Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


stefi

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stefi

  1. 6 minutes ago, SHAHMEN said:

    Ca sa nu-ti dam ban direct, iti lasam un reply sa intelegi cum sta treaba. La 0.08, de ce tinta ta sare fix cand se vede acel player in masina si care pentru pret de o mili secunda tinta ta fuge direct pe acel player, dar cum este vizibil caracterul si numele( ceea ce detecteaza un aimbot) sare tinta pe el, dar dupa o mili secunda dispare numele, automat revine tinta la normal, dupa ce ai tras. Cred ca ai fi extrem de natang sa crezi ca din dovada asta te apuca pe tine sa tragi aiurea in playeri.

    Cum adica vere sa-mi sara tinta pe masina? am tras random in stanga, crezand ca este vreun player

    Primesc blacklist pentru o faza de 2 lei? srs :))

    Ai nevoie de tot videoul intreg? sa vezi ca pe parcursul videoului nu se vede nimic suspect?

  2. Nume pe server:[RSS]stefx

    Idee/Sugestie:Salut, sugestia mea este urmatoarea:

    Sa se adauge comanda /gwars si sa-ti apara o lista cu toate gang-urile care sunt in gwar, si fiecare  membru dintr-un gang sa  poata da spec pe gwar-ul respectiv.

    de ex: daca T4L face un gwar cu ESU, cei care vor sa urmareasca playerii din gwar  sa poata da /gwars si selecteze gwar-ul respectiv.

    Cu ce ajuta?: Am putea ajuta adminii in special, de exemplu: Daca un jucator foloseste coduri in gwar, spectatorii pot fi spec pe player-ul care foloseste cheat si pot anunta adminii prin /report, sau, pot sa faca o reclamatie pe forum. Poate mai intra frica in cheateri, zic eu :D 

    Comanda sa fie folosita doar de cei care fac parte dintr-un gang!

     

    • Like 2
×
×
  • Create New...