Jump to content

[LA.Squad]Twest

Guardian
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by [LA.Squad]Twest

 1. [LA.Squad]Twest

  Din ce oras esti?

  Ne găsim mâine la Aquila
 2. [LA.Squad]Twest

  Cum arăți în viața reală .

 3. [LA.Squad]Twest

  The lucky player. #2

  Nume :[RSS]Twest_ Număr :98
 4. [LA.Squad]Twest

  (L).Off Topic.

  Atât s a putut..
 5. [LA.Squad]Twest

  GP - [T4L.OuTlawz]PUMP.

  Fake gepe?
 6. [LA.Squad]Twest

  Cum sa bati un Darius

  Iar te filmezi cu lag.cs?
 7. [LA.Squad]Twest

  Ce instagram-uri aveti?

  Catalin.twest98 dau back
 8. [LA.Squad]Twest

  promovare server [raduq]

  Daca ar filma macar 5 episoade atunci ar fi ceva, De la RPG la STUNT ..
 9. [LA.Squad]Twest

  Cerere Căpitan Twest

  Nume pe server: "Prin Link"-http://www.rss-ro.com/myaccount.php [RSS]Twest_ AKA:Twest F7 Th3b3stbossVechime pe server:din 2012 De ce îți dorești acest rank?:vreau sa ajut im dezvoltare Descriere în câteva cuvinte: deși nu prea imi place sa vorbesc despre mine , am 21 de ani, lucrez la o firmă de distribuție, incasez, am.marfa in gestiune, ma descurc si in situati bune si in cele rele
 10. [LA.Squad]Twest

  Reclamatie [RSS]Twest_ [db,limbaj]

  Deci, în db ul de mai sus , nu am venit cU speed, , pur si simplu am intra in el din greseala, nu s a întâmplat de 2 ori, doar o dată, minți de îngheață apele anger, si la faza cu injuratul vorbeam cu incred, eram prodm din moment ce suntem prieteni bun ne permitem, nu inteleg ce legătură ai tu, vrei atenție din partea mea si nu sti cum sa ceri? Nu am mai avut o reclamație de foarte mult timp,felicitări, esti cineva in ochi mei. P.S:scriu după telefon, scuzati greselile
 11. [LA.Squad]Twest

  Unblacklist request(Gabriel & Spider) /w voice

  " nu te baga in seama cu mine" , auzi vorba, da tu cine esti? Mi-am spus punctul de vedere sau nici eu nu am voie, intreb.. Sti cum e vorba aia , cel mai destept cedeaza primul , mult succes, importantule.
 12. [LA.Squad]Twest

  Unblacklist request(Gabriel & Spider) /w voice

  Hai sa nu mai facem tam tam , Slayer , ai zis ce ai avut de zis , lasa un general sa rapunda. Anger, sa ne amintim cand plangeai pe la coltul rusini cand ai fost prins cu Hack? Ce rost mai are acum nu , tu cand erai in locul lor erai mielusel, ai prins curaj , nu? ON: PRO OFF: Zi lu spider ca daca il prind marti in moreni il calc cu duba =))
 13. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [dL.PoWeR]Twest_ Numele Adminului pe RSS:FLORIN.99 Motivul reclamatiei:Kick altui admin Dovezi: http://www.imgx.ro/view.php?id=247185 Daca imi spunea cu frumosul sa dau relog, dadeam, dar asa, daca nu s-a abtinut.
 14. [LA.Squad]Twest

  Reclamatie [RSS]._.NixoN pk + dm

  Nu era in capturare, si nici DM nu a facut.. T/C
 15. [LA.Squad]Twest

  Reclamatie FLORIN.99 (Kick altui admin)

  Puteai sa spui "ba, vezi ca ai rbug, dai relog" si nu se intampla nimic.
 16. [LA.Squad]Twest

  New Minigun Map

  Totusi, e putin cam copiata dupa cea actuala, de ce nu faci una noua, cu alta locatie, ar fi mai frumos, cu terenul ala sunt invatat de mai bine de 4-5 ani, gen unde era /mrf( parca asa era) sau mna,oriunde, poti sa faci un loc de la 0, insa hai sa schimbam locul ala, e cam imbatranit, zic eu.
 17. [LA.Squad]Twest

  Contestatie The.Extreme

  Nume:[wA.Team]Twest_ Numele capitanului:The.Extreme Topicul:http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=41894 ; Data/Ora:18.06.2018 /00:35 Motivul contestatiei:Favorizeaza jucatorii. Altele: "Dovezi neclare +ala nu e tunel, puteai sa sari peste gard. Iar cand ataci, nu cred ca te duci cu spatele cu masina nu?" Deci, dar ala ce e? Nu e tot un tunel, pot sa sar acel gard? Nu pot. La atac ma duc cum vreau eu, intelegi? si nu era atac, aparam un teritoriu,daca te uitai macar la pozele acelea pe care le-am trimis,dar nici nu te-ai uitat atent. Si aia nu a fost doar prima faza, au mai fost,insa nu am putut sa le surprind pe toate. Si ca sa sti si tu, am intrat cu masina, am dat o tura,au inceput baieti sa traga cu tot ce aveau in mine, si atunci voiam sa plec, si am reusit sa surprind momentul, asa ca ,nu mai ajuta tu jucatori din esu sau ma rog, pe cine vrei tu. P.S:Tin minte cand erai un lider in cP,parca erai altfel,acum ai luat RCON, nu ii cunsti pe cei care te-au ajutat inainte sau altele,aurcat puterea la cap, ai uitat cand te rugai de mine sa vin in cP a? Acum? Ce s-a intamplat cu The.Extreme? A ajuns mare si a uitat de unde a plecat. Si te-as ruga,daca ai buna placere,sa nu mai uiti de unde ai plecat, si nu te mai da baiat bun, nu iti iese,macar sa iti amintesti ca odata eram "prieteni",sau ma rog, asa credeam eu,pana sa iti arati adevarata fata.
 18. [LA.Squad]Twest

  [Event] 2/50 Joc de noroc

  Nume pe server:[wA.Team]Twest_ Numere norocoase:29 12
 19. [LA.Squad]Twest

  Romania Super Stunt - Criminal Mastermind

  Nice, ai exagerat putin cu efectele ca sa fiu sincer, gen la fum, si ai stat la semafor invers , te pup,multa bafta.
 20. [LA.Squad]Twest

  Reclamatie [wA.Team]Twest_ [abuz]

  Si pe mine ma vezi pe acolo? Nu ma vezi , si cum eu ma luat T/C la reclamatia mea,care era cam tot aceasi chestie,asa ma astept si la reclamatia asta ,nu crezi? Ca doar, hai sa fim corecti.
 21. [LA.Squad]Twest

  Reclamatie [wA.Team]Twest_ [abuz]

  EU eram deasupra la forum, trageam peste tot, sa fac kill-uri, nu trageam intr-un loc fix.
 22. [LA.Squad]Twest

  Reclamatie [wA.Team]Twest_ [abuz]

  Intrebarea mea, eu unde eram in aceasta poza? Daca chiar vrei sa sti unde eram, eram cu hunter-ul trageam, dar , daca credeai ca am tras cu Rocket,atunci te inseli. SI in + ,eram in afara gate, nu inauntru,deci, aveai timp sa fugi si sa pleci oriunde .
 23. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[wA.Team]Twest_ Numele Adminului pe RSS: [esu.familia].Chris. Motivul reclamatiei:Abuz Dovezi: Amandoi erau co Rocket-ul in mana,si se vede si fum-ul de la rocket cand au tras. https://imgur.com/a/2RyF1XB https://imgur.com/a/qIsWFt5
 24. [LA.Squad]Twest

  Reclamatie [esu.familia].Chris. (abuz)

  Nu imi apare kill list pentru ca am apasat din greseala pe F9 cand am facut poza , cica "sub influenta alcoolului" , ia gata, asteptam decizia unui general.
 25. [LA.Squad]Twest

  Reclamatie [esu.familia].Chris. (abuz)

  Deci, cum i-am explicat si lu EXTREME,asa sa iti explic si tie, ti minte perfect,ca doar nu esti incult, ieri ,m-ati omorat de 4-5 ori acolo, si m-am hotorat sa va prind, de aia am dat o tura cu masina asa, si tu de ce aveai rocket-ul gata de tras? https://imgur.com/a/JMWk2XY Asta ce inseamna? Ca tot eu sunt prost si ca nu stiu sa adminez, nu ? Trebuia sa am 1000 de poze ? Nu ,e suficient una, ca sa nu spuneti ca mint sau mai stiu eu ce ca s-a intamplat o data inca o poza: https://imgur.com/a/62y7hCB Sunt facute la ore diferite.Daca te uiti atent, si daca te intereseaza.
×