Jump to content
  • Advertisments

Advertisment

• Topics

• salutare, nu cred că mai sunt jucători care prezintă un interes real pentru comunitate, în special serverul de samp care nu prea depășește 8 playeri pe zi.    am decis să fac un effort post pentru foștii jucători și nu numai, pentru cei care și-au petrecut timpul, și-au făcut prieteni și s-au simțit bine pe server. ENJOY!!!   Early times of RSS: Primele videoclipuri pe care le-am putut găsi cu RSS 1. de asemenea și cel mai vechi clip pe care l-am putut găsi, noiembrie 2009, multi jucători nici nu erau născuți la vremea respectivă   2. Crăciun pe RSS în anul 2009, presupun că nu exista /santaland și era doar un mod de iarnă pe server și a oferit aspectul ăsta   3. anul 2010, pcbordi face un tutorial pentru jucătorii noi, ca aceștia să nu întâmpine probleme, la vremea respectivă nu toată lumea era atât de bună cu tehnologia, but well, sampul era in it’s peak   Fapte bune din partea comunității RSS: 1. videoclip realizat de FunnyBrothers77 de Crăciun în 2015   2. videoclip realizat de SLAYER și [esu]George   PEAK of RSS: cea mai bună perioadă a serverului, perioada 2010-2020, cand serverul avea zilnic sute de jucători și comunitatea era foarte activă. 1. cel mai viral videoclip pe care l-am putut găsi cu RSS, 2,2 milioane de vizualizări si 26k likes, videoclip realizat de Lecturatu alături de Bercea, și Stiffy (pentru fanii vechi). un videoclip care a atras mulți jucători pe server, totodată este și al treilea cel mai viral clip pe canalul lui Lectură   2. un videoclip făcut tot de Lecturatu și prietenii săi care are 589k views,  3. videoclip realizat din nou de Lecturatu care are 602k views, făcut din nou cu prietenii săi. în toate trei clipuri, vedem că RSS e în prime-ul său, sute de jucători activi, lumea chiar face stunturi, nu doar dm precum în ultimii 5-6 ani. putem să observăm după expresiile lui Lectură și restul că ei chiar se distrează făcând toate stunturile și chestiile cele mai fac, iar asta arată că playerii au apreciat la timp serverul, acum nu se mai bucură nimeni să facă un stunt sau ce se mai făcea la vremea respectivă   Funny videos of RSS: câteva videoclipuri în scop de amuzament ale comunității   1. ceva clasic, dacă ar intra Vadim Tudor pe RSS (odihnească-se în pace), credits to MRSTHEBEST   2. mulți tineri din ziua de azi habar n-au de cuvântul ,,Vine”, dar bă, Vines erau tik tok-urile copilăriei. Vine realizat de FunnyBrothers77   3. dm-ul de pe vremuri, nimeni nu se plângea de cheats, nu se amenințau ,,ne vedem pe forums”, totul era doar gold 😸   4. parodie realizată de FunnyBrothers77 =)))))))))   5.  4 retardați =]]]]]   Final era of RSS: cel mai recent clip viral cu RSS, cu 102k views, postat în aprilie 2023 de Zappy TV. din păcate clipul nu a atras jucători noi, chiar dacă scopul nu era de a promova, ci pentru ca zappy și pope să se joace for fun. nu mai adun videoclipuri recente cu serverul fiindcă nu sunt interesante și nu captează mai deloc atenție.    Final speech: Am ajuns în 2026, lumea nu mai joacă samp în general, nu trebuie să fim triști de asta, ar trebuii să ne bucurăm că am trăit niște momente superbe pe acest server și să ne mândrim că serverul nostru a fost, fără dar și poate cel mai bun server de stunt din România. Mulțumim RuNix, Plolice și celorlalți care au contribuit la formarea comunității, ați făcut copilăria a mii de oameni mult mai frumoasă. Din păcate nu mai este nimic de făcut pentru a învia serverul, trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt și să ne bucurăm de ce a mai rămas, în curând nu va mai fi nici ce este acum. Mă bucur că am reușit să-mi fac mulți prieteni, doar cu puțini am păstrat legătura până în ziua de azi, dar mi-a făcut plăcere să vă cunosc pe toți. Iar dacă am avut cu cineva tangențe, sau nu m-am înțeles în tot acest timp, îmi cer scuze, nu port ură pe voi și vă respect mult pe fiecare!! Și nu învinovățiți stafful pentru deciziile luate, căpitanii, generalii, adminii etc., fiecare și a făcut treaba cum a putut mai bine, de acum nu se mai poate rezolva nimic.
    • Cine nu include in topic si fraza  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.  va avea topicul sters + ban pe forum.   Closed.
    • Nume pe RSS: yinxisys Numele Adminului pe RSS: SANDKING3 Motivul reclamatiei: abuz de functie, mute aiurea + ban aiurea + limbaj Dovezi: https://imgur.com/a/ptXKOlh
  • Facebook

Advertisments

• Create New...