Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Suspectul de crimă din Caracal a fost reținut. Noi dezvăluiri în cazul care a șocat România


Cobalt

Recommended Posts

Descriere :

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt ancheta în dosarul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judeţul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind dispariţia unei alte adolescente de 18 ani.

Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal, a fost reținut.

Prin ordonanța din data de 27.07.2019 a DIICOT- S.T. Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârșirii în concurs, a  infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoana vătămată M.A.M.)

Inculpatul urmează sa fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova, cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale, Institutului Național de Criminalistică, IPJ Olt și IPJ Dolj.

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că a ucis într-un mod cumplit o fată de 15 ani, le-a spus poliţiştilor că este nevinovat.

Anchetatorii au verificat fiecare centimetru din curtea şi locuinţa suspectului. Într-un butoi au găsit rămăşiţe umane, plus bijuterii despre care se crede că ar fi aparţinut fetei de 15 ani.

Deocamdată, nu este clar dacă este vorba despre o singură victimă sau mai multe, întrucât există indicii că victimele ar fi fost incinerate. Bărbatul era mecanic auto şi taximetrist de ocazie.

Pe ultima victimă, Alexandra, ar fi luat-o în maşină să o aducă de la meditaţii din Caracal spre locuinţa părintească din localitatea Dobrosloveni. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat.

Imagini / Video :suspectul-de-crima-din-caracal-a-fost-re

Sursa : antena3.ro

Alte cuvinte : Un om foarte sadic ,necomunicativ ,cu sange rece! O mentalitate de nedescris!!!!

Link to comment
Share on other sites

un monstru -.-

Link to comment
Share on other sites

  • Cobalt locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...