Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


situatia in care se afla comunitatea


KAPPA

Recommended Posts

activitatea serverului mai sta in cativa playeri rupti de realitate care cred ca top1 este o mandrie foarte mare capturand ca disperatii toata mapa si reparand portile ca sa revina inapoi

 

pe langa asta vad ca este o lipsa de comunicare intre staff si playeri si niciodata nu se ajunge la un punct comun, fiecare isi apara apropiatii samd

 

cat despre situatia playerilor care au primit demotee, mi se pare josnic pentru ca in aceeasi chestie am fost si eu bagat cand aveam 14 ani si unul de 20 de ani s a simtit foarte atacat cand am glumit despre el..

 

nu este un capat de tara ca au primit demoted, poate astia erau cei mai activi si tineau serverul in picioare.

 

starea serverului este foarte delasatoare, macar ramanem cu amintirile.

  • Like 4
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

"Ban altui admin": poate se refera la data de 5/04/2024 cand mi-a fost spart contul, in seara aia pe la 7 si ceva, atunci cand m-a anuntat Yakuza. Eu ma comport foarte bine pe server, nu dau ban asa aiurea nici la admini, nici la ceilalti playeri. Nu stiu daca hacker-ul respectiv care a intrat cu numele meu a avut si un comportament care lasa de dorit, dar ceea ce mi-a zis Yakuza e ca cineva a intrat cu numele meu. M-am oprit repede din pedalat (voiam sa merg cu bicicleta prin oras sa iau o gura de aer marin), am tras pe dreapta pe undeva intr-o parcare de pe bulevard, iar apoi m-am dus repede pe site si m-am trezit cu cereri unban mai ales de la Andra si 999FPS. Eu nu as fi facut asta niciodata si nici nu o voi face, indiferent de situatie. Eu de foarte multe ori verific ID-ul playerului (de regula ma uit la lista de playeri de pe tasta TAB) inainte sa sanctionez, ca sa nu ma trezesc dupa ca am sanctionat pe altcineva. De fiecare data cand intru, salut pe toata lumea, pe /vad si apoi iau la rand (aproape) fiecare player pe VIP/Admin chat. Deci concluzia: Ban-ul dat altui admin se datoreaza situatiei mele cand contul meu a fost spart de un "destept" de pe alt server. (recunosc ca am intrat cu aceeasi parola pe acel server, oricum imediat ce am intrat din nou, am schimbat parola si mi-am pus si o parola secundara mult mai greu de ghicit)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

o alta problema ar fi ca staff-ul nu intra si pe server, in afara de capitani. ar fi o chestie ca si generalii sa verifice serverul frecvent, sa analizeze cu adevarat situatia, activitate, comportamentele, probleme cu care se confrunta cu adevarat comunitatea.

 

despere activitate, deja e foarte tarziu pentru ceva nou, nici serverele rpg nu mai ating atat de multi playeri ca in trecut.

 

despre demote la adminii, daca ati citit atent nu toti 3 au primit, doar ramses. ce mi se pare urat e ca a primit demote fara reclamatie fara nimic, doar din logs.

 

sa speram ca macar se va face ceva si va mai tine server-ul macar 2-3 ani, chiar si cu 20-30 de player, problema nasoala e ca din pacate nici 20 nu prea se mai aduna. in cursul saptamanii de dimineata pana seara server-ul nu depasete 10-15 playeri, doar seara intra mai multi.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, KAPPA said:

salut, vreau sa avem o dezbatere publica despre situatia in care se afla comunitatea in prezent si as vrea, daca se poate, sa ia parte la discutie toti jucatorii care vad acest topic si sa lase un comentariu relevant, o propunere, ceva

 

am vazut astazi o discutie pe whatsapp legata de djandy si topicul lui si am vrut si eu sa vad ce se intampla

 

vad ca sunt multi care ati dat like, cati dintre voi ati facut-o pentru ca sunteti niste pupincuristi? cati ati facut-o pentru ca nu va intelegeti bine cu jucatorii respectivi? cati ati facut-o gandidu-va la situatia in care se afla comunitatea in prezent?

cum v-a venit voua ideea de a-i persecuta fix pe astia 3 din senin pentru "atitudine de superior, limbaj vulgar" cand majoritatea serverului da dovada de acest comportament, inclusiv ownerul serverului?

"a folosit comanda ban pe el", "a facut car dm", "a dat ban la alt admin", din graba, din neatentie, din gluma, indiferent, aveti probleme mult mai grave de care ar trebui sa va ocupati decat sa le dati demote celor 3 insi

de unde atata strictete si seriozitate? mai sunt 20-30 de jucatori care intra on a daily basis, voua va mai arde de regulamente si justitie cand aproape va moare serverul? acum nu zic sa fie anarhie, dar sa fiti mai intelegatori

eTsnuxN.png

 

la fel cum voi cereti seriozitate si implicare, cum ar fi daca ati oferi si voi acelasi lucru la schimb? cum ar fi sa lasati orgoliul ala nesimtit si sa ascultati de parerile jucatorilor ca oricum n-aveti nimic de pierdut, comunitatea asta oricum o sa-si gaseasca sfarsitul indiferent, mai ales dupa felul in care e condusa, mai faceti asa la vreo 4-5 jucatori si peste cateva luni n-o sa mai aveti ce administra

nu mai bine v-ati gandi la cum ati putea face experienta jucatorilor mai placuta pe server? haide sa schimbam niste chestii, poate cumva reusim sa prelungim durata serverului

Foarte adevarat (nu e neaparat ca am fost inclusa in topicul lui Andy , ma repet n are nicio relevanță ca mi dea mie el demote pentru ca m am luat de zâna lui scumpa ) 

Nu știu câtă relevanță are comment-ul meu aici , vreau doar să-mi expun un punct de vedere față de situația aceasta. 
Eu am fost propusă (nominalizată) să iau demote pentru ca nu sunt bună la c-bug ceea ce juma din ,, adminii “ noi nu o fac și pentru ca am un limbaj vulgar și căci  calitatea mea video pentru dovezi nu este una bună , zău? :))))) 

Cred ca multi dintre voi ați văzut cum ma ocup , când mă ocup și cat de activă pot fii .

Și nu cred ca am greșit făcând treaba asta , chiar din contră am încercat mereu să ajut și să fiu și eu acolo la nevoie .

Imi dă demote pentru ce ? Ca i-am făcut una din prietenele lui zdreanță :)))) Aici includ când a zis ca am avut limbaj vulgar , cred ca doar atunci am folosit un limbaj mai greu de nivel și am întins coarda .
In rest vreau sa văd și eu când am abuzat ca nu cred ca au fost momente în care am exagerat ținând cont ca niciodată n-am avut awp in 8 luni de administrare.

Si pana la urma parerea mea este ca Andy și cei care se mai ocupă de comunitate sa verifice dacă mai tine serverul 2-3 ani , nu să se apuce să dea demote cui nu i convine lui :))))  Ocupa-te de ce e important , da putem spune ca nu sunt un admin perfect , nu o sa fiu vreodată și nici nu imi doresc sincer. 
Ocupă-te să crească numărul de playeri ca să nu moară comunitatea , nu să dai demote ca s a certat x cu y si x a facut handicapat pe y :)))) și ca unu a dat ban din greșeală altuia. Anyways dacă tot vrea acest om să-mi dea demote , ok , let s go :))) fă-o. Dar mai întâi de toate arată-mi unde am greșit , ca mi am expus o părere față de cineva.  Și imi voi cere scuze daca nu , sa n ai pretenții la prea multe din partea oamenilor de pe comunitate și celor din inafara .

Si tot ce e scris aici , e scris pentru Andy nu pentru cel care a creat topicul asta , pup kappa cel mai bun caracter 🤞🏻

Edit: Andy arată-mi și mie unde am avut reclamație pentru ceva in ultimele 5-6 luni :)))) și nu mi mai da mie demote pentru ca mi a suferit mie una ca stii bine ca despre aceea persoană este vorba. 

Edited by Andra
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

 

borG7YP.png    

 

 

  • Haha 3
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

eu zic sa va limitați părerea ca poate imediat va trece la "Analiza privind situația jucătorilor" 

Link to comment
Share on other sites

nustiu ce sa zic dar bv kappa ai zis o bine

ce trebuia postat acum vreo 5 ani se posteaza abia acum la 20 on

Link to comment
Share on other sites

aveti grija ce mai vb pe aici, poate va baneaza, dreptate mare ca intodeauna mister kappa, big up la toti

Link to comment
Share on other sites

moare din cauza conducerii care au sanctiuni inegale fata de jucatori
aici e vorba de atitudinea unor oameni din staff, UNOR
se cred superiori, inteligenti, smardoi dar ei nu-s nici pielea ... . Nu au fost, nu sunt si nu o s fie vreodata mai mult de atat
 

Link to comment
Share on other sites

Runix si plolice back in staff

  • Like 3
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, ANDREW said:

aveti grija ce mai vb pe aici, poate va baneaza, dreptate mare ca intodeauna mister kappa, big up la toti

 

1 hour ago, [T4L.OuTlawz]benz said:

eu zic sa va limitați părerea ca poate imediat va trece la "Analiza privind situația jucătorilor" 

Pentru ce? Ca avem și noi un punct de vedere , niște drepturi? Avem dreptate până la urmă , dacă vor comunitate să facă ceva , nu suntem noi obligați să respectăm niște baliverne aruncate la nervi.

Link to comment
Share on other sites

trist dar adevarat dar totusi avem niste amintiri de neuitat pe rss the best ever 

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Andra said:

 

Pentru ce? Ca avem și noi un punct de vedere , niște drepturi? Avem dreptate până la urmă , dacă vor comunitate să facă ceva , nu suntem noi obligați să respectăm niște baliverne aruncate la nervi.

Nu vrea nimeni comunitate, sv e deschis ca e câte un venit din el o data la cv timp, un rcon un gang etc. Nu e cn știe ce dar e acolo cv. Dacă se voia comunitate primul lucru schimbat host ul. După alte update uri cum se face pe rpg ca să mentina COMUNITATEA. Rss e un sv de dm nu de stunt mai testam un config una alta și mai purtam o conversație. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

swipe up

Link to comment
Share on other sites

Referitor la situatia server-ului: Doar cu rugaciune ne mai revenim, dar problema e ca suntem toti atei.

Referitor la topicul lui Andy: Daca se uita prin log-uri 99% din admini dispar.

Concluzie: N-avem la ce trage linie... 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Andra said:

 

Pentru ce? Ca avem și noi un punct de vedere , niște drepturi? Avem dreptate până la urmă , dacă vor comunitate să facă ceva , nu suntem noi obligați să respectăm niște baliverne aruncate la nervi.

ma tu cu cine vb aici, ia vezi, nu mai ai admin hHahahahaa, cerem dreptate, te pup andra regina sper sa fi indreptatita de catre sefia acestei comunitati, iar gradul sa ti se inapoieze  ! 

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

nici car dm nu mai ai voie sa faci ca iei demote

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, ANDREW said:

ma tu cu cine vb aici, ia vezi, nu mai ai admin hHahahahaa, cerem dreptate, te pup andra regina sper sa fi indreptatita de catre sefia acestei comunitati, iar gradul sa ti se inapoieze  ! 

te pup dulce bro😘 inca n am luat INCA

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Andra said:

 

Pentru ce? Ca avem și noi un punct de vedere , niște drepturi? Avem dreptate până la urmă , dacă vor comunitate să facă ceva , nu suntem noi obligați să respectăm niște baliverne aruncate la nervi.

tu ai drepturi pe rss.. 

 

 

anyway, good point @KAPPA o discuție constructivă cu toată comunitatea, nice try. 

 

Sperăm să iasă ceva bine. 🙏🏻

Link to comment
Share on other sites

degeaba comentam pe tema asta , pe staff ii doare la bascheti de comunitate , iar comentariile noastre nu aduc nimic. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Situatia comunitatii...

Ca orice comunitate/firma/organizatie care tine de peste 10 ani, din lipsa personalului si seriozitatii isi pierde principile, ideile, si performanta.
Dupa un interval de timp se ajunge la stagnare, lipsa de imbunatatiri, lipsa de interes, ultimatum sfarsitul.  
Hai sa o luam pe criterii:

1. Administartorii: 

Daca faci o lista si o scurta analiza ajungi la decizia ca majoritatea adminilor nu isi indeplinesc sarcinile.
Adminul nu mai reprezinta o entitate autoritara care sa mentina ordinea pe server.
Cat despre demoteu lu Ramses, cu 200 gems isi poate cumpara alt admin, a luat demote pentru ca a blocat gate-ul la gang, pe vremuri luai ban + sanctiuni asupra intregului gang.

2. Staff-ul:

Staff-u RSS a lasat mai mereu de dorit, am avut o delegatie staff full ESU prin 2018 in care s-a mers doar pe sanctiuni favorabile lor, acum avem o delegatie sustinatoare T4L si se procedeaza in acelasi fel.
Cea mai mare problema la STAFF a fost incompetenta de a lua o decizie neutra. Cu totii inclusiv RuNix si Andy sunt constienti de favorizarile de pe RSS, daca pe ei nu ii intereseaza noi nu putem schimba prea multe.
O solutie la aceasta problema ar fi un topic de genul asta. Cand este luata o decizie aiurita care nu ne multumeste, cineva sa faca un asemenea topic unde jucatorii comunitatii sa vina cu argumente solide si cu ideei de sanctiune, iar daca se cade la comun acord acea sanctiune sa se aplice peste cea a staff-ului.

3. Jucatorii:

O mare problema a comunitatii sunt jucatorii, majoritatea sunteti foarte toxici si ipocriti, vreti schimbari dar nu veniti cu nimic din partea voastra, vreti update-uri mari dar nu veniti cu nici-o sugestie aferenta, vreti prea multe dar oferiti prea putin.

4. Regulamentul:

La regulament este simplu. La sectiunea Staff Only de pe forum a fost un topic numit "Regulament nou in dezvoltare" deschis timp de 2 luni, nu a fost nici-o sugestie adaugata.
Acum tot o parte din admini nu sunt multumiti cu regulamentul.
Propun deschiderea unui asemenea topic pentru toti membrii comunitatii RSS, sa gasim o cale de mijloc convenabila mai mult sau mai putin pentru toti.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 playerii vechi de demult au crescut ,s au facut mari,si au strans bani de un pc mai bun si nu le mai convine sa joace pe un joc din 2009 cu 40 fps serverul a avut acelasi host si aceleasi sisteme si cand era 1000/1000 dar atunci nu vedeai sa scada lista de playeri

fiindca era inca la moda sa joci samp cum era sa joci cs si alte shit-uri, serverul nu are nici-o vina cu lipsa de jucatori si nici staff-ul principal,au muncit ce au muncit la server,si au scos banutii,ne au dat content acum noi e ca si cum am implora un om de 80 de ani sa se intoarca in razboi cu un ak 47 pe spate si un trabug in dinti ca rambo,indiferent cat de multe update uri si chestii noi s ar face pe serverul asta,o sa ajungem inapoi la discutia asta fiindca timpul trece

 

bucurati-va ca a existat un server ca asta,nu ca se sfarseste

  • Like 3
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, [esu.fuhrer]ovvy said:

tu ai drepturi pe rss.. 

 

 

anyway, good point @KAPPA o discuție constructivă cu toată comunitatea, nice try. 

 

Sperăm să iasă ceva bine. 🙏🏻

un fuhrer adevărat care se ia de fete pe rss :))

Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Sekiro said:

 playerii vechi de demult au crescut ,s au facut mari,si au strans bani de un pc mai bun si nu le mai convine sa joace pe un joc din 2009 cu 40 fps serverul a avut acelasi host si aceleasi sisteme si cand era 1000/1000 dar atunci nu vedeai sa scada lista de playeri

fiindca era inca la moda sa joci samp cum era sa joci cs si alte shit-uri, serverul nu are nici-o vina cu lipsa de jucatori si nici staff-ul principal,au muncit ce au muncit la server,si au scos banutii,ne au dat content acum noi e ca si cum am implora un om de 80 de ani sa se intoarca in razboi cu un ak 47 pe spate si un trabug in dinti ca rambo,indiferent cat de multe update uri si chestii noi s ar face pe serverul asta,o sa ajungem inapoi la discutia asta fiindca timpul trece

 

bucurati-va ca a existat un server ca asta,nu ca se sfarseste

multumim captain obvious, acum citeste si status updateul asta poate o sa intelegi si esenta topicului

 

JBrnE9h.png

Link to comment
Share on other sites


  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...