Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


reclamatie El3ktrozZ ( tepar )


edie

Recommended Posts

Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

Nume pe RSS: Garrix
Numele Adminului pe RSS: El3ktrozZ
Motivul reclamatiei: tepar
Dovezi: https://imgur.com/a/bRs596n 

 

https://imgur.com/a/yc2cw08 

 

nu pot dovedi prin aceste dovezi prea multe dar avand in vedere ca acum cateva zile a mai primit o reclamatie pentru teapa dar nu in adevaratul sens al cuvantului , in 2017 a incercat sa imi dea o teapa ( click si sa nu-mi spui ca te-ai schimbat asa cum o fac aia de la coltul rusinii ) a luat doar 50 awp pentru ca e normal sa le acordam sanse adminilor care profita de jucatorii noi care au gems , ore , etc .  iar dupa va mirati de ce nu avem jucatori.

cum am spus mai spus , nu prea pot sa dovedesc prea multe prin dovezile alea pentru ca nu am fost de fata dar daca va uitati in trade log puteti gasi mai multe de genul .

cei cu capitan / general au acces la mai mutle chestii , stiti ce aveti de facut 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

În prima poza daca dai puțin mai jos in log vei afla ca l-am ajutat să își mute statusul de pe un cont pe altul. 

Pe al doilea link, în prima poza, având în vedere că următorul trade a fost făcut la un interval scurt de timp și pe același produs pe care mi l-a vândut [DK]WesTWoon, presupun că mi-a dat gems ca să-i fac event, iar în a doua, nu mai știu sigur ce a fost, dar nu fi tu atât de sigur că-i teapa, daca tot era teapa nu accepta acel schimb în valoare de 1 coins, totuși .. voia și el ceva în schimb 

Link to comment
Share on other sites

in prima inteleg dar a doua sa nu fiu sigur ca e teapa ? fiecare se poate convinge in reclamatia din 2017 pe care ti-am facut-o de ce esti in stare plus reclamatia de acum cateva zile cand vrei sa profiti de jucatori fiindca nu stiu preturile . 

Link to comment
Share on other sites

Ce îmi arăți reclamație din 2017 ? ???? Ești tu atât de sigur că un om rămâne exact la fel după un an? Cum ai dat exemplu pe cei de la blacklist, pai daca nu s-ar mai fi schimbat, ar mai fi jucat pe server acum cu acelaș nume ? 

Daca profitam de el înțelege că nu-i cumpăram statusul pe 1 money, voia și el ceva în schimb.

Sa zicem ca tu ai fi noob, ai avea 9 ani, nu știi preturile si nimic de pe server și vin eu să îți propun un schimb, tu având status la care ai muncit ceva ai accepta să îl vinzi pe 1$ care este echivalentul nimicului ? Nu ai accepta, îți spun sigur, ai vrea măcar 100-1000$ să zicem, dar nu ai accepta asta pe nimic. 

Din moment ce nu aduci dovezi în care să arăți ce am vorbit cu respectivul în acel moment nu ai cum s-o consideri teapa. Nu ai tu de unde să știi ce am vorbit noi în acel moment, două-trei rânduri mai jos de acel trade e unul făcut cu un admin care mi-a dat 55 gems pe 1$. Acolo nu este considerat teapa ? Ca doar na, i-am dat pe 1$ ????

Link to comment
Share on other sites

inteleg ca te aperi , stiu ca incerci sa iesi din chestia asta , dar tu ai comis chestia asta si e legat de tine , de asta aduc aminte de reclamatia din 2017 . legat de chestia cu trade ca le oferi $1 pot fi sigur ca ii ameninti , stiu ca cuvantul meu nu inseamna nimic si ca trebuie dovezi , de asta vreau ca capitanii dar in special generalii sa se ocupe de chestia asta si sa cerceteze . dar stiu ca nu te-ai schimbat , ca nimeni nu o face nici la coltul rusinii , poate exagerez aici dar poate doar 5% se schimba , ma rog .

 

https://imgur.com/a/fbDXRo1 

Link to comment
Share on other sites

Nu încerc să mă scot deloc, spun exact cum s-a întâmplat. 

Țin minte că bogdan, cel din ultima poza  mi-a dat gems atunci ca să îi fac eventuri și l-am întrebat dacă pot să ofer coins la event și să păstrez eu gems ca am nevoie, a fost de acord, ba chiar poți intra tu sau generalii pe server să îl întrebi dacă i-am dat teapa sau ceva.

Vad ca tu încerci să mă bagi din ce în ce mai rau, dar am câte un răspuns pentru fiecare pentru că știu ce fac. 

Link to comment
Share on other sites

cu totii o facem ca e nevoie . stiu ca ai un raspuns , un raspuns gresit . tepele sunt legate de reputatia ta , eu unul nu te cred dar nu asta e important , important e ceea ce cred generalii plus vreau sa explici cum ai acel status , cum mai exact ai facut acele gems ? a venit fiecare jucator care a vrut sa ii faci event si ai luat gems-ul si l-ai inlocuit cu coins ? 

Edited by edie
Link to comment
Share on other sites

Am destule afaceri cu euro încheiate cu succes printre care și cu @7kick, WEZY și alți randomeri sau care nu mai joaca acum pe server. Dacă voiam să dau tepe, puteam să dau destule cu psf și mă făceam de bani, ceva ce mă ajuta în real, nu pe un joc, dar nu, n-am dat nicio teapa cu psf, în fine, rămâne la decizia unui general. 

Link to comment
Share on other sites

o dovada ca nu esti corect cu jucatorii si profiti de ei https://imgur.com/a/6IM6Yh3 stii preturile dar tot profiti de jucatori 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, edie said:

o dovada ca nu esti corect cu jucatorii si profiti de ei https://imgur.com/a/6IM6Yh3 stii preturile dar tot profiti de jucatori 

Dar nu e nicio regulă frate în care să scrie că prețul la gems e de 2k coins, fiecare vinde cu cât vrea el, iar eu încerc să scot cât mai ieftin ????

Link to comment
Share on other sites

la un newbie logic ca scoti mai ieftin , esti admin , trebuie sa ajuti playerii iar tu faci exact opusul 

 

contul tau secundar Risq https://imgur.com/a/l2NvQoi $9999 pe 1300 race si $99999 cash pe 40 ore ? 

Link to comment
Share on other sites

sa mori tu că ai stat să cauți dovezi din 2016 =))))))))))

Link to comment
Share on other sites

asta arata cat de tepar esti

Link to comment
Share on other sites

Acum este regula cu toate preturile. Daca incearca ceva va primi demote. Sa zicem ca ai incercat sa ajuti acesti playeri si nu i-ai furat de data asta, data viitoare filmeaza cand ii ajuti. Nu de altceva, dar chiar ei ar putea sa-ti faca reclamatie si daca nu ai dovezi nu ai cum sa dovedesti ca a vrut sa-l ajuti.

 

Lock.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...