Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


godwee

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by godwee

  1. http://www.rss-ro.com/forums/index.php/topic/60995-lvair/ Dupa cum vedeti, mi-am gasit coduriile de la aceasta mapa, bine inteles, am facut acest lucru deoarece am vazut proportia in numar mare de " pro " si am zis sa fac rost de mapa Nume: .BoYkA.M.49. new aka: .SyK.xD Cu mici mdificari, mapa arata mai bine acum!
  2. godwee

    /LvAir

    Puteti da T/c, am pierdut coduriile mapei
  3. godwee

    /LvAir

    Daca, nu prea mi-a permis locu` dearece mai erau obiecte pe acolo ..
  4. pai, nu am, ca am facut asta, si zice " Nu aveti o adresa email pentru a va schimba parola "
  5. Pai boss, am zis ca am uitat parla nu ca vreau sa o schimb
  6. Nume: .BoYkA.M.49. Problema intampinata:eu mai am un cont .McAfee_=]] .... la care am parola principala si secundara, prima parla o stiu, dar pe cea secundara am uitat-o,si-l rog pe RuNix sa-mi dea el parola in pm Poza[Optional]: http://imgur.com/f2SHVU1
  7. godwee

    /LvAir

    Pff, e naspa asa man, /LvAir drifting ... neah.. eu as zice sa fie a mea pusa
  8. godwee

    /LvAir

    NUME: .BoYkA.M.49. NUME MAPA: /LvAir NR OBIECTE: 155 POZE/VIDEO MAPA: http://i.imgur.com/LD9JNC7.jpg http://i.imgur.com/D530lI3.jpg http://i.imgur.com/m3KR44K.jpg ==> Aici, cand un player intra in aces chekpoints, il va teleporta: http://i.imgur.com/AdNmh6F.jpg, si in interiorul acelui chekpoints va scrie teleprt /LvAirJump http://imgur.com/wKBCOKK http://i.imgur.com/BQWDajT.jpg ==> si aici un spawn pt playerii care se tele` /lvair PRET DORIT: 10 credite, si cer aceasta suma deoarece am muncit la ea 4 zile cate 3 ore, pot spune ca este mult de munca P.S: am vazut la /sfair /lsair sunt mape super frumoase si la LvAir mai nimic, asta ridica un punct de intrebare, de ce acolo da si aici nu, eu chiar imi doresc ca mapa mea sa fie bagata, e testata 100% fara bug-uri.
  9. Ba taci, intr-o parte se vede CLAR cand trag usor usor in tine si nu iei hit!
  10. Da? daia nu luai HIT? ha? ) sa fie ca tine, sa vedem ce zice si alt admin
  11. Nume pe RSS: [KiNG]Renato.xDD Numele Adminului pe RSS: .ArSeNaL_=] Motivul reclamatiei: Nu e corect ca un " ADMIN " sa aiba hack-urii entru un avantaj enorm fata de ceilalti. Dovezi: P.S: nu am pus bandicam-ul bine pe desktop si daia se vede asa, dar se intelege Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.
  12. Mersii de sfat, asta o sa fac
  13. godwee

    Mapa /BumpCar

    Ce copil, vrei sa pari superior sa nu mai dau +1 post, uite am facut-o, ce mai zici, ha? P.s: am terminat
  14. godwee

    Mapa /BumpCar

    Usor cu limbaju` asta de centura ca nu tine ma numanui din acest toic (cu exceptia ta) nu le-amdat, dar tu esti prea noob, prea .., prea .. noobule, tu numa Contra, sti cui ii dai tu pro? numa adminiilor le dai sa te pui si tu putin in " tema " sa zic asa .... concluzia, dau cui vreau eu +1 / -1
  15. godwee

    Mapa /BumpCar

    Pe tine nu te cunosc, si tu pui numa Contra, da? ) te provoc la un duel map editor, win, se une mapa pe SA:MP, ptr ca tu pui numa numa` contra, ai gusturi, ok, accepti duelu` ?
  16. godwee

    Mapa /BumpCar

    Mersii, frate astia cu " Contra " in special tu Humy esti un expert bos, no? aroganta asta te face " un simplu copil " +1 all
  17. godwee

    Mapa /BumpCar

    NUME: .BoYkA.M.49. new account Sha[D]oWnNn) NUME MAPA: /BumpCar NR OBIECTE: 80 POZE/VIDEO MAPA: http://i.imgur.com/dWtDWwh.jpg http://i.imgur.com/NogaKKL.jpg http://i.imgur.com/86gGzNC.jpg PRET DORIT: 10 credite ptr ca am muncit 2 zile la ea cate 3 ore Aici playerii se vor ciocni intre ei incercand sa ajunga la unu dintre cele x2 finish-urii .. objec's-uriile acelea vor impiedicat cat de cat adversarii sai dea jos facand astfel o incercare grea de ai dobora.. )
×
×
  • Create New...