Jump to content
  • Advertisments

Advertisment

• Topics

• Am rugat-o pe Renata sa posteze in locul meu ca tu m-ai banat si nu am cum sa imi apar drepturile, o sa o zic cat de scurt pot 1 nu are trb ca m-ai prins undercover intelege chiar mi ai facut un bine si ma pot juca linistit si statsu ma doare n fund ca oricum am altu asa ca nu mai plange 2 Iti dau reactii la fiecare post pentru ca si tu imi dai si suntem intr-o comunitate si avem dreptul sa ne exprimam parerea si daca imi doresc sa imi exprim parerea prin niste reactii este dreptul meu. Era ideea ca tu sa imi arati unde e regula cu 80 awp in loc de 40, dar repet puteai sa imi acorzi 40 wp daca chiar aveai motiv, repet nu ti am dat 3 consecutive dar tu vezi doar ce vrei. de unde ai scos 5 shituri ? tu chiar esti incult tare baiatule, tu nu vezi ca ce ai zis mai sus se bate cap in cap cu ce zici acuma, nu e prima oara cand intr-o reclamatie spui niste chestii care se bat cap in cap, nu ma mai lua cu proverbe si kkturi ca nu impresionezi pe nimeni, inteleg te ai ofticat si fix acuma ai scris mare paragraf care se bate cap in cap cu primu si dupa mi ai dat ban ca sa nu pot sa mai spun eu nimic, esti penal rau si cu poza pe discord, pozele/dovezile din afara comunitatii nu se iau in considerare si daca tot vorbesti de ce 7 ani de acasa de unde plm stii tu cum sunt eu pe discord, chiar crezi ca sunt singuru care te injura, si credema pe mamica mea daca era sa te injur in afara comunitatii, ce ti a zis ala e minciuna pe langa ce iti ziceam eu.Aparent vad ca i-ai dat hide si lu Brian, esti jalnic dar acest comentariu degeaba il stergi ca are treaba cu reclamatia si oricum se vede daca ii dai hide deci e inutil sa stergi. by Mayhem
    • În primul rând treaba stă în felul următor: De când te am prins undercover și ți a fost șters contul respectiv ai pică pe mine.    Îmi dai reacții negative la fiecare post/reply al meu. "cum îți așterni, așa dormi", respectiv ți am dat și eu câteva unde anume nu-mi place contentul tău. Iar de atunci tu o ții numai și numai în reclamații asupra mea doar ca să te răzbuni că te am deconspirat mai exact în 2026 încă continui.     Prima poza de mai sus este din profilul tău Mayhem unde se vede ca mi ai dat 4 reacții negative în mai puțin de 10 minute (3x shit + 1 dislike), iar după cum se vede mi ai mai acordat un shit înainte cu câteva ore, mai exact total 5 reacții negative. Iar a doua poza este din notificările. Nicidecum același poza. Iar a 3-a am lăsat să vadă toți cei 7 ani de acasă ai tai.    Acuma încerci să faci pe prostul că nu găsești regula respectivă tu fiind foarte vechi pe comunitate având chiar și GM și știm cu toții cu 3x shit în mai puțin de o ora se sancționează cu ban și rep 0.    1.Iar cât despre "manipulare" se vede clar cine încearcă să manipuleze aici crezând că eu voi păți ceva.   Ai încercat intenționat mizeria asta cu reacțiile altfel încât să ai motiv de reclamație cu scuza că nu găsești regula 🤣  2. Te ai dat de gol intenționat mințind că se acorda 40wp nu 80, știm cu toții cât se da, inclusiv TU ca ai avut GM.  Iar 3. Acuma încerci sa manipulezi și să ne minți ca nu ai acordat acele reacții și ma faci pe mine orb. Dacă porți ochelari de vedere, aruncă-i nu îți sunt de folos.  https://ibb.co/Q71Dd02C    Și concluzia: "Cum ți ai așternut asa vei dormii"    În ultima vreme prea mult mi ai cerșit atenția o să fie ultimul reply unde îți mai dau importanță!  Asa cum am spus dacă se constată că am greșit, cer să fiu sancționat!  Mulțumesc!    Update!  Am zis să te las cu adv, dar nu ai cu cine. Ai făcut reclamatia e ok, acum așteaptă verdictul dacă se decide vei primi unban pe contul pe care ai ban. Până atunci respectă regulamentul!  https://ibb.co/0Vvkn5vV    NEW UPDATE >    Nu aveti voie cu mai multe conturi! Aveti voie doar cu un singur cont activ! Abuzurile de pe alte conturi, cum ar fi dislikeurile, se pedepsesc cu BAN PERMANENT!    
    • Unde vezi tu 3x shit consecutive din partea mea mai orbule https://imgur.com/a/kWLJiIX tu cred ca ai confundat reactia ta cu ale mele gen :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))atat de dezastru esti si cu ce incerc sa mint staffu ca nu am ce sa mint, tu zici ca ti am dat 3x dar se vede clar ca nu ti am dat, eu zic ca tu esti cel care incearca sa minta si sa manipuleze ca ai asta in sange daca intelegi ce zic. si bun sa zicem ca se da 40 daca as fi fost vinovat dar nu 80, de unde ai tras tu conculuzia sa dai 80 pentru ceva ce nici nu am facut gen
    • Am folosit acest cont deoarece am dorit să îți fac reclamație pentru că m-ai sancționat de capul tău, fără un regulament în spate, și nu doresc să stau închis 2 săptămâni de aiurea și vreau ca să mi-se facă dreptate!!!Bă băieți... auziți mă la el „nu ți-l banez și pe ăsta”. Măi, mamaie, dacă-l banezi și pe asta, știi și tu că faci încă un abuz și rămâi fără gm, de asta nu-l banezi. Repet, ai gm și nu știi regulamentu... Pe lângă că e strigător la cer așa ceva, mi-ar fi și rușine în locul tău. Din păcate, eu nu găsesc regula unde spune că trebuie să dai 80 wp pentru niște reacții, dar dacă tot cunoști așa de bine forumul, arată-mi unde e regula sau doar pur și simplu te-ai frustrat și m-ai sancționat pentru că ai impresia că această comunitate este moartă și nimeni nu bagă în seamă, dar te înșeli amarnic. Staffu e mare și se va face dreptate!!            De asemenea, nici nu au fost 3 shituri unu după altu. Dacă îți dădeam x3 shit, aveai cel mai mare drept să mă sancționezi și nu ziceam absolut nimic și îmi acceptam pedeapsa de maxim 40 wp, dar așa nu! Pur și simplu m-ai sancționat pentru că am folosit corect reacțiile din dotare ale comunității.In trecut, dacă îți aduci aminte, ți-am dat și 4 shituri într-o oră și, ce să vezi... a fost lock reclamația pentru că nu poți sancționa pe cineva dacă nu îți dă 3 shituri unu după altu!!! Învață regulamentu!!!!! Ce ar trebui să reprezinte pozele pe care le-ai pus? Literalmente, din 3 poze, fix una are treabă cu reclamația, una e pusă de 2 ori și una de pe discord. Încerci să pui multe poze identice și fără noimă să pară că ai cu ce te apăra sau ce, că nu înțeleg. Ce încerci să explici? Lămurește-ne, domnule.          Acestea fiind spuse, consider că inculpatul a greșit a doua oară în mai puțin de o săptămână și trebuie luate măsuri drastice în potriva lui, deoarece nu se va potoli aici. Cu stimă și respect, MayheM.
    • Se pare că prea tare ai luat-o înainte.  https://ibb.co/QFh505Cx https://ibb.co/whGH3S3r (3x shit, 1 dislike)  https://ibb.co/YFQJ9r5y   Puteți verifica și pe profilul lui ora și data când mi a dat cele 3x shit consecutiv + 1x dislike.  În nici 10 minute măcar. Iar legat de reclamația anterioară de sus unde a răspuns fabian a fost total diferită. (2x shit +2x dislike), aici mi ai dat 3shit +1 disl. Pe lângă că ești un mare ciudos mai și minți ai încerci sa induci staff-ul în eroare ca nu ai dat acele shit uri + ca se da 40wp pt asta :)). Arunca și tu un ochi la acest board la reclamații asemănătoare. 😉    Și apropo vezi că nu ai voie cu 2 conturi, nu ți-l banez și pe asta consideră un advertisment!!!   Dacă am greșit, cer să fiu sancționat!  Mulțumesc!    
  • Facebook

Advertisments

• Create New...