Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Reclamatie SANDWAVE (-1 rep )


[RSS]Anger=D

Recommended Posts

Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

Nick-ul tau pe forum:[esu.familia]Anger=D

nick-ul celui reclamat: SANDWAVE
Link catre profilul celui reclamat: 
http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/17864-sandwave/&wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjk4NjI2LCJpZF8yIjo4Mzc5MjN9

Motiv: favorizare sau fake reputation (-1) la tot o mare parte din membrii forumului "o mare parte" si a fost atentionat de mine chiar si de useri cu grade.
Dovada: aici cum a rupt reputatia pe noi chiar si la posturi din 2018.  https://imgur.com/mByfVLr  , https://imgur.com/UXzGsYs , https://imgur.com/8sfupCV <- -> (https://imgur.com/JT33pzW), postez o sugestie toata lumea imi da like sau mna daca nu le-ar placea imi dadea dislike sau deloc el se baga si-mi da shit.. o sa las topicul https://imgur.com/VY3P2WG  lui ghost ii da shit ca a urat cuiva "la multi ani" https://imgur.com/HJoMZod 

aici te-am atentionat ieri ca ai inceput sa i dai si lui slayer + ca mi ai dat mie.. https://imgur.com/S3smztM nu ti-a pasat dimineata vad ca posteaza Troffe status update ca-i dai shit la posturi din 2018. https://imgur.com/WFiGSue, mi ai dat la cerere avatar, ai dat acolo dar cu topicul asta dau dovada ca sigur o faci din dujmanie si vad ca la toata lumea.. si mna ai GUARDIAN, nu esti MEMBRU,abuzezi de rupi ce parere si-a dat Toffe cand a intrat si el pe forum ... + ca te-am avertizat cu totii chiar si more ti-a facut o reclamatie recenta, tot ca tine faci, te rog sa nu-ti mai cumperi grade sigur nu o sa mai ai voie, ca daca erai membru nu faceai astea sau probabil da dar erai banat.
Topicul(optional): 

Altele cuvinte:  ce sa mai am zis tot la dovada :)) daca mai caut unde se baga el aiurea si da shit-uri/dislike aiurea din dujmanie gasesc ogramda dar eu zic ca aste`s de`ajuns + ca sunt cele mai recente de ieri sau acum cateva ore chiar si 4 ore, prea mare gura si tupeu ai baiete si pe sv si pe forum incerci sa duci lumea in eroare si sa castigi tu, never, imi vei da shit ca ti-am facut reclamatie unde am dreptate?

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

80 wp

0 rep

La guardian nu pot sa ti dau nimic ca n am "grad" . Data viitoare stai mai mult. 

Daca un capitan/general considera ca am gresit imi astept sanctiunea .

 

Lock.

Edited by [esu.familia]DareDevil
  • Like 3
  • Confused 1
  • Dislike 1
Link to comment
Share on other sites

Un-locked, @DjAndy 

sper ca nu ai facut acest topic degeaba, daca facem reguli haide sa le si aplicăm zic...!! 

Jucatori care au avut in trecut blacklist nu mai auniciun drept de a cumpara aceste rankuri!

Guardian&Guardian Master

 

Edited by KrYsTy
Link to comment
Share on other sites

  • KrYsTy unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...