Jump to content
  • Advertisments


Sign in to follow this  
[esu.familia]Anger=D

Contestatie un-ban!

Recommended Posts

Nickname:  [esu.familia]Anger
Link cerere unban: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=46815 
Motivul pentru care crezi ca esti  nedreptatit: un-ban și omul rupe aimul frate de 1 săptămâna crede-mă ca tot îl văd cu aim dar am zis ca se ocupa cineva dar cine..  citește cu atenție ce spune și el "cică nu este el" și "De ce iam dat eu ban și nu alt admin mai bun" 

nu vezi ca-mi da headshot numai in cap? Oricum mă întorc numai in cap da, normal ca este posbibil sa mai rateze de acolo, explica-mi cum îmi trage de la distanță aia direct in cap și continu și mă și mișc, eu nu te nimeresc atât de bine hs de aprope cu m4 dacă te miști.

Te rog sa te uiți cu atenție in ce spune el și acel videoclip, imposibil numai in cap de acolo și sunt și ziduri.

cum in acest video nu exista aimbot?, de parca nu știe tot sv ca ăla are aim, și jucătorii au venit sa comneteze , nimeni nu sa opus ca nu are, ca are știu 100% .

rog sa verifice altu dacă extreme nu și-a dat seama,ia'm dat câteva repli sa-mi explice cum a tras așa și nu a răspuns,  țin sa anunț ca va juca incontinuare cu aim, dacă voi ziceți ca asta nu-i aim, 😕

Uitați-va la tot sa vede spre sfârșit când vin "din colo :)) " ce fel îmi trage fix in fata,imposibil de acolo , pot face și test video, ca nu mă nimerești in skin da in cap 

Nu făceam contestație ca mna nu doresc sa rămână cu ban dacă joaca curat, dar știu ca are mă rog in acel moment avea, va continua după, de-asta, atenție la video..

 

Edited by [esu.familia]Anger
  • Confused 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici macar nu e 60fps? Cum poti sa sustii ceva de genu cand filmarea ta nu e clara? Daca foloseste atunci o sa il vezi iar, sa fii sigur ca filmezi in 60fps si ca ai momente mai bune decat acum.

 

Plus, n-ai cum sa faci contestatie ca a primit unu accept lol. Face playerul daca a primit respins si atat, lock.

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×