Jump to content

[RKT.Legend]SK

Guardian
 • Content count

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by [RKT.Legend]SK

 1. [RKT.Legend]SK

  La multi ani Maiden!

  Lma domnu' capitan trebuie sa dai de baut la echipaj
 2. [RKT.Legend]SK

  Contestatie [esu.familia]robbO

  Nickname: [T4L.OuTlawz]SK Topic:- Motivul: demoted @rullz #DBPN am vazut ca ai dat lock la cealalta contestatie ,bun sa incepem explicatiile . bun totul a inceput in felul urmator : eram pe discord cu mai multi de pe discord cand slade a dat partajare cand se juca pe rss cu cheats . eu am dat filmarea unui general sa il baneze . cat era pe discord el vorbea de cheats si cum joaca el pe sv cu ele , eu am stat sa strang dovezi , ca in trecut i am mai facut reclamatii pentru cheats si nu a fost sanctionat . acum ca am avut ocazia si tot le impartea am observat cum functioneaza aimbotul asta de cacao si urma ca in zilele urmatoare sa fac un videoclip informativ pe Zona admin cum functioneaza asta cu scopul de a ajuta adminii de pe rss sa depisteze mai bine acest cheat. Tin sa mentionez faptul ca dupa ce a fost banat slade am inceput sa fiu numit sobolan de unii membrii din gang si am dat /lgang si am mers in LA @rullz #DBPN !!!!NU AM FOLOSIT NICIODATA ACEST COD PE RSS !!!! am demonstrat de a lungul timpului prin filmari de dm pe sv ca nu folosesc cheats . acum sunt constient ca slade a dat un ss staffului cum ca eu am cerut cheatul respectiv . Da este adevarat, si motivul este : am vrut sa vad ce folosesc marea majoritatea codatilor de pe sv si sa gasesc o cale sa ajut adminii sa detecteze cheatul respectiv pt ca este foarte greu de prins . In zilele urmatoare urma sa postez pe zona admini acel clip care este in lucru la momentul actual. Voiam sa fac din 2 perspective : clear si cu cheat [cum se vede din perspectiva adminului si din cea a codatului pe filmare] Nu am vrut sa fac rau ba chiar am vrut sa ajut playerii sa se bucure de dm cu un numar mai mic sau chiar deloc de codati. @bkp stia ce aveam de gand sa fac si poate garanta ca nu am folosit kkt ul ala de cheat pe server . ACUM CA STITI TOATA POVESTEA VA ROG SA LUATI IN CONSIDERARE TOT CEEA CE AM MENTIONAT MAI SUS .
 3. [RKT.Legend]SK

  Contestatie [esu.familia]robbO

  Nickname: [esu.familia]robbO Topic: nu neaparat topicul asta Motivul: demoted aiurea , vreau si eu o explicatie ?
 4. [RKT.Legend]SK

  Cerere Capitan [T4L.OuTlawz]SK

  Nume pe server: [T4L.OuTlawz]SK AKA:SoulKiller,hades,alonne Vechime pe server:10 ani De ce îți dorești acest rank?:In primul rand vreau sa ajut stafful si playerii , de-a lungul anilor am acumulat experienta si stiu cum sa iau decizii. Descriere în câteva cuvinte:Am inceput sa joc in anul 2010 , primul admin l-am cumparat in anul 2014. Mereu am fost activ pe server si pe forum chiar si in zilele in care nu prea aveam timp tot intram macar de 1-2 ori pe forum si pe site. Link astats: https://imgur.com/8wf6Epv In 2020 am cumparat pentru prima data Guardian pe forum. Fiecare decizie pe care am luat-o consider ca a fost corecta , la fiecare RECLAMATIE JUCATORI am analizat foarte bine dovezile ambilor playeri si am luat in considerare parerile celorlalti admini . Ma descurc in depistarea codurilor mai ales cele greu de depistat , stiu foarte bine regulamentul si stiu sa il aplic in functie de caz . Atunci cand cineva mi-a solicitat ajutorul l-am ajutat cum am stiut eu mai bine , indiferent pe server sau pe forum. Istoric pe server:nu am avut niciodata blacklist sau ban pentru cheaturi/limbaj etc.
 5. [RKT.Legend]SK

  Gwar T4L vs LA WONx2

  Nick-ul tau pe server :SK Nick-ul playerilor din echipa :- WON / LOST ? : 2x won Gangul advers :LA Scorul final :30-19 15-10 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? :LV Link pe site / poze :https://www.rss-ro.com/logs.php?detailed=2423187 https://www.rss-ro.com/logs.php?detailed=2423193 Alte cuvinte : GG
 6. [RKT.Legend]SK

  Mapa de_canals

  Sau putem face un nou dm cu country rifle si silence pistol armele astea 2 nu prea le avem la /dm
 7. [RKT.Legend]SK

  Cadou #21 [RKT.Legend]SK

  ooo msms , e super
 8. [RKT.Legend]SK

  Reclamatie CostelCastelRusu - Limbaj in [/pm]

  cine il prinede pe server sa ii dea warn , daca il prind eu revin cu edit .
 9. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:SK Numele Adminului pe RSS:[Loyal.p]Scorpion_ Motivul reclamatiei:cheats Dovezi: la final e culmea , daca ziceti de lag imi scot ochii cu mixerul.
 10. [RKT.Legend]SK

  Reclamatie [Loyal.p]Scorpion_ cheats

  hai ca eu sunt ala care nu i a hit dupa 13 hituri de sawnoff cu hitsound si 0 damage du te ba de aici deja mananci cacao .
 11. [RKT.Legend]SK

  Reclamatie [Loyal.p]Scorpion_ cheats

  eu zic de hituri putin conteaza ca ai bagat dovada sincer =)) sa analizeze responsabilii dovezile
 12. [RKT.Legend]SK

  Gwar T4L vs UPC won

  VS Nick-ul tau pe server : SK Nick-ul playerilor din echipa :ramses WON / LOST ? :won Gangul advers :UPC Scorul final :50-43 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? :LV Link pe site / poze :https://www.rss-ro.com/logs.php?detailed=2409429 Alte cuvinte : GGs
 13. [RKT.Legend]SK

  La multi ani PrincessA!

  La multi ani !!!!
 14. [RKT.Legend]SK

  Reclamatie radar) [ cheats / s0b ]

  asta explica tot lock.
 15. [RKT.Legend]SK

  Reclamatie radar) [ cheats / s0b ]

  nu are nimic , ala e un bug se vede ca a tras 4 gloante de sawnoff apoi a schimbat pe tec9 si dupa a dat iar pe sawnoff , am sa iti postez un clip sa te lamuresti .
 16. nu s prezent am chiulit de la ultima ora
 17. [RKT.Legend]SK

  GWAR T4L VS PR - WON X3

  gg
 18. [RKT.Legend]SK

  La mulți ani Corvo/Daemon

  lma
 19. [RKT.Legend]SK

  Lethal Alliance - Se afla in doliu!

  sa speram ca se lasa de prostii cand o sa revina
 20. [RKT.Legend]SK

  Reclamatie P.DACIAN (limbaj)

  aveti off-topic pentru din astea lock lol.
 21. [RKT.Legend]SK

  Gwar T4L vs UPC won

  Nick-ul tau pe server :sk Nick-ul playerilor din echipa :katana WON / LOST ? :won Gangul advers :upc Scorul final :50-25 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? :lv Link pe site / poze :jos Alte cuvinte :gg
 22. [RKT.Legend]SK

  La multi ani MissisPresidenT!

  La multi ani !
 23. [RKT.Legend]SK

  Ghici cine postează următorul!

  nope imperialist ?
×