Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


†TERROR†

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

†TERROR† last won the day on December 9 2015

†TERROR† had the most liked content!

About †TERROR†

  • Birthday 04/09/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    TERROR.

Recent Profile Visitors

5,052 profile views

†TERROR†'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

84

Reputation

  1. 1:https://postimg.org/image/h6i7j6ntv/ 2:https://postimg.org/image/g82fsvr77/ Launcher pe off , nu ai aim ?? da-l pe on ce te caci pe tine ??? e logic ca nu faci fast :)))) tragi incet sa nu se vada aimu , urmaresti cu tinta nu tragi ca orice n00b pe langa , deoarece ai experienta , dar nu ratezi .. Ma pot duce si la mama draq , dai hit la 360 grade .. VREI SA TE CRED ?? Fa bai baiatule un video cand faci un duel , launcher pe on arata=mi 360,720 si esti cea mai tare!!!! lasa tu faza cu lagu , cu pingu , tu te scoti din toate da-ma draq , tu esti robot ?? nu ratezi un glont ?? Adu-mi si mie un video , fa-l azi cum rupi tot sv fara sa ratezi si te cred .. Stiu ca am facut reclamatia degeaba , defapt toate impotriva ta sunt degeaba , ai spate!! Bravo tie si rusine spatelui!!!
  2. Nu e aimbot ?? VITEZA 0.25 LA SECUNDA 2 ?? in ce directie e deagle ??? bunule ?
  3. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: ramS.psTNumele Adminului pe RSS: [esu.familia]SIMPLY_Motivul reclamatiei: Aimbot. Dovezi: Un gardian cu experienta,asta nu e aimbot? ... fara cuvinte despre acest staff..
  4. Ai un os cu carnita FACI VIDEO DA ?? Forta RENKO
  5. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: sync.mdfk Numele reclamantului: [To]Sply Motivul reclamatiei: AIMBOT! Dovezi: Degeaba esti smecher AIMBOT FACUT DE TINE TOTI FRAIERII TE CRED CA ESTI O ''LEGENDA" LA SPALAT VASE ?? =) MINUTUL 01:35 m-ai socat frate , ai avut un reflex .. mamaa!!Imi arati si mie cum faci ?? ASA STAFF FRATE .. Ai avut peste 200 reclamatii .... Stau si ma gandesc , oare platesti Comunitatea de nu iei ban ?? RUSINE! :)))) Te rog eu mult bai LEGENDA VIE sa-mi faci si mie un video 10/10/2016 cand nu ratezi de loc .. sa te cred , ca poate tu esti cel mai al draq dm-er de pe glob si eu nu stiu .. 720 ?? :))) cu aim a ?? Face-ti dreptate ! A DA , PE FINAL VREAU SA FACI UN VIDEO CU 720 NUSH , AU INCEPUT SA-MI PLACA CACATURIILE ASTEA .. FAI SI UN 1080 CU DEDICATIE MAROCANULE! Bafta la aim vere! Degeaba conduci macro , cand tu construiesti un cacat de aim , ai minte!! Altii il descarca in cleo , tu il faci , tot respectul!!!
  6. Asteapta sa vedem ce zice unul cu experienta , ce tot te caci pe tine ?? Ti-e frica ?? MINUTUL 00:17 BAIETE !!! NU E AIM ?? Nu te stresa , daca se considera ca nu esti vinovat nu iei demoted , dar daca da , asta-i viata .. Nu veni tu la mine cu omul evolueaza .. IZI PIZY LEMON SKUIZY A ?? :))) Bai baiete , tu ai scoala frate nu gluma , ce admin ar tine aimul pe on tot timpul , gandesti ?? dupa ce l-ai dat pe off ce nimereai , pereti ?? evolutie tata nu gluma , tu evoluezi odata la 2 secunde a ?? MINUTUL 00:17 SPUNE ABSOLUT TOT !!
  7. Ma faci sa plang , jur frate ... e greu sa pierzi ?? dar caterinca va place la toti... ce sa faci BayerN.. asta e viata virtuala .. vorba ta care era dupa ce te-am filmat ?? Izi pizy .. continua tu ... Voi ati distrus RSS-ul .. altcineva nu .. Adminii pusi degeaba .. Nu ti-e rusine ma sa banezi un aimer cand tu il folosesti ??? As sta draq la locu meu si nu as comenta , nu am de castigat nimic dar nici de pierdut ca mai ia un admin pus aiurea demoted . Peace (SI ALTA DATA :*)
  8. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: sync.mdfkNumele Adminului pe RSS: BayerN.Motivul reclamatiei: Aimboter Dovezi: Frate meleu cat am asteptat acest moment , statea frate-miu pe server frumos , sa invete si baiatu c-bug si uite pe cine prinde cu aim , pe copilu care-mi da kick cand castig event de 10 gems :))) BayerN. cel tare-n cleanta Cand intra in spatiul mic il baga pe on sa nu sara prea tare , iar cand iese baiatu nu mai nimereste nimic .... Oare de ce ?? IMI IUBESC FRATELE , NUMBER 1 !!!
  9. Ia uite baiatule de unde-l am :))) crezi ca-i al tau?? Vrei sa pari prost sau destept ??
  10. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: Seek.rmx Numele reclamantului:[To]Sply Motivul reclamatiei: AIMBOT Dovezi: TREZIREA FRATIILOR , N00BU ASTA FACE 900 KILLING SPREE SI EL NU E AIMER ?? =)))) SA-I SPUNA LU TACSU CA N-ARE NIMIC
  11. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [RSS]SiNCE Numele reclamantului: Andrixxx.. Motivul reclamatiei: Injura ca ultimu tigan, + glume cu /q Dovezi: 1: http://s33.postimg.org/nc8omooan/i12_cimgpsh_orig.png 2: http://s33.postimg.org/y9sudslj3/sa_mp_197.png
  12. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [RSS]SiNCE_ Numele reclamantului: [Veteran.p]BriaN_. Motivul reclamatiei: Aimbot dupa minutul 00:25 sare Renko calumea .. ON/OFF RATEAZA IN DRACI SI DUPA ACTIVEAZA AIM. Dovezi: https://youtu.be/Lv61H-vdadg
  13. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [wOw]TERROR_ Numele reclamantului: [EkT.Force]BaNDy_. Motivul reclamatiei: Abuz de pm la gwar .. deaia s-a dus draq ekt .. iti vine sa dai lgang la cat sunt de inculti .. Dovezi: https://youtu.be/wPvHuf0luAk
  14. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[wOw]TERROR_ Numele reclamantului:[GSF.Legend]xenon. Motivul reclamatiei: Aimbot, n-ai csf.. 00:07- 00:09 ON/OFF LA BAJATUU + TINE LAUNCHER PE OFF Dovezi:
  15. Da ma , tu ai dreptate =)))) ai prea multa experienta =))))))))))) Culca-te!!!!! (NANI)
×
×
  • Create New...