Jump to content

Legolas

Guardian
 • Content count

  1,103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Legolas

 1. Legolas

  La multi ani kuwapt

  La mulți ani
 2. Legolas

  Reclamatie [loyal.p]clano (aimbot on/off)

  Videoclipul este pe privat.
 3. Legolas

  Cerere admin [hte.legacy]dream

  Dream e un jucător vechi, a mai fost admin, știe ce are de făcut, mai învață și el din greșelile pe care le-a făcut, mna, nimeni nu e perfect. Pe viitor încearcă sa scapi de rahatu ala de bandicam, încearcă cu un obs ceva, orice setări ai încerca la bandicam, o sa iasă la final cu lag.
 4. Legolas

  Cerere captain Legolas

  Nume pe server: Legolas AKA: Lego, Exodus. Vechime pe server: vreo 6 ani, aproape 7 De ce îți dorești acest rank?: Sunt în stare să mă ocup și ma consider matur și responsabil de acest rank. Descriere în câteva cuvinte: Multă lume mă știe, cei noi nu prea, sunt vechi, nu am folosit cheaturi dar știu sa le depistez, știu cu ce se mănâncă adminul, de vreo 4 ani sunt admin și am avut doar odată Demoted pentru o neînțelegere. Nu stau sa scriu romane despre istoria mea pe acest server, nu cred ca își au rostul, nu am avut niciodată probleme majore, nu am făcut rău nimănui, nu am avut niciodată blacklist și nici măcar certuri cu cei cu rank mai mare. Sunt foarte activ pe forum și minim o ora pe sv aproape zilnic, cu mici excepții. Experienta își spune cuvântul, mai ales la detectarea cheaturilor, rezolvarea reclamațiilor / cererilor unban etc..
 5. Legolas

  La multi ani, rocky!

  Sa trăiești!
 6. Sunt de acord cu el. 10 zile sunt de ajuns. Postați aici dovada ca a primit ban.
 7. Legolas

  Cerere captain Legolas

  De când am avut perioada de inactivitate (prin 2018-2019) nu am avut probleme cu nimeni, nu știu ce te face sa crezi ca am ceva cu tine, de când am revenit, am încercat sa fiu cat mai imparțial și sa îmi vad de treaba.
 8. Clar ca bună ziua, să-l baneze cineva. Dar totuși, vreau și o explicație de la tine, cum fugi în halul ăsta?
 9. Legolas

  Mapa de_canals

  @RuNix clar noul /rocket.
 10. Legolas

  [LA]IoNuT - Vand hunter

  Trebuie postat afaceri cu stats. + titlul trebuie sa contina numele + ce vinzi. Moved + edited.
 11. Legolas

  Sugestie /event busted

  Nume pe server: Legola$ Idee/Sugestie: Atunci cand un admin face event busted, sa se poata da /event si implicit anunt. Stiu ca exista /ad si /vad, dar nu are acelasi impact ca si un /announce.
 12. Legolas

  Bug text /capture.

  Numele tau: Legolas Descriere: Dupa cum se poate observa in poza, capture-ul este in desfasurare fara sa apara acel text in dreapta precum ca teritoriul este atacat. Poza/Video: Locatia: /capture
 13. Legolas

  Posteaza-ti desktopul.

  Dacă e și cu animație puțin, the ram has left the chat...
 14. Nume: Legola$ Numele Filmului/ Pozei: Romania Super Stunt - BMX Race Link Video/Poza: Descriere: -
 15. Legolas

  Romania Super Stunt - BMX Race

  Scuze, la jetta n-am niciun fel de lanț așa că poți să plângi
 16. Legolas

  Romania Super Stunt - BMX Race

  Nu ma enerva că-ți bag soneria pe gât...
 17. Legolas

  Copil injura pe /pm (am dovada)

  Esti incepator, dar ai un model de respectat inainte sa faci reclamatie. Cat despre player, l-am sanctionat eu. t/c
 18. Legolas

  Problema /trade

  Jucatorii care posteaza pentru +1 post dar nu ajuta acel user cu un sfat primesc +20 warning point . Nume: Legola$ Problema intampinata: Am primit block la /trade din senin, acum cateva zile mergea, brusc, nu mai merge Poza[Optional]: https://imgur.com/a/AvwNmlr
 19. Legolas

  Problema /trade

  Da, am fost pe telefon. Mersi.
 20. Legolas

  Cerere captain AlexqP.)

  Pro, mai ales pt punctul 2. Aștept aia 50 de gems.
 21. Legolas

  Sugestie redscreen

  Nume pe server: Legola$ Idee/Sugestie : Să nu se mai primească redscreen pentru nerezolvarea /reports-urilor în timpul gwarului. E foarte enervant să aștepți după alți admini să se ocupe + că nu poți face nimic tu, ca admin, în timpul gwar-ului, și nu cred că o să dea cineva leave special pentru reports.
 22. Legolas

  accepted Cerere Capitan SHAHMEN

  Ești un băiat de treabă, ai o prezenta foarte plăcut simțită atunci când ești pe sv, ajuți începătorii și ești un admin foarte capabil, nu știu cat de bine te descurci cu cheaturile, dar în rest îndeplinești mai toate cerintele, succes și sper să fim colegi de rank în viitorul apropiat
 23. Legolas

  Cerere captain Legolas

  Salut, mulțumesc de comentariu, cât despre activitate, este din cauza locului de munca și alte probleme de familie, încerc pe cât posibil sa fiu foarte activ, iar pe site și pe forum sunt activ mai mereu deoarece telefonul îmi este la îndemână.
 24. Legolas

  Cerere captain Legolas

  Va mulțumesc, dar Nu aveti voi sa faceti spam cu posturi de genul "PRO", "CONTRA"! Daca aveti atat de putin de spus, lasati doar un LIKE sau DISLIKE cererii si atat! Puteti posta doar daca aveti ceva important de spus, cum ar fi un argument pro sau contra lung si bine detaliat Rămâne decât să vă dau hide, nu e nevoie de ban ,îmi pare rău!
×