Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Povestea ta si a clanului tau!


Cobalt

Recommended Posts

Bun in acest topic ,am sa iau interviul  la cativa membri care au creat clanuri cu o urmare fabuloasa.

Despre ce? Ce legatura are? Cu cine ? ...O sa vedeti!

Aici ,in acest topic doar si eu persoanele intervievate au voie sa posteze! 

 

In primul rand vreau un interviu de la : @[esu.familia]Frankie  @[esu.familia]mitzy si @[esu.familia]robbO ,va rog frumos sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

 

1. Cine a venit cu ideea de a crea un clan?

2. Cine a pus numele clanului: "empire states underground'?

3. Cand a inceput povestea clanului "esu"?

4.Cati membri erau pe atunci in clan?

5 .Ce locatie de clan aveati?

6 .Cum va simteati ca erati creatorii unui clan? (pe vremea aceea)?

7. Ce varste aveati?

8. Credeati vreodata ca acest clan va deveni un gang de succes?

9.  Cand s-a terminat ideea de clan? si a inceput cea de gang?

10 . De la inceput a-ti fost de comun acord sa creeati un clan,mai apoi un gang?

11. De unde acest nume : "empire states underground"?

 

*Acest topic are rolul de a face sectiunea "clans" cat mai activa ,iar daca va place aceasta editie ,v-oi incerca sa mai fac.

 

Din cei 3 mentionati: Vreau ca sa aud opinia ,parerea FIECARUIA!.

  • Like 7
  • Dislike 2
Link to comment
Share on other sites

  • Cobalt pinned this topic
2 hours ago, [esu.familia]mitzy said:

Salutare, 

 

Nu este nevoie sa auzi parerea sau opinia fiecaruia dintre noi 3, pentru ca istoria nu se modifica si este doar una si anume: 

 

Toata povestea a pornit in 2011 cred, odata cu versiunea 0.3b care urma sa fie updatata pe RSS, acelas an in care eu si cred ca si C_Jay ne-am alaturat jocului GTA Multiplayer. Incepusem jocul asta in timpul facultatii, dupa o perioada buna in care renuntasem la counter-strike (eu participand cu echipa esu-eoL la Campionatul Professional Gamers League de atunci).  Aveam team de 7 oameni, eu find cel mai mic dintre ei, iar campionatul de pgl gather se desfasura in 5 vs 5 + 2 rezerve. 

Tot de acolo si numele Empire States Underground pe care l-am folosit prima oara cand am facut un clan pe RSS, dupa ce am invatat toate comenzile si eram in stare sa coordonez playerii, si se pare ca si ultima oara :) 

Un clan cu spawn ferit de populatie, si de obicei in case sau incaperi intunecate, un clan de 7 playeri care erau englezi sau straini, printre care si ILLUSION la final. 

Au trecut cateva saptamani in formatia asta, dupa care ce crezi ? la /SF se tot bateau 2 tipi mereu cu rw, dar cand zic mereu inseamna zile intregi + injuraturi, si anume C_Jay si Connor. 

Toata lumea se aduna la /SF atunci, acolo era lumea, si bineinteles si C_Jay cu Connor cand erau pe server, asa ca m-am alaturat si eu scandalului la care a durat ceva, pana am cazut de comun acord sa facem o fuziune intre noi 3 pentru ca si ei aveau clan format, doar ca aveau mai putini membri, asa ca s-au alaturat clanului meu cu tot cu membri lor, cu conditia sa avem toti 3 aceleasi functii, iar noi sa ramanem leaderii.

 

Zis si facut, echipa a crescut brusc, atat in membri cat si experienta de a trage cu running weapon, pentru ca toti 3 ofeream training celor noi. Pe atunci nu jucau multi bine, caci samp era totusi in perioada de dezvoltare, iar media playerilor pe RSS era de cca 250. 

A mai trecut ceva luni pana am terorizat toti playerii pe care noi ii vedeam adunati pe undeva, clanuri, cuiburi, etc, si am inceput sa atacam ganguri, iar cel mai de temut gang de pe atunci era Street Hunters, care erau gri si aveau teritoriul in /sf, langa zona de drift 2.

Facand asta inca cateva luni cu SH si restul gangurilor, pac.......apare si runix in peisaj. Ne-a vazut cati suntem, ne-a supravegheat, am ramas aceasi, ba chiar ne inmulteam pe zi ce trece, apoi a vorbit cu c_jay si ne-a oferit de la sine un gang gratis.

Intre timp a aparut versiunea 0.3c , timp in care populatia pe server ajunsese la cca 400-500 playeri, si tot de atunci a inceput si gangul ESU sa faca istorie.

 

 

Perioada de glorie si perioada lui robbo: 

In 2012, esu a achizitionat inca un gang, numit ESU'Academy, un gang special facut sa antrenam incepatori inainte sa vina direct in gangul principal ESU.

Robbo aka [esu]TNT_, cel mai fidel membru, si-a inceput activitatea in ESU'Academy si a ramas pana la final, pana s-a alaturat gangului principal. 

Pe 28 ianuarie 2013, eu (mitzy) renunt la joc caci urma sa-mi schimb localitatea si sa-mi incep activitatea in munca. Asa ca eu cu C_Jay ne hotarasem sa luam un owner in care sa ma inlocuiasca pe mine, ala a fost [RSS]TRANE aka JAMAICA.

A mai durat un an, iar in 2014 C_Jay o lasa mai moala, iar in final renunta si el, lasand ca mostenitor si Leader pe AlCapone. 

Ce a urmat dupa, nu stiu exact, dar din ce am auzit, este ca AlCapone si JAMA si-au ales la randul lor alti owneri sa duca treaba mai departe, doar ca leaderii alesi de ei au dat fail, iar gangul s-a desfintat.

Spre finalul lui 2017, robbo (unul din membri care au ramas in gang inca de la inceput) s-a gandit sa refaca gangul cu aprobarea mea si a lui C_Jay. 

Zis si facut, gangul era format in decembrie 2017, iar in februarie 2018 m-am reapucat si eu.

 

 

Cred ca iti gasesti raspunsurile in povestile de mai sus, si multumesc ca m-ai facut sa-mi aduc aminte ce faina e copilaria. :)) 

Se pare ca eu m-am pierdut prin istorie :( 

 

Pot completa partea  in care mitzy s-a lasat. (Daca va intereseaza daca nu ,stergeti)

Cand mitzy s-a lasat in anul 2013 eu eram inca activ ,avand pe atunci 13-14 ani ,jucam impreuna cu jamaica ,dupa un timp s-a lasat si el.

Jay a mai continuat sa joace ,dupa cum a spus si mitzy ,usor usor s-a lasat si el , dupa a fost Alcapone.

Din cate stiu Alcapone intra foarte rar ,nu avea cine sa il administreze ,eu tinand legatura cu mitzy am ajuns sa primesc owner (contul lui),iar unde era nevoie interveneam si ma ocupam asa cum puteam ,in timpul ala ESU era tot pe locul 1 ,jucam zi de zi ,ma bucuram foartre mult ca am ajuns sa administrez gangul care mi-a marcat copilaria virtuala.

Nu a mai trecut mult timp si mi-am luat eu owner pe contul meu ,la mine a durat cam un an aproape pana in 2015 cand simteam ca nu reusesc sa ma inteleg cu membrii ,pentru ca nu reuseam sa ma impun asa cum trebuia ,fiind un pusti ,iar eu incercand sa duc mai departe ce mi-a fost  lasat ,stilul nostru ,dar simteam ca valorile se pierdusera pe drum ,iar ESU nu mai era ceea ce fusese inainte ,ceea ce mi-a lasat mie mitzy.

In timpul ala multi playeri care au jucat odata cu mine gen Tensay ,Micutzu ,Sweepy ,yodda,rullz ,Tode ,se lasasera si ei ,cred ca lucrul asta a contat cel mai tare cand am luat decizia sa nu mai joc nici eu ,nu mai erau ai mei :D 

Echipa ce a fost creata de cei doi ,a fost echipa care a reusit sa detroneze cel mai bun gang de pe RSS si sa domine multi ani la rand.

In final eu am dat lgang si o perioada,pana in 2017 nu am mai intrat pe joc ,stiu ca in timpul ala Aleq a preluat gangul ,dupa nu mai am nici o idee ce s-a intamplat.

Am ramas cu foarte multe amintiri si am poze din perioada in care jucam si administram gangul ,in momentul ala RSS avea o medie de 300 playeri .

Nu am incercat sa va spun istoria mea ,ci istoria gangului din care am facut parte ,sa aveti o vedere mai completa.

 

 

Apropo ,idee,ar trebui sa facem un topic si sa punem pozele cele mai vechi pe care le avem .

Edited by [esu.familia]Vlad
  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

@[esu.familia]mitzy iti multumesc pentru povestea ta si a clanului /gangului tau! 

In continuare @[esu.familia]Frankie ( cel putin,deoarece am aflat ca robbo e cam bolnavior) : tu c-jay sa imi spui si o parere din perspectiva ta,adresandu-ti un alt set de intrebari:

 

1. Ce parere ai fata de gangul de astazi: playeri gangului s-au schimbat? (in bine/rau ; sunt loyali/neloyali ,sunt playeri cu care poti discuta( diverse chestii)?

2. Ai avut vreodata sentimentul ca nu mai vrei sa fi conducatorului acestui clan/gang?

3.Dupa 7-8 ani cum vezi acest gang/joc? unul banal/copilaros? Regreti ca ti-ai pierdut timpul pt acest gang/clan (cand aveai altceva de facut)? Ai ramas cu cel putin o amintire remarcabila legata de clan/gang?

4. Cum te simti ca ai facut parte si faci din acest gang?

5. Ultima intrebare: Ce regreti ca nu ai facut in acesti 7-8 ani care au trecut? Daca nu ,simplu: "Nu ,nu regret nimic".

 

Inca o data @[esu.familia]mitzy iti multumesc ca ai raspuns cu atat drag la intrebarile adresate. Iar tu frankie doresc a imi raspunde la asa zisul interviu.

@[esu.familia]Vlad nu-i nimic mai pot face cate o exceptie (in completarea raspunsului),multumesc si tie!

Edited by Cobalt
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ai mai uitat ceva sa mentionezi..

ThePitbull,eu,Lady_ si KrYpToN ...

Mmmmmmmmmm . Povestitoruleeee,4 stai jos!????

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, [esu.familia]Slayer_ said:

Ai mai uitat ceva sa mentionezi..

ThePitbull,eu,Lady_ si KrYpToN ...

Mmmmmmmmmm . Povestitoruleeee,4 stai jos!????

Ne-a intrebat de noi 3.  

Daca e pe asa, fiecare are o poveste, mai ales la noi....... am scrie o carte.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, [esu.familia]mitzy said:

Ne-a intrebat de noi 3.  

Daca e pe asa, fiecare are o poveste, mai ales la noi....... am scrie o carte.

Exact. Am si spus fac exceptii doar pentru cei care vor sa continue povestea celui intervievat! 

Astept un raspuns si de la @[esu.familia]Frankie ,apoi voi alege alta serie.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Bun ,deci se pare ca e cam multa inactivitate pe aici asa ca : @CarloS ,iti dau dreptu' la replica ,iar eu in calitate de moderator al acestei sectiuni doresc a stii istoria (cel putin inceputul) gangului/clanului GSF.

 

Nu mai iti adresez intrebari : Vreau ca eu si toti cei ce urmaresc aceasta sectiune sa stiim cum a inceput GSF? (inceputul in 5-10 randuri). Cand iti permite timpu te rog sa lasi un reply!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Salut!

In 2014 mi-am infiintat primul gang,si anume The Money Team.

Am aflat de acest server prin intermediul unui fost player din EkT,anume SkateR,cu care eram prieten in real life si mi-a zis de acest server.Am fost pasionat de ganguri asa ca am decis sa-mi infiintez primul gang,si asa am luat-o de la 0.

Nu cunosteam pe absolut nimeni,in timp mi-am creat niste persoane de incredere :7SteLL,Adidas,Eklipsa si AEM_LOL care urmau sa ma insoteasca pe toata perioada in care au fost playeri pe acest server.

A durat vreo 2 luni acest gang,dupa care am incercat sa-i schimb numele,pana intr-o dimineata(20 decembrie ceva de genul),sa fac GSF.De ce?Pentru ca era gangul meu preferat din joc,terminasem gta san andreas si efectiv am fost impresionat de povestea cu CJ si asa mai departe.

L-am intrebat pe RuNix pe mess ce parere are,mi-a zis ca este o idee buna si pot sa fac GSF.Si de aici a inceput tot :)) 

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Shit 1
Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, CarloS said:

Salut!

In 2014 mi-am infiintat primul gang,si anume The Money Team.

Am aflat de acest server prin intermediul unui fost player din EkT,anume SkateR,cu care eram prieten in real life si mi-a zis de acest server.Am fost pasionat de ganguri asa ca am decis sa-mi infiintez primul gang,si asa am luat-o de la 0.

Nu cunosteam pe absolut nimeni,in timp mi-am creat niste persoane de incredere :7SteLL,Adidas,Eklipsa si AEM_LOL care urmau sa ma insoteasca pe toata perioada in care au fost playeri pe acest server.

A durat vreo 2 luni acest gang,dupa care am incercat sa-i schimb numele,pana intr-o dimineata(20 decembrie ceva de genul),sa fac GSF.De ce?Pentru ca era gangul meu preferat din joc,terminasem gta san andreas si efectiv am fost impresionat de povestea cu CJ si asa mai departe.

L-am intrebat pe RuNix pe mess ce parere are,mi-a zis ca este o idee buna si pot sa fac GSF.Si de aici a inceput tot :)) 

Multumesc carlos ,ca ne-ai oferit o descriere a inceputului acestui gang! Si ca ti-ai luat din timp sa scrii aceste randuri!

 

Mergem mai departe ,stie cineva pe cine pot intervieva ,pentru a ne povesti istoria inceputului gangului T4L?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

How RPG got founded? Well as mitzy stated I was also in the clan from of ESU along with mitzy and a few other of our friends. I didn't like C_jay and connor at the time since we always had fights on /sf. Then suddenly mitzy merged the 3 of them and founded esu. I was alright with it at first, until I felt like I didn't want to be bossed around by a previous enemy and I also got disrespected by being removed from the gang at the time for stating my opinion in a minor matter. Mitzy came back on the server to give me my leader status back, but I didn't want it anymore and I took my own road. I knew I had the leader qualities and since then I craved my path to being one of the biggest and baddest gangs on a Romanian server.

 

All of this triggered me to talk to Nathen and create RPG to rival ESU. Every since then the rivalry started and both gangs grew by copying each other here and there.

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, (AM)ILLUSION said:

How RPG got founded? Well as mitzy stated I was also in the clan from of ESU along with mitzy and a few other of our friends. I didn't like C_jay and connor at the time since we always had fights on /sf. Then suddenly mitzy merged the 3 of them and founded esu. I was alright with it at first, until I felt like I didn't want to be bossed around by a previous enemy and I also got disrespected by being removed from the gang at the time for stating my opinion in a minor matter. Mitzy came back on the server to give me my leader status back, but I didn't want it anymore and I took my own road. I knew I had the leader qualities and since then I craved my path to being one of the biggest and baddest gangs on a Romanian server.

 

All of this triggered me to talk to Nathen and create RPG to rival ESU. Every since then the rivalry started and both gangs grew by copying each other here and there.

Hail RPG!

Link to comment
Share on other sites

On 1/25/2021 at 5:42 PM, (AM)ILLUSION said:

How RPG got founded? Well as mitzy stated I was also in the clan from of ESU along with mitzy and a few other of our friends. I didn't like C_jay and connor at the time since we always had fights on /sf. Then suddenly mitzy merged the 3 of them and founded esu. I was alright with it at first, until I felt like I didn't want to be bossed around by a previous enemy and I also got disrespected by being removed from the gang at the time for stating my opinion in a minor matter. Mitzy came back on the server to give me my leader status back, but I didn't want it anymore and I took my own road. I knew I had the leader qualities and since then I craved my path to being one of the biggest and baddest gangs on a Romanian server.

 

All of this triggered me to talk to Nathen and create RPG to rival ESU. Every since then the rivalry started and both gangs grew by copying each other here and there.

Thx bro, for the story about how rpg got founded!  

 

Esu, Gsf, Rpg , now i know  how these gangs have been founded. 

 

 

 

Ps: stie careva, pe cineva care e in stare sa ne povesteasca despre cum s-a infiintat T4L?

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Doar ei ar putea sa spuna exact cum s-a creat T4L de la 0.

@†ThugLife†2Pac @KrYpToNTell the story niggas they want it

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

@KrYpToN , imperialist zice ai putea sa ne zici cateva vorbe.

 

In calitate de moderator al acestei sectiuni, am vazut ca in ultima perioada esti activ pe forum.Daca ai 5-10min libere, sa scrii cateva randuri aici.

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...