/vt8f0 Topicul(optional): Nu stiu. Data/Ora: 6 hours ago Alte cuvinte: Pentru ce ban ? Ca au luat mai multi , nu inteleg.
  9. GR4Hdmeru

    Provocare BB

    Cica jucam azi , st sa vorbesc si eu cu ai mei, trebuia sa ma anunti macar de ieri/vineri nu azi.
  10. GR4Hdmeru

    Provocare BB

    Jucam cu o conditie ca ics ala nu joaca cu aim.
×
×
  • Create New...