Jump to content
  • Advertisments


Buzz.

O idee la sistemul GANG.

Recommended Posts

Toate reclamațiile pe motiv "abuz" m-a motivat să mă gândesc la ideea ce urmează să-o spun..
Am spus-o și-n PM cu staff-ul și o voi spune și  aici, 
explic mai detaliat și în afară de asta mai văd și  câte o părere.

Idee:

M-am gândit ca sistemul de capture să aibe 2 părți de capturare.
 

Partea 1: Fiecare gang are "GangHouse", aici să fie prima parte de "capturare" unde inamicii să planteze o bombă la ușă gang-ului (ganghouse), limită de timp cât consideră runix că e ok.
- În acel timp, inamicii sunt obligați să rămână pe teritoriu, exact cum era sistemul din trecut. (3 coechipieri pe teritoriu ca să dea /capture start.)
Când nu mai sunt inamici pe teritoriu în loc de /capture stop să fie " /defusing " pe o limită mică de timp, 5 secunde maxim.
- Bazele puse intr-un "pătrat" ce sunt în prezent să dispară, să fie permise doar acele ziduri, mai reducem din lag și mai dispar abuzurile ce se provoacă din cauza bazei.
- Toate armele de la Rocket până la hunter/hidra/tank (cele OP) permise doar în prima parte de capturare.

Partea 2: Capturarea teritoriului, după ce ușa a fost spartă de inamici, aceștia vor avea accesul să dea "/enter" în ganghouse unde pot da start, menționeaz, DOAR ÎN INTERIOR .
- Acolo se va interzice printr-o regulă toate armele OP (Minigun, Rocket, Mine, Molotovuri, Grenade etc), doar armele clasice, WW/RW, normal cine folosește armele menționate mai sus va fi sancționat.
- Interiorul ganghouse să fie mai mare.
- /Capture pentru a da start-ul

- /Capture stop ca să oprească dacă nu mai sunt inamici în interior.
 

Așa m-am gândit că ar fi mai ok, echilibrat pe 2 părți de capturare.
Normal ambele să fie recompensate, partea 1 cu 5 GP iar partea a 2 a cu 10 GP, total 15 pe jucător, prea bine zic..
Spun ideea asta pentru că în momentul de față mi se pare o dezordine totală, regulamanet peste regulament, anularea unora, abuzuri ca X da în idk pe unde, ban peste ban etcc..

Păreri poate și ceva de adăugat dacă aveți.

@RuNix?

  • Like 12

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL, normal ca PRO, consider ca ar fi ceva unic! chiar e buna ideea, asa se poate abuza foarte mult avand sistemul actual, prin sistemul prezentat de Buzz, ar fi ceva mai unic nu am vazut asta pe alte servere !!!
Iar la faza cu bazele gangurilor, chiar ar merge sa fie doar niste pereti mici si cateva obiecte prin baza gangului, ar fi ok sa fie ceva specific gangului !


BIG PRO !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

O idee foarte buna. Mai ales faptul ca se pot restrictiona armele OP.

GJ/PRO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca deja toate gang-urile au baze in forma de patrat, de ce sa nu ne folosim de chestia asta? La fel de bine ai putea sa dai /enter si la "GangGate" dupa ce-l spargi (nu neaparat la "GangHouse"), dupa care sa te teleporteze in interiorul bazei gang-ului unde sa urmeze a 2-a etapa. Iar asa isi poate personaliza fiecare gang si un interior pe placul lor, nu ceva default din joc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pro,daca tot scoatem minigun,rocket,etc trebuie scos si /vweaps pentru ca este cam acelasi lucru,daca cineva are vweaps si celalalt nu e naspa,si trebuie oprit cu rocket/minigun..doar in interiorul ganghouse ului. fara mg/vweaps/rocket/etc

  • Dislike 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e asa usor la cum pare , ca nah la cum e limitat sampul nu poti face multe , cum e sa scoate minigun/rocket , osa fie similar ca disarm!

cea e legat de /defuse tot asa nu e usor , sistemul ar fi similar ca cel de la gate , blowgate / repairgate , cand moare inamicul , da fail la plant , cand da cineva plant , nu poti da imediat defuse. serverul are de executat anumite lucruri , nu le poate intrerupe asa dintr-o data , ori le termina ori raman asa cum sunt

Totusi am facut eu un exemplar la ce se refera buzz!

in loc de defuse osa fie la fel repair. 

eCgWXKO.png

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×