Jump to content
 • Advertisments


M O R E

Cerere Admin [GSF.Legend]More

Admin  

30 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Doriti sa fiu admin?Recommended Posts

Nume pe server:[GSF.Legend]More
AKA:[eL.Team]More
Vechime pe server:5 ani
Link stats server:
http://www.rss-ro.com/playerstats.php?player=[GSF.Legend]More
Mic reminder cu activitatea mea in comunitate*:
Totul a inceput in 2013 cand am aflat de samp de la fratimiu si apoi am inceput sa joc dar nu asa de des si mai rar deoarece imparteam calculatorul cu el si se juca el mai mult si nu prea aveam timp. Din 2015 mi-am luat laptop si am inceput sa joc si primul meu gang fiind BB cu co-leader. Apoi intrasem in mai multe gang-uri si apoi am dat de Genesis care devenise End Line si am intrat acolo si l-am cunoscut pe iseeyou si multi altii. End Line a fost primul meu gang cu owner si nu o sa uit niciodata acel gang.  La nici o luna de owner luasem ban pe un motivul stupid 20 zile. Si cand am luat un-ban fix in ziua aceea isi facea gang SKYLLOW sau nu stiu cum il mai chema. Din 2016 am intrat in gsf si am inceput sa fac gp acolo  pana in prezent si nu m-am lasat. Pana in prezent pot spune ca tot in GSF sunt tot daca nu exista in prezent. Si  la incepetului lui 2017 am bagat bani in joc mi-am facut propriul gang  luasem admin si am primit demoted de la aleqsz pe cand avea prostia lui de gang ca s-a ofticat la un gwar. Si de atunci nu am mai avut admin.. Si da sa nu mentionez ca am avut blacklist  in octombrie deoarece jucasem cu s0b si mi-am dat self busted ca prostul. De atunci nu am mai pus mana pe coduri si joc curat si am un comportament ok pe forum cat si pe server. Si chiar imi doresc sa devin admin deoarece am experienta foarte multa si m-am schimbat mult si totusi imi este dor sa administrez rss..
Mic reminder cu activitatea mea in comunitate*:
De ce m-am hotarat sa devin Admin:Vreau sa devin admin deoarece am experienta necesara si am mai fost admin si nu e prima data. Petrec foarte mult  timp pe samp si seara si dimineata. Am mai trecut prin aceasta experienta si stiu foarte bine ce inseamna sa fii admin si cu ce se mananca mai exact.    Cat despre stats deocamdata nu mi-am cumparat dar am 134 gems si din ei iau adminu si dupa stats.

Edited by мore
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, legendsss said:

Nah,meriti un pro doar datorita faptului ca esti vechi,ca in rest ma faci codat...pupic si bafta cu admin-ul ????

Nu esti codat. Ziceam in gwaru ala de kny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meriti rankul, te stiu din nainte sa ai acea pauza si chiar ne intelegeam si ne intelegem in continuare bine, nu esti genul care sa caute certuri si astea.

Pro :) Multa bafta ! 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

pro,esti pregatit pt aceasta functie,esti vechi,stii treaba cu codurile,stiu ca ai avut Blacklist,dar multi au avut si au primit admin. 

Bafta! 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai avut blakclist si ti-ai dat self busted cu aim , pe langa asta deabea ai revenit ... oricum un PRO dar ai grija ce faci

████████████████████████████

 • Like 1
 • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, .TRIF.112.POLITIA. said:

PRO Big

k mersi politaiule o sa ma ocup de infractorii si o sa le dau ban

Si  cei care nu ma vor ca admini si au votat la poll , vreau sa si argumenteze de  ce nu sunt in stare ,  sa va dovedesc ca pot sau ma pot schimba de ceea ce nu va convine.

Edited by мore
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar eu am luat decizia la cea ce inseamna jucatori care au avut blacklist in trecut , nimeni nu a facut nimica , bun am stat eu o perioada sa vad cum se comporta niste playeri cam cu aceiasi situatie , li sa oferit o sansa la admin , chiar daca au avut bl , si pe urma ce sa vezi , ban la toti si cateva conturi blocate , exemplare find gabriel si tweet , asta ma facut sa iau stric decizia asta , de cate ori sa intamplat de fiecare daca au fost sanctionezi playeri noi , nu ma refer la cei cu vechime , dar cei noi care abia au intrat pentru prima data pe server si se trezesc cu ban,  chiar daca nici nu stiu sa faca cerere de unban, sau cum sa afle daca au primit unban ,  ce impresie dam noi , ca oferim admin la copii care nu sunt educati? , cazul asta fost de multe ori intalnic in cazul adminilor care vor sa arate cum se comporta ca om si de gandirea lor copilareasca!

Nu am de gand sa se mai intampla lucru asta , vrodata!

Respins!

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Advertisments


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×