Jump to content
  • Advertisments

Advertisment

• Topics

• eu n am zis ca n are partea lui de vina dar tu i ai facut reclamatie pentru wp aiurea. nu i ai facut pt instigari, limbaj si alte cacaturi pe care le face si icloud. fa i reclamatie pentru ce consideri ca a facut gresit fiindca clar are si icloud un comportament de rahat si va fi si el sanctionat probabil daca sunt dovezile clare. ย  cat despre partea cu wp aiurea, ce i drept a fost fortata nota cu 80wp iti putea da si 40ย  insa ai mai fost sanctionat pt limbaj inainte si ai si scris un mesaj efectiv de mahala acolo deci sunt meritate cele 80ย 
    • Nickname:MayheM Topic:ย  Motivul:Lock aiurea.Mi se pare jenant sa dai lock avand in vedere ca stii si tu situatia cu icloud si comportamentul lui superior si sfidator fata de comunitate si mai ales ca se vede cu ochiu liber ca mi a acordat wp necorespunzator, arata mi te rog exemplu unde s-a mai dat 80 wp pt limbaj, hai sa zicem ca nu a picat bine pt mine ca la contul meu de forum am primit de mai multe ori wp dar din toate wp urile pe care le am primit 80% sunt pentru ca ma bagam la reclamatii si doar 1-2 sunt pentru limbaj vulgar asa ca nu vad rostul sa fi primit 80 awp, hai sa zicem maxim 60 dar nu 80. Ai precizat faptul ca ''doar ca ai vrut sa pari "smecher" si "interesant" injurand pe un forum care pare inactiv dupa parerea ta, insa fiind "inactiv'' :))))))) unde am zis eu ca e inactiv forumul, deja bagi de la tine...si ca sa o zic pe fata e a doua oara cand il favorizezi si scapa basma curata ca si atunci cand i-am facut reclamatie pt aim si i-ai dat lock si nu mi se pare normal sa fie favorizat avand in vedere ca a gresit pe buna dreptate si intentionat. Esti coleg, mereu ai fost coleg de cand ne jucam in crips, nu am nimic cu tine dmnf sa zicem ca ai picat tu dreamz la mijloc, na tu ai ales sa te bagi pt el n am csf eu nu-l las pe asta sa scape pentru ca e sub orice critica, inteleg ca favorizarile inca sunt prezente chit ca sv e mort dar voi merge pana in panzele albe pentru ca deja e strigator la cer ca pe o comunitate care este cu un picior in groapa voi inca sa favorizati. si mai las aici inca o reclamatie in care again a abuzat de gm si ce sa vezi a fost sanctionat cand cineva care chiar este neutru a raspuns la cerereย  ย 
    • Daca asta e limbaj de tolerat pe un forum public, imi pare rau pentru tine. Chiar nu tin partea nimanui aici, doar ca ai vrut sa pari "smecher" si "interesant" injurand pe un forum care pare inactiv dupa parerea ta, insa fiind "inactiv" din cate vezi raman vizibile posturi si de acum 2-3 saptamani. Asadar, limbajul tau colorat ar fi ramas in trend destul timp si ar fi fost vizibil pentru toata lumea. ย  Closedย 
  • Facebook

Advertisments

• Create New...