Jump to content
  • Advertisments


Sign in to follow this  
Shady.

Problema server

Recommended Posts

Jucatorii care posteaza pentru +1 post dar nu ajuta acel user cu un sfat primesc +20 warning point .
Nume: Shady.
Problema intampinata: Bun deci sa incepem ca vreau sa ma lamureasca cineva neaparat.

Recunosc, sunt un blacklister si asta e.. nu am cum sa imi schimb trecutul insa de ce sunt tratat ca si cum as fii un cacat pe comunitatea asta? Vreau sa stiu si eu de ce nu am voie sa imi iau admin din momentul in care eu nu am mai avut conflicturi in ultimul timp si chiar incerc sa fiu alta persoana. Mi am schimbat numele pe server ca sa incep de la 0 si am reusit, m am ridicat, mi am facut stats tot ce am nevoie.

Imi cumparasem admin sub alt nume ca sa demonstrez ca pot si ca sunt capabil pentru functia asta facand cel putin 300 puncte la astats in mai putin de cateva zile si dupa se trezeste @DjAndy sa-mi dea demoted pentru ''istoricul meu''.

 

Daca e sa o luam logic si sa fim sinceri sunt ogramada de blacklisteri care in momentul de fata detin functia de ''Guardian Master'' sau chiar ''Guardian'' pe forum si ''Admin'' pe server.. De ce?

Sa zicem ca cei care si au luat din inainte sunt iertati.. dar vazusem acum cateva saptamani pe forum acelasi cacat.. Nike avea admin exact dupa ce a luat unblacklist daca nu ma insel prin 2018 chiar, iar regula aparuse acum recent si tot a primit demote.. Asta ar insemna ca majoritatea care detin Guardian Master si Admin pe server sa fie ''out''?

 

Daca ar fii asa server ul ajunge cu admini ca Black, Bloody sau mai stiu eu cine care vazusem ca doar ban uri aiurea dau.

Sa fim sinceri..

 

Am primit o explicatie:

''Daca ai facut o greseala, greseala se va repeta 100%''

Orice persoana care detine o functie poate face o greseala intr un moment dat.. Cine spune ca nu se trezeste ''X'' si baneaza tot serverul chiar daca el are un istoric curat? Oricine greseste..

Serverul in momentul de fata are admini online care in loc sa se ocupe de server, ei fac ''Roleplay''. 

 

Pentru cine nu stie.. Am jucat cu numele Xcho.

 

Poza[Optional]:  @AddyWP @bkp @El3ktrozZ @[esu.familia]DareDevil @[esu.familia]robbO @[esu.familia]mitzy @DjAndy

  • Like 7
  • Haha 1
  • Shit 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esti un cacat pe comunitatea asta. Ce credeai? Ca poti sa iti bati pl cum vrei tu incat sa iei blacklist si apoi ce? Maaare braanza, alta sansa au mai primit si alti blacklisteri ce au facut lucruri mai rele deci cat de greu sa primesti si tu? Aha. Good luck cu atitudinea asta.

  • Like 3
  • Haha 5
  • Dislike 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×