Jump to content

? ? ? ? ?.

VIP
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Good

About ? ? ? ? ?.

 • Rank
  <۞███▓▒░░۞>

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  Mihai.

Recent Profile Visitors

3,111 profile views
 1. ? ? ? ? ?.

  Gang Points - [Loyal.p]ghost

  GG, da tot nab esti. ?
 2. ? ? ? ? ?.

  [Model] Cerere demote !

  Nick : Mihai. Motiv :Din cauza la niste inapții. Level admin : 2 Poza /stats Nu conteaza.
 3. ? ? ? ? ?.

  Gangul RSS

  Sa zicem ca da, sa speram ca nu.
 4. ? ? ? ? ?.

  Cerere unblacklist - chrrisstian

  Eu iti dau un, cu toate ca nu te cunosc, cu toti facem greșeli ca na asa suntem noi, dupa ceva timp ne dam seama ca am greșit, si încercăm sa nu mai repetăm greșelile din trecut, Multă bafta.
 5. ? ? ? ? ?.

  Reclamatie Alex._. ( aimbot )

  Salut, unde-i aimbot spune-mi minutul, a stai are 28 de sec, ma faceti sa rad cand vad asemenea reclamație. App, ai uitat asta Cine nu include in topic si frazaJucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.va avea topicul sters + ban pe forum.
 6. ? ? ? ? ?.

  Reclamatie [hTe.legacy]kranto (aim)

  Nu înțeleg cine ti-a dat ție aprobarea de a comenta aici, ai fost admin ai cerut demonte acum stai ca spectator nu-ti mai da cu parerea. Si asta e clar aimbot i-am si zis lui kranto ca dai prea bine, un codat nu se lasa asa usor, pentru ca este un nimeni fara coduri atat am avut de zis.
 7. ? ? ? ? ?.

  [Cerere Admin] [esu.familia]Cali

  Iti dau pentru simplul fapt ca esti nab (glm) esti un băiat matur, vezi sa nu ti-o iei si tu in cap cand iti zice cineva ca esti matur ca altii, Ce pot sa mai zic le ai cu dm-ul, mereu ai fost calculat(uneori)? bafta nabule si vezi poate iar ma faci trădător, da stii ceva nu-mi pasa. Mult succes!
 8. ? ? ? ? ?.

  Cerere admin [T4L.OuTlawz]CRiSU

  Nobule, esti un băiețașii super ok, le ai cu dm-ul o să-ți fie usor sa detectezi codatii, mult noroc cu cerere.
 9. ? ? ? ? ?.

  Reclamatie Mihai. aim

  Vezi ca nu-ti merge kill list ma piciule pe green cine la omorat ca eu nu vad ca imi arata killu deasupra capului, ti am mai zis ca esti greu de cap, invata prima data ce este ala un aimbot si dupa fa reclamații, te faci singur de ras ca ai jucat atatia ani degeaba.
 10. ? ? ? ? ?.

  GangPoints [LA.Squad]ghost_

  GG, nabule
 11. ? ? ? ? ?.

  Reclamație [cP.elite]Smoody. - Aimbot.

  Asta-i aimbot toata ziua.
 12. ? ? ? ? ?.

  Reclamatie Om3G4 (Aimbot - lag.cs)

  http://www.imgz.ro/view.php?id=250646 @bkp
 13. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: Mihai.Numele Adminului pe RSS: [RSS]VladyMotivul reclamatiei: godmode pe teritoriuDovezi http://www.imgz.ro/view.php?id=250644
 14. ? ? ? ? ?.

  Scuzele mele HULK/SIRO

  , Cat timp ai jucat cu numele SIR0 nu ai cauzat probleme, s-au sa te implici in scandaluri de genul, esti un baiat calculat, cu capul pe umeri merita sa joace, deci multa bafta? P.S te astept in Lethal Alliance?
 15. ? ? ? ? ?.

  Reclamatie Happy - /mute aiurea.

  Eu nu cred ca este mute aiurea, de aia exista /w si eu ți-aș fi dat mute daca eram in locul lui Happy. asa ca nu te mai frustra atat pentru un mute, ai gresit asumati !
×