Jump to content

Imperialist

Guardian
 • Content count

  4,298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Imperialist

 1. Imperialist

  Imi pare rau dokyo!

  Și totuși nu vad faza amuzanta, ți se pare ca comanda /ban e amuzanta?altfel nu îmi explic acele ":))" Ca mie nu.
 2. Imperialist

  La multi ani, Kappa !

  La mulți ani!
 3. Imperialist

  Despre acest admin

  Nici nu mai are importanta ce face după demoted tu ți-ai atins scopul. E în t4l? Oh bine ca mi-ai amintit ca am crezut ca a murit UPC vs t4l @[Loyal.p]Hypnoswe need to talk rn. Lasă ba bloody ca tu simți undercoverii doar ai fost unul dintre ei nu? Las-o balta ca mai ai mult pana sa reușești asta.
 4. Imperialist

  Despre acest admin

  @[esu.familia]Slayer_ oh come on...am sa răspund doar ca să te scot de unde te-ai băgat tu singur, cum bloddy nu vad sa aibe nevoie de vreun motiv sa știe de ce, ca el nu întreabă el doar retine și oferă shit am sa îți răspund ție care vrei neapărat sa ști de ce, pentru ca bloody a început asta el cu Hades deci subiectul era închis asta pana când tot bloody a continuat sa posteze poze de pe insta cu Mihai cum ca îl înjura deci ii place haosul asta iar mie nu pentru ca să fim sinceri nu îl cred în stare pe Mihai sa caute instalul lui bloody doar pt asta ei se știau demult, pe mine asta ma deranjat pt ca bloody in toată povestea asta se crede victima când el și Hades sunt la fel de buni pt ca ii știu cu Mihai n-am avut nici o cearta niciodată măcar ba din potriva I-am spus ce sa facă fiind în situația respectiva ca el a ignorat e fix alegerea lui. Acum la faza cu Maiden cum ți-am spus și pe disc mai demult eu nu ma folosesc de nimeni din staff sa ia decizii dacă el va decide asta o va face pentru ca va avea dovezi care chiar merita nu pt ca "a zis Imperialist" asa ca te rog nu te mai baga acolo dacă nu îți e locul și eu cred ca nu e.
 5. Imperialist

  Despre acest admin

  @[esu.familia]Slayer_ oh slayer, slayer you don't understand a thing... La tine da chiar nu are sens sa argumentez, căci toată lumea știe care este treaba cu tine.
 6. Imperialist

  Cerere admin [hte.legacy]karma

  Activ ești, liniște e pe server dar tu ai spus ceva aici Pe mine încă nu m-ai convins ca s-a schimbat ceva, adica cel puțin nu vad o schimbare plus ai fost banat pt coduri așa că contra.
 7. Imperialist

  Despre acest admin

  @[Loyal.p]BLODDY in locul tău tăceam.
 8. Imperialist

  Despre acest admin

  Ceea ce spui tu e adevărat îl știu pe Mihai e activ și ok atâta timp cât nu ii răspunzi în mod agresiv iar asta l-a determinat și pe el sa răspundă la fel ceea ce nu a fost tocmai ok pt ca nu ești mai bun ca cel care se ia de tine dacă și tu ii răspunzi cu aceasi moneda.
 9. Imperialist

  Cerere Admin - RobyRey

  Un player in adevaratul sens al cuvântului care merita fără dar și poate admin activitatea pe forum într-adevăr e cam mica dar se compensează cu cea de pe server mare pro din partea mea.
 10. Imperialist

  Cerere Avatar

  14. Trebuie sa ai minim 50 posturi ca sa poti face o cerere. De ce? Pentru ca nu dorim sa ne pierdem timpul cu useri care au venit aici doar pentru un avatar,pe care sa-l foloseasca pe alta comunitate de exemplu.
 11. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[OuTlawz]ImperialisT Numele reclamantului:[hte.legacy]flame Motivul reclamatiei:sprinthook.asi Dovezi:
 12. Imperialist

  Cerere Avatar

  Lock.
 13. Imperialist

  Problema

  Aici se postează Discutii generale care nu se incadreaza in celelalte categorii. Ce cauți tu este boardul reclamații adminii, înainte de reclamatie sa citești model și trebuie neapărat sa ai dovezi poze/video. Lock+moved.
 14. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[OuTlawz]ImperialisT Numele Adminului pe RSS:[hte.legacy]g0d_ Motivul reclamatiei:res aiurea Dovezi: Am si filmare in caz de ceva,bine si cea in care "te bateai" cu esu stand langa ei sa iti ia tery dar lasam aia,sincer chiar nu voiam sa o fac dar tu da
 15. Imperialist

  Reclamatie [hte.legacy]g0d_(res aiurea)

  @AddyWPwut? Da ți-am pus poze din video pt ca nu e necesar. Da ii ajutai sa îți ia teritoriile, dar am zis ca nu am sa fac reclamatie pt aia pentru ca nu vreau sau tu vrei asa tare? Sa vadă toată lumea cum faci tu fake gp? Deci tu nu ai dovada pt resul ala sa înțeleg? E și normal dacă ne uitam pe killist vedem ca tu ești la recente mort(cred ca de asta după ai renunțat sa te mai bați cu esu și sa ii ți de manuta) deci era imposibil sa faci și dovada sa fi și pe report, report de care nici nu știi ce era și dacă avea, n-are treaba unde e resul când am dat spec pe tine,și dând tu res ma așteptăm să îl rezolvi tu, nu? Pe când tu n-aveai treaba și nu a fost prima oara când ai făcut la fel.
 16. Imperialist

  Impe Vs Tiesto Part 2(

  Nick-ul tau pe server :[OuTlawz]ImperialisT Nick-ul playerilor din echipa :. WON / LOST ? :WON Gangul advers :ESU Scorul final :20-16 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? :LV PD Link pe site / poze : https://www.rss-ro.com/logs.php?detailed=2437226 Alte cuvinte : PART 1
 17. Imperialist

  Impe Vs Tiesto Part 2(

  @tiesto U2 Tiesto rcon
 18. Imperialist

  Sugestie/idee pentru server defapt 2

  Pai de vreme ce fac anumite chestii ei nu prea vor sa mai joace așa că noi ii ajutam în asta, asta e răspunsul pe care îl cauți.
 19. Imperialist

  Sugestie/idee pentru server defapt 2

  Dc sa le creezi lor condiții ca să se poată juca când ei din start fac ceva greșit? Și în cazul în care" revine "svul ca voi asta căutați, îl banati. Am răspuns mai sus la prima idee, a doua și la aia cu blackisterii ce era așa greu de înțeles?
 20. Imperialist

  Sugestie/idee pentru server defapt 2

  Nu prea ai de unde sa ști ca playerul ala nou e chiar nou, sunt unii player din ăștia noi care au avut mai multe banuri ca un playeri normali, știam vreo 2 cu peste 10 banuri la sigur timp ani la rand so nu. Sa se creeze ce? Noi suntem 50 pe server din aia 50 tu vrei sa trimit toți codați numa la ganguri ca să se frustreze ăștia și mai tare bună idee,ma cam deranjează și pe mine asta nu doar pe ala care sa și rage. Din nou nu. "blacklisterii" aia nu stau doar și fac gwar trust me, ei și vorbesc, și nu ai cum sa stai 24/24 pe server special pentru el sa vezi dacă se comporta frumos sau nu folosește nimic, dar în majoritatea cazurilor nu se întâmplă asta deci din nou nu.
 21. Imperialist

  Reclamatie Jor ( 160hp , self busted )

  Cine nu include in topic si fraza Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. va avea topicul sters + ban pe forum.
 22. Imperialist

  Happy Birthday Tiesto

  Happy B-day!
 23. Imperialist

  Reclamatie ramses1337. ( 160hp , self busted )

  Bara de HP e normala, scrie 100 nu 160 deci nu vad sa fie cheatul respectiv.
 24. Artist/Grupa:Avery Wilson ft Migos Denumirea piesei:Change my mind Link YouTube:
 25. Imperialist

  rejected Doresc sa revin -Grizzly

  Scuze dar nu, luna asta ai întrat iar, iar luna trecuta ai întrat și ai spus ca "dacă îți spun cine sunt îmi dau ban distruși ăștia și după se plang ca nu au playeri" deci gândirea ta e asta nu ce ai pus aici în cerere doar de fațada. Contra.
×