Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


cerere unbl


$lim.

o sansa?  

35 members have voted

  1. 1. o sansa?


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

On 11/4/2019 at 10:58 AM, [esu.familia]Anger said:

Contra, ești  unul  Dintre cei. Care Cauzau probleme pe forum și sv cu gradele + favorizare și defavorizare, ai fost sacrificat cu demoted pentru ce-am scris mai sus ". Știu ca o sa-mi faci cel puțin mie probleme, iar vrei sa fi superior , o sa faci ce vrei, o sa comentezi și multe altele îți scriu comportametul și generali  Știu  ce pramatie mică ești :)), nu toți care  au făcut  Cerere   Au   Fost acceptați, uni chiar nu meritați ca nu va schimbați similar a fost la AleqSZ ogramada de pro, dar tot nu și-a avut locul, încercam sa revenim playeri dim vechi care  au blacklist  din motive mai aspre, dar nu sa aducem  Răul înapoi .

ai mai  avut Bl decateori nu știu. 

 răspuns trecut 

 

De ar stii mamițica ta ca esti un smecheras pe comunitatea asta ti-ar confisca telefonul si PC-ul. 

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, St0rm420 #DBPN said:

De ar stii mamițica ta ca esti un smecheras pe comunitatea asta ti-ar confisca telefonul si PC-ul. 

Si taticu le-ar confisca curentul

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ba eu personal nu te cunosc ,dar te respect deoarece te stiu ca esti un admin bun, faceai mereu eventuri ,ajutai playerii noi, in certuri nu te implicai deci big pro 

Link to comment
Share on other sites

On 11/6/2019 at 7:43 AM, [esu.familia]Anger said:

Da o poți face  tu  dacă tot ai venit sa-l pupi in cur, este 2020 scriu cât vreau unde Plm scrie ca nu am voie ?   Sau unde  morții lui mama din groapa scrie ca in 2020 nu ai voie  sau  te faci de Rusie.? 

 

Deja se vede iar invidia și frustrarea, favorizarea și defavorizarea din partea voastra mai ales a ta idiot ce ești,  nu mai aduceți râca ca din cauza la oamenii ca voi ca veniți și comentați poate ca-l urăsc și pe băiat, când văd ca dați câte 10 quate și reacții mor.. Nu știe ce se întâmpla mai nou e sv nici voi uni care reacționați după forum si baiatu pe sv e legenda.

 

Edit recent: deja ați început iar ca înainte și Abea au revenit 2 Bl (16hp,blaze) reveniti cu toții o sa dați câte 10 hateuri uitați mai sus doar îmi dau pArerea despre un băiat doar ... nici el măcar nu a reproșat ... Abea sa făcut liniște pe aici și încă se mai ascund 2 -3 pe lângă.

dar repet Pentru ce pățesc astea? In 3 zile rămân fără reputație și îmi faceți și o poveste urâta și puțin adevărat.

@The.Extreme @[esu.familia]mitzy 

A-T: dacă va  uitați nu mai mie îmi da w hate ( am -10 reputație numai la postul asta și mi am dat părerea la o cerere un Bl dați seama ce începe de mâine )  unde postez  Acolo am -5/10. 

 Lui   Krato iam dat pro la cererea admin și mic afrgwmet, dacă i dădeam contra aveam și acolo -10/5 dela băieții de acasă (mafia). 

 

 

 

coaie mai taci drq de copil

Link to comment
Share on other sites

Daca vad ca devii toxic iar, stii unde ajungi.

Acceptat.

 

Pm cu link-ul de la contul de forum care il aveai. Pe server incepi de la 0. La admin si guardian nu ai voie, of course. Distractie placuta si stai in banca ta! 


lock.

  • Like 4
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...