Jump to content

Imperialist

Guardian
 • Content count

  4,300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Posts posted by Imperialist


 1. Ai jucat cu cheats in trecut și ai cauzat probleme cu rankul dar totodată și ție ca player asta făcut ca părerea comunități fata de tine sa te tina pana în momentul de fata, cu unii probabil a fost ceva mai personal cu alti doar ce tine de joc așadar eu nu am avut prea mare interacțiune cu tine sa pot sa îmi pot da o părere exacta dar din ce am văzut de la alți și ce m-am mai interesat eu pot spune ca meriți un pro. 


 2. Nu știu dacă chiar ai blacklist totuși cam ai exagerat cu codurile alea știind ca și în trecut ai făcut-o dar ai fost prins cu ușurință și nu ai reacționat într-un mod agresiv deci asta ma face sa îți dau pro pe lângă faptul ca te cunosc și din gang de ceva timp. 


 3. Nici nu mai are importanta ce face după demoted tu ți-ai atins scopul. E în t4l? Oh bine ca mi-ai amintit ca am crezut ca a murit UPC vs t4l @[Loyal.p]Hypnoswe need to talk rn. 

  Lasă ba bloody ca tu simți undercoverii doar ai fost unul dintre ei nu? Las-o balta ca mai ai mult pana sa reușești asta. 

  • Haha 1
  • Shit 1

 4. @[esu.familia]Slayer_ oh come on...am sa răspund doar ca să te scot de unde te-ai băgat tu singur, cum bloddy nu vad sa aibe nevoie de vreun motiv sa știe de ce, ca el nu întreabă el doar retine și oferă shit am sa îți răspund ție care vrei neapărat sa ști de ce, pentru ca bloody a început asta el cu Hades deci subiectul era închis asta pana când tot bloody a continuat sa posteze poze de pe insta cu Mihai cum ca îl înjura deci ii place haosul asta iar mie nu pentru ca să fim sinceri nu îl cred în stare pe Mihai sa caute instalul lui bloody doar pt asta ei se știau demult, pe mine asta ma deranjat pt ca bloody in toată povestea asta se crede victima când el și Hades sunt la fel de buni pt ca ii știu cu Mihai n-am avut nici o cearta niciodată măcar ba din potriva I-am spus ce sa facă fiind în situația respectiva ca el a ignorat e fix alegerea lui. 

  Acum la faza cu Maiden cum ți-am spus și pe disc mai demult eu nu ma folosesc de nimeni din staff sa ia decizii dacă el va decide asta o va face pentru ca va avea dovezi care chiar merita nu pt ca "a zis Imperialist" asa ca te rog nu te mai baga acolo dacă nu îți e locul și eu cred ca nu e. 

  • Like 2

 5. Ceea ce spui tu e adevărat îl știu pe Mihai e activ și ok atâta timp cât nu ii răspunzi în mod agresiv iar asta l-a determinat și pe el sa răspundă la fel ceea ce nu a fost tocmai ok pt ca nu ești mai bun ca cel care se ia de tine dacă și tu ii răspunzi cu aceasi moneda. 


 6. Un player in adevaratul sens al cuvântului care merita fără dar și poate admin activitatea pe forum într-adevăr e cam mica dar se compensează cu cea de pe server mare pro din partea mea. 

  • Like 1
  • Haha 1
  • Shit 1

 7. 14. Trebuie sa ai minim 50 posturi ca sa poti face o cerere. De ce? Pentru ca nu dorim sa ne pierdem timpul cu useri care au venit aici doar pentru un avatar,pe care sa-l foloseasca pe alta comunitate de exemplu.


 8. Aici se postează Discutii generale care nu se incadreaza in celelalte categorii.

  Ce cauți tu este boardul reclamații adminii, înainte de reclamatie sa citești model și trebuie neapărat sa ai dovezi poze/video. 

  Lock+moved. 

  • Like 1

 9. @AddyWPwut? Da ți-am pus poze din video pt ca nu e necesar. Da ii ajutai sa îți ia teritoriile, dar am zis ca nu am sa fac reclamatie pt aia pentru ca nu vreau sau tu vrei asa tare? Sa vadă toată lumea cum faci tu fake gp? 

  Deci tu nu ai dovada pt resul ala sa înțeleg? E și normal dacă ne uitam pe killist vedem ca tu ești la recente mort(cred ca de asta după ai renunțat sa te mai bați cu esu și sa ii ți de manuta) deci era imposibil sa faci și dovada sa fi și pe report, report de care nici nu știi ce era și dacă avea, n-are treaba unde e resul când am dat spec pe tine,și dând tu res ma așteptăm să îl rezolvi tu, nu? Pe când tu n-aveai treaba și nu a fost prima oara când ai făcut la fel. 


 10. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

  Nume pe RSS:[OuTlawz]ImperialisT
  Numele Adminului pe RSS:[hte.legacy]g0d_
  Motivul reclamatiei:res aiurea 
  Dovezi: 43xy6dQ.png

  HvoWd7O.png 

  Am si filmare in caz de ceva,bine si cea in care "te bateai" cu esu stand langa ei sa iti ia tery dar lasam aia,sincer chiar nu voiam sa o fac dar tu da 

  Z6vLUbu.png

  • Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Dislike 1
×