Jump to content
Recent Status Updates
 • Options

 • CarloS Morningstar

  Daca ati avea FOARTE,FOARTE multi bani,ce ati face cu ei?sincer


 • Maqalin

  @El3ktrozZ bai omule, daca eu n am văzut că e un punct sau fara un punct nu inseamna ca am incercat sa fraieresc pe cineva in [Censored] mea.

  Nu stau sa imi bat prea mult capul, am dat un wrong pe server,  am văzut o cerere si am postat. Ma doare in 14 de ce crezi tu.

  Damn


 • Shady.

  vand 370 gems + gold perm pe € pm me.


 • Draxler

  Cand stau si ma uit aici...

  Nici nu m-am asteptat sa am atatea pareri de bine... Chiar am ramas socat sa zic.. Dar din pacate multi din jucatorii care au votat aici si nu numai, jucatori acestia care erau perfecti pt rss... akm nu mai sunt, multi dintre ei... si din pacate au fost inlocuiti sa zic, venind alti playeri.. dar din pacate, niste jucatori mult prea aroganti, niste jucatori care ne fac pe multi sa ne bagam mainile in cap cand ii auzim, din pacate... Fratilor traiti intr-un joc? Aveti aici atata ura in voi cat nu am vazut, noi trebuie sa fim o comunitate restransa, sa ne intelegem unul cu altul, dar noi fix inversul facem...Chiar si eu fac unele greseli, unele greseli pe care le regret, unele greseli care imi deschid mintea... Pana la urma orice om la nervi zice tot ce-i vine prin minte, fara a gandi corect drumurile pe care merge... Azi dimineata am avut o cearta destul de mare cu @Shady. sincer imi pare rau frt, pur si simplu aveam niste nervi, era dimineata, eram cam tensionat.. mna, Tu mi-ai zis frumos ce mi-ai zis, dar eu am inteles cu totul gresit, iar de acolo a plecat toata cearta aia tampita, mai am unele momente de genu, cand vreau sa ma calmez, sa scap de problemele mele personale intrand pe samp si sa ma linistesc dar in acea faza nu sunt eu, percep cu totul gresit unele faze... Morala este ca: cateodata mai trb sa lasati si de la voi fratilor, sa fiti si voi mai la locul lor sa zic.. Chiar daca pe moment nu puteti, cand realizati ce a fost corect, nu ezitati sa reparati greseala.

   


No Recent Status Updates
×