Jump to content

[esu.familia]Clau23

Guardian
 • Content count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

212 Excellent

About [esu.familia]Clau23

 • Rank
  BIKERS
 • Birthday 04/28/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Nickname
  [esu.familia]Clau23

Recent Profile Visitors

4,887 profile views
 1. [esu.familia]Clau23

  Cerere căpitan [esu.familia]Clau23

  Nume pe server: [esu.familia]Clau23 https://www.rss-ro.com/playerstats.php?player=[esu.familia]Clau23 AKA: [esu]Clau23, Clau23 Vechime pe server: 8 ani ceva de genul De ce îți dorești acest rank?: îmi doresc acest rank sa va demonstrez ca pot fi corect și adevărat cu toți,dacă nu, îmi cer singur demote + sa ajut comunitatea Descriere în câteva cuvinte: mda, unii ma știți alți nu ma știți, hey, eu sunt Clau23 și chiar mi as dori gradul de căpitan pentru ca mereu am visat la asta doar ca nu mi am pus în cap chestia asta, eu unu am fost mai mult cu gang urile decât cu administrarea pe server și as vrea sa încerc și chestia asta, sunt conștient ca unii o sa vina cu contra, ești prost, ești jalnic, e ok accept. Încercarea moarte n are
 2. [esu.familia]Clau23

  Cerere captain PrincessA

  Contra, prin simplu fapt ca judeci o persoana fără sa o cunoști de aici îmi dau și seama ca dacă ai avea căpitan ai face favorizari și n ai fi corecta cu oricine, nu mai pune botul la orice.
 3. [esu.familia]Clau23

  Cerere captain Legolas

  Cred ca ești singurul care ai merita căpitan dintre toate cererile, nu cauți cearta, îți vezi de treaba ta,ești corect,și ești vechi și ști cum sta treaba pe aici Succes Pro
 4. [esu.familia]Clau23

  Cerere Admin - [T4L.OuTlawz]Tweet

  Contra, ești prea cringe cu glumele tale și atitudinea ta lasă de dorit, doar îmi imaginez cum ai fi ca admin într o situație în care te ai enerva, ai bana sv ul.
 5. [esu.familia]Clau23

  RSS

  Da tu nu vezi ca toți care ma înjurați și va bateți joc sunteți din brigada voastră Eu unu cred ca tu te oftici pentru ca știi ca am dreptate.
 6. [esu.familia]Clau23

  RSS

  Ai grade și ejti jmeker App : eu nu îmi cer scuze fata de voi stai liniștit, am spus și clar doar lui Selleya Am uitat vrei atenție..
 7. [esu.familia]Clau23

  RSS

  Treaba stă în felul următor, eu nu am intrat pe forum sa ma cert cu anumite persoane doar mi am spus punctu meu de vedere și cuvântul meu de apărare contra celorlalți, da știu am vorbit urat, îmi asum dar când sunt provocat nu pot sa las capul jos sa înghit toate jignirile asupra mea. Totul a pornit de la postarea mea în topicul creat de Iulia, nu am jignit pe nimeni, nu am atacat pe nimeni, doar v-am adus niște dovezi de favorizări și cei din Dbpn au sărit pe mine fără sa le fac nimic și după am început și eu sa jignesc. Aici nu vreau sa credeți ca sunt eu ala Sfântu, ușa de biserica, napoleon... Cer doar dreptate, fac ceva rău că cer dreptate? Las aici dovezile în legătură cu postarea mea și eu dacă nu am dreptate cu favorizarea asta chiar sunt prost. Reclamația mea contra lui loovin când am primit ban de la el pentru o întâmplare care s a petrecut inafara regulamentului de pe rss Si vedeți voi finalu După Lovin mi a pus și el numărul de telefon pe site uri și l am Banat si eu pe aceeași chestie Si un căpitan a putut sa mi de a răspunsul asta : Nu este raspunzator serverul si forumul ca va dati voi detaliile personale La fel cum nici tu ilikeyou n-ai fost sanctionat la reclamatia facuta de Clau, desi din punctul meu de vedere ar fi trebuit, la fel nu o sa fie sanctionat nici el, mergand pe raspunsul la reclamatia facuta de catre el. Terminati cu glumele astea prostesti si nu va mai dati ban pe forum pe motive ce nu tin de forum. Nu puteți sa ma mințiți pe fata ca doar eu sunt ala prost. îmi cer scuze fata de Selleya ca i am vorbit urat..puteam sa aplanez altfel situația Restul jos brigada dau bine pe net.
 8. [esu.familia]Clau23

  Regula e regulă pentru toți!

  Am încheiat orice discuție cu voi Nu ma mai jigniți.
 9. [esu.familia]Clau23

  Regula e regulă pentru toți!

  http://www.imgx.ro/success.php?uid=201926 sa înțeleg ca ai fost un șarpe? Frumos
 10. [esu.familia]Clau23

  Regula e regulă pentru toți!

  Ca să vezi mentalitate ce ai Îți spun că n am chef sa ma cert cu tine și tu îmi razi în față, normal ca te injur Nu îmi pasa dacă ești fata, ai vrut război îți dau război.
 11. [esu.familia]Clau23

  Regula e regulă pentru toți!

  Martalogule încă nu ai tăcut? Ți am adus dovezi în fata sa vezi favorizări nu vorbe ci fapte
 12. [esu.familia]Clau23

  Regula e regulă pentru toți!

  Oligofrenule ce ai?
 13. [esu.familia]Clau23

  Regula e regulă pentru toți!

  Am înțeles ce ai vrut sa zici dar cum s a nimerit sa te iei fix de mine când i a a comentat, de ce nu i ai dat tag lui Selleya sa ii spui : ba nebuno care ești tu nebuna, de ce te bagi unde nu îți fierbe oala? Pai asuma ți draga mea Selleya ca te bagi ca musca n lapte
 14. [esu.familia]Clau23

  Regula e regulă pentru toți!

  Vrei sa îți dau si ție ss uri cum ma face lumea în 2021 și 2020 : așchie, slăbănog, martalog, mâini subțiri etc.. Astea ce mai sunt? Explica mi și nu veni la mine ca nu știu ce ce ce @Tweet666 ești un martalog care nu are dreptul la admin.
 15. [esu.familia]Clau23

  Regula e regulă pentru toți!

  Ce 2016 :)))) în 2019 îmi cantai la masa termina te, hai du te pe cantar ca eu oricum sunt slab și pot sa zbor În 2016 cred ca aveai și tu un cont de băiat făcut la mișto, te ai prajit, ce ai? DBPN
×